• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yarın kontrolüm var, aşırı derecede gerginim. 50 kilodan 45 e düştüm.boyum da 168.Gerçekten çok zayıfladım bu bana normal gelmiyor. Ne yesem ya kusuyorum ya da sabaha kadar gaz sancısı çekiyorum. Sizce normal mi kafayı yemek üzereyim. benim normale dönünce 20 kilo falan almam gerekiyor sağlıklı olmak için bence.Kilo alır mıyım ki? Daha önce böyle olan oldu mu? 😔
Bende ilk hamileliğimde siizin gibiydim bulantılar bitince 27 kilo aldım hiç sıkıntı değil, şuanda 3 kilo verdim baya kötüyüm ama aınu güzel olsun tek

Kizlar sanki adet olacakmışım veya adet zamanındaki gibi bir kasik agrisi var bende de bir kaç gündür. Bu kadari da normal mi gercekten
Benim tam adet günümde inanılmaz bi ağrı oldu. Düşük yapıyorum sandım gidip wcye oturdum bekledim düşücek diye 5 10 dk sürüp geçti.

Yarın kontrolüm var, aşırı derecede gerginim. 50 kilodan 45 e düştüm.boyum da 168.Gerçekten çok zayıfladım bu bana normal gelmiyor. Ne yesem ya kusuyorum ya da sabaha kadar gaz sancısı çekiyorum. Sizce normal mi kafayı yemek üzereyim. benim normale dönünce 20 kilo falan almam gerekiyor sağlıklı olmak için bence.Kilo alır mıyım ki? Daha önce böyle olan oldu mu? 😔
Kardeşim 4 ay önce doğum yaptı ilk 3 ay surekli yattı ve hiçbirşey yiyemedi. 3.aydan sonra bulantı vb sorunları gectigi gibi bir yemeye başladı 20 kilo aldı 🙃

Çift galiba tek tarafta ağrı hatırlamıyorum. Komple karnım ayrıdı ve aşağıya baskı yaptı sanki adet olucakmışım gibi önce gece ağrımıştı uykumdan uyandırdım sonra ertesi günü ağrıdı
Adet günü karin agrisi ve kasik agrisinda artis normal diyor dr lar canım ondan olabilir belki

Oğlumun doğum yeri Lefkoşa. Şimdiki bebeğe de haksızlık olmasın diye burda olur canım 😝 ilerde anlatacakları hikayaleri olsun yavruların 😜
Ben senin nerde doğum yapacağını sormuyorum bileeeeee 🙈🙈🤣🤣🤣
Genel annelerin bakış açısı bu galiba 🥰 kardeşim 4 ay önce doğum yaptı sonra keske Amerika da doğum yapsaydim dedi. Bende 2.bebise gelirsiniz deyince yok buna haksızlık olmasın onu da burda doğururum dedi 😀😀 karsidan bakınca suan sizi pek anlamıyorum, umarım anne olunca hee bu yuzdenmis derim 😉

Bu arada kızlar bugün bi kaç arkadaşımın covid pozitif olduğunu öğrendim ve çok ağır geçiriyolar aman dikkat edin sizlerde .ben maskeye geri dönüş yapıyorum bugün itibariyle her yerde takarım artık 🙏🏻
Benim arkadaşlarım geçen ay olmaya başladı çoğu 2.kez oldu o zamandan beri kimseyle görüşmüyorum bende 🙃

Ahhh canım bende aynısıyım hamile olup doktora ilk sorduğum soru migrenim olması oldu. İlaç içmezsem günler sürüyor çünkü. Doktorum da çok zor durumda baktın geçmicek parol yada minoset iç dedi. Allah yardımcın olsun o zaman seninde sende doktoruna sor bakalım sormadan içme yinede 😑
Sağol canım benim acıyı çeken anlar cidden zorladı beni 😩 ama bı şekilde geçti çok şükür. Bı daha tekrarlamaz inşallah 🤲🏻 hiç birimiz o ağrıyla uğraşmadan gebelik sürecini yaşarız umarım 🤲🏻🤲🏻

Bakalim annelerimizin teorisi tutacak mi. Belirtisi cok olan kiz hic bilmeyen erkek diyorlar ya. Bir kac ay sonra anlariz
Hem gelinimizin hemde kardesimin erkek hamileliklerinde extra bulantı ve sıkıntılı geçmişti hamilelikleri. bu durum bence kisiye göre değişiyor. ama kızın anneye benzeme ihtimali yüksek belki sende annenin belirtilerinden yasiyorsundur 🥰

Ahhh canım bende aynısıyım hamile olup doktora ilk sorduğum soru migrenim olması oldu. İlaç içmezsem günler sürüyor çünkü. Doktorum da çok zor durumda baktın geçmicek parol yada minoset iç dedi. Allah yardımcın olsun o zaman seninde sende doktoruna sor bakalım sormadan içme yinede 😑
Eğer bu dönemde bir tehlikesi yoksa migren akapunturu yaptirabilirsin canım. Ben Asya ülkesinde yaşamıştım orda akapuntur çok yaygın. Bir arkadasim Türkiye de gitmediğim dr denemedigim yontem kalmadı burda akapuntur yaptırınca sifa buldum demisti.

Back