2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ah bende öyle 6 7 de yoğun 8 9 da azalarak bitiyor gibi. Ama tedirgin oluyorum bugün baya az dı bulantım
Anne kalbi işte daha şimdiden yürekler pır pııır
Bir şey olmaz allahın izini ile ya bir şeyler ters gitse belli olurdu kalbimizi ferah tutalım

Bakalim annelerimizin teorisi tutacak mi. Belirtisi cok olan kiz hic bilmeyen erkek diyorlar ya. Bir kac ay sonra anlariz
Benim annem ve ablamda hiç bulantı belirti olmamış hem kız hem erkek çocukları oldu kese yönünden tahmin edeyim dedim o da her muayenede yönü değişti ben anlamadım

Benim annem ve ablamda hiç bulantı belirti olmamış hem kız hem erkek çocukları oldu kese yönünden tahmin edeyim dedim o da her muayenede yönü değişti ben anlamadım
Benim anneminde hic belirtisi bulantısı olmazmış. Ama ablam yerlere yapisti bulantidan 9 ay kizi oldu. Oğlunda o kadar olmadi.
Benimde 3 sylik düşük yaptığım bebeğimle bulantim dogru dürüst yoktu. Cokta istahliydum. Ama bunda bunalti cok fazla. Hic istahim yok. Zoraki yiyorum. Yediğim seyler de asla vitamini olmayan şeyler

Bakalim annelerimizin teorisi tutacak mi. Belirtisi cok olan kiz hic bilmeyen erkek diyorlar ya. Bir kac ay sonra anlariz
Benim ilkde hiç belirtim olmadı hiç 9 ay boyunca midem dahi bulanmadı misler gibi prensesim var bundada sürekli midem bulaniyor bakalom ne olacak bence kişiden kişiye gebelikten gebeliğe değişiyor bence

Benimki de kız herhalde, çok fena geçiyor günler oğluma hamileyken hiç böyle değildim . Oğlum bile kokuyor ya, günde 2 kere yıkıyorum bebeğimi

Benide eklermisin. 14 mayis sat, 16 subat bdt

Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah. Bende perşembe günü gideceğim kontrole inşallah kalp atışını duyarım benim ikinci eşimin ilk çocuğu çok hevesli rabbim hevesini kırmasın inşallah

Kızlar merhaba ilişki sonrası kanama olan var mi
Doktor ilk 3 ay ilişkiye girmeyin dedi bize. Burda yazmak doğru mu bilmiyorum kusura bakmayın kızlar daha önce hamilelikte spermin bebeğe ve keseye zarar verdiğini duymuştum ilişkiye girilse bile korunmak gerekiyor bildiğim kadarıyla

Kızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
Ahhh canım bende aynısıyım hamile olup doktora ilk sorduğum soru migrenim olması oldu. İlaç içmezsem günler sürüyor çünkü. Doktorum da çok zor durumda baktın geçmicek parol yada minoset iç dedi. Allah yardımcın olsun o zaman seninde sende doktoruna sor bakalım sormadan içme yinede

Beyaz ekmek yemiyorum. Kuruyemişte kesmiyor vallahi. Sıkıntım 1 ayda 1,5 kilo aldım. Bu şekilde 9. ayı öngöremiyorum. Diyetisyene gitmeye karar verdim. Bakalım o neler ekleyecek menüye.

Bende öyleyim canm hatta neredeyse masa hiç toplanmıyo ewe kahvaltı 7de başlıyo uyuyana kadr sürekli Bi atıstırma bıktım artk ama
Allah’tan annem yanımda. Vallahi yemeği hazırlayana kadar zor sabrediyorum. Aşırı agresifleşiyorum. 1 ayda 1,5 kilo aldım. Şimdi diyetisyene gitmeye karar verdim. Sana da yazarım tavsiyelerini.

Yemek yiyebilenler ne sansli☺ hep öyle geçer inşallah sizin için.
Bende hazımsızlık cook yoğun normalde de kronik gastrit var ve hazımsızlık zaten yaşardım ancak çok arttı. Kahvaltı yaptıktan sonra 5 saat kadar su bile içemiyorum. Mide bulantim ve meyve sebze her şeyden tiksinmekten yemekte yiyemiyorum sadece kuru seyler.
Tavuk bulgur pilavı
Patates haşlaması
Tost vs gibi. 8.haftama girdim bu hafta. Düzelir mi dersiniz. Zaten 40 kiloydum artik tartılmıyorum vermiş olmaktan korkuyorum.

Bende sizin gibiyim aynı zayıflıyorum bişey yemek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…