- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
Anne kalbi işte daha şimdiden yürekler pır pııırAh bende öyle 6 7 de yoğun 8 9 da azalarak bitiyor gibi. Ama tedirgin oluyorum bugün baya az dı bulantım
Aynen öyle hamileliğin tadını çıkarmam gerek ❤Anne kalbi işte daha şimdiden yürekler pır pııır
Bir şey olmaz allahın izini ile ya bir şeyler ters gitse belli olurdu kalbimizi ferah tutalım
Benim annem ve ablamda hiç bulantı belirti olmamış hem kız hem erkek çocukları olduBakalim annelerimizin teorisi tutacak mi. Belirtisi cok olan kiz hic bilmeyen erkek diyorlar ya. Bir kac ay sonra anlariz
Benim anneminde hic belirtisi bulantısı olmazmış. Ama ablam yerlere yapisti bulantidan 9 ay kizi oldu. Oğlunda o kadar olmadi.Benim annem ve ablamda hiç bulantı belirti olmamış hem kız hem erkek çocukları oldukese yönünden tahmin edeyim dedim o da her muayenede yönü değişti ben anlamadım
Benim ilkde hiç belirtim olmadı hiç 9 ay boyunca midem dahi bulanmadı misler gibi prensesim var bundada sürekli midem bulaniyor bakalom ne olacak bence kişiden kişiye gebelikten gebeliğe değişiyor benceBakalim annelerimizin teorisi tutacak mi. Belirtisi cok olan kiz hic bilmeyen erkek diyorlar ya. Bir kac ay sonra anlariz
Benimki de kız herhalde, çok fena geçiyor günlerAnneciğine katılıyorum ben. Çünkü benim hamileliklerim o şekilde ilerledi. Bulantı, kusma, bayılma ne ararsan vardı ve kızıma hamileydim.
İştah açılması , cok cok hafif bulantı oğluma hamileydimkeeeee
Sende nasıl durum
Benide eklermisin. 14 mayis sat, 16 subat bdtMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası @the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu M MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat M mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat September Wind 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat @dandikfindik 15 mayıs 19 şubat @Mymoomm 6 mayıs 10 şubat
Gözün aydın canımKızlaar merhaba bugün 7+0da ikinci randevuma gittim. Bebeği ilk defa gördüm kalp atışını duydumay o kadar duygusalım ki umarım buradaki herkes duyar içi rahat eder. Ben 2 haftadır çok endişeliydim 5+3te sadece kese vardı şimdi birden hafifledim sanki
Senin sanki kız ya içimden öle geldi sağlıklı olsunlarda tekYaa ben çok kız istiyorum çok aşırı olmasada yoğun bulantılarım oldu. Herkes bana oğlun olcak derken kız olursa çok büyük sürpriz olur
Yaa öyle tabii sağlıklı olsun bizim olsunSenin sanki kız ya içimden öle geldi sağlıklı olsunlarda tek
Doktor ilk 3 ay ilişkiye girmeyin dedi bize. Burda yazmak doğru mu bilmiyorum kusura bakmayın kızlar daha önce hamilelikte spermin bebeğe ve keseye zarar verdiğini duymuştum ilişkiye girilse bile korunmak gerekiyor bildiğim kadarıylaKızlar merhaba ilişki sonrası kanama olan var mi
Ahhh canım bende aynısıyım hamile olup doktora ilk sorduğum soru migrenim olması oldu. İlaç içmezsem günler sürüyor çünkü. Doktorum da çok zor durumda baktın geçmicek parol yada minoset iç dedi. Allah yardımcın olsun o zaman seninde sende doktoruna sor bakalım sormadan içme yinedeKızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
Beyaz ekmek yemiyorum. Kuruyemişte kesmiyor vallahi.Belki ara öğüne ihtiyacın vardır canım. Meyve , kuruyemiş fln ekleyebilirsin.
Eğer beyaz ekmek tüketiyorsan, onu tükettiğin gün bu belirtiler baslıo olabilir mesela eşimde bu şekilde oluyor.
Ama hamile kaldığımı öğrendikten sonra benim acıkmalarım da bi değişti. Yıllardır açmışım gibi karnım kazınıo fln. Nasılsa şeker insülin de yoksa cok da seyapma
Allah’tan annem yanımda. Vallahi yemeği hazırlayana kadar zor sabrediyorum. Aşırı agresifleşiyorum.Bende öyleyim canm hatta neredeyse masa hiç toplanmıyo ewe kahvaltı 7de başlıyo uyuyana kadr sürekli Bi atıstırma bıktım artk ama
Bende sizin gibiyim aynı zayıflıyorum bişey yemek yiyemiyorumYemek yiyebilenler ne sansli☺ hep öyle geçer inşallah sizin için.
Bende hazımsızlık cook yoğun normalde de kronik gastrit var ve hazımsızlık zaten yaşardım ancak çok arttı. Kahvaltı yaptıktan sonra 5 saat kadar su bile içemiyorum. Mide bulantim ve meyve sebze her şeyden tiksinmekten yemekte yiyemiyorum sadece kuru seyler.
Tavuk bulgur pilavı
Patates haşlaması
Tost vs gibi. 8.haftama girdim bu hafta. Düzelir mi dersiniz. Zaten 40 kiloydum artik tartılmıyorum vermiş olmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?