- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Bir sonraki adet tarihi demek o daBir şey sorucam satı biliyorum da bat nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sonraki adet tarihi demek o daBir şey sorucam satı biliyorum da bat nedir?
BenAdet gecikmesi ben göğüs ağrısı dışında belirtisi olmayan sadece ben olamam değilmi
Suyu çok içemiyorum midemde olduğu gibi kalıyor sanki ve sonra midem bulanıyor azar azar içiyorum. Meyveyi ise sadece atıştırmalık olarak yiyorum asla kesmiyor yemekten başka bir şey 58 le hamile kaldım şu an 60 ım allah sonumu hayır edeKayısı, erik fln yesen faydası olur mu acaba bilemiyorum ama canım suyu 3 litre bi iç ve o günü gözlemle. Şikayetin kalmicak
Bulantım çok nadir oldu bir kaç kez,iştahım normal arada canım bişeyler istiyor,göğüs hassasiyetim var hafif kasık ağrılarım vardı bakalım Annem her zamanki gibi haklı çıkacak desenize inanılmaz her dediğine inanmıyorum sonra hepsi çıkıyoAnneciğine katılıyorum ben. Çünkü benim hamileliklerim o şekilde ilerledi. Bulantı, kusma, bayılma ne ararsan vardı ve kızıma hamileydim.
İştah açılması , cok cok hafif bulantı oğluma hamileydimkeeeee
Sende nasıl durum
Anneler bilir hadi bakalımBulantım çok nadir oldu bir kaç kez,iştahım normal arada canım bişeyler istiyor,göğüs hassasiyetim var hafif kasık ağrılarım vardı bakalım Annem her zamanki gibi haklı çıkacak desenize inanılmaz her dediğine inanmıyorum sonra hepsi çıkıyo
Cok haklısın vakalar artmış. Allah sonumuzu hayreylesin. Şu çocukları sağ Salim doğuralım da biBu arada kızlar bugün bi kaç arkadaşımın covid pozitif olduğunu öğrendim ve çok ağır geçiriyolar aman dikkat edin sizlerde .ben maskeye geri dönüş yapıyorum bugün itibariyle her yerde takarım artık
Bu grup etli butlu grup aramıza girebilmen için şeninde kilo Alman gerek ye gülüm ye sen şifa olsun ikinize deSuyu çok içemiyorum midemde olduğu gibi kalıyor sanki ve sonra midem bulanıyor azar azar içiyorum. Meyveyi ise sadece atıştırmalık olarak yiyorum asla kesmiyor yemekten başka bir şey 58 le hamile kaldım şu an 60 ım allah sonumu hayır ede
Ben açıkçası çok güveniyorum doktoruma kullan dedi asla ikilemedim ama arada unutuyorum içmeyi inşallah kötü etkilemez unutkanlık başladı yine bendeEvet bana da doktor zararsız dedi. Ben hamile olduğumı öğrenir öğrenmez kendime kesmiştim. Şeker ve insilün sonucum korkunç çıktı. Doktor asla kesme hem kg nuzu da kontrol altına alır dedi. Kullanıyoruz bakalım
Mutsuz olma hiç ilk doğumumda benim de başıma geldi 8. Hafta diye gittim 7+1 oldum geriye düşmüş gibi ama bana döllenme tarihi de vermişti doktorum o zaman 17 kasım son adetimdi ama 23 kasım diye kabul edeceğiz demişti bende uygulamalara o tarihi girmiştim.Gebeliği öğrenince hevesle gebelik takip programları indirmiştim. Geçen hafta sat a göre 7+2 iken kontrole gittim. Geç döllenme 5+4 sün dedi doktor. Şimdi hem kafam karıştı hem hesabım. Programlara bakasım bile gelmiyor. Ben mutlu bir gebe olmak istiyorum. Ama çok mutsuz ve endişeliyim.
TünaydınKızlar tünaydın
Kabızlık işini çözdüm ben sabah kahvaltıda 2kaşık yulaf yiyorum sütle lifli olduğu için çok iyi geliyor aklınızda bulunsun
Benim de ilk gebeligimde hep kusma vardı bunda daha erken ama olmadi henüz bakalımGunaydinlarrr nasılsınız bazilarida benim gibu mide bulantısı var benim ilk hamileliğinde hiç olmadı ama bunda çok varya insallah çabucak gecer
Şifa olsun Kuru kayısı da gerçekten güzel bir çözüm.Tünaydın
Bende kuru kayısı ile çözdüm şimdilik ama midem bulanırsa ne olur onu hiç düşünmedim
Ya benimki de öyle neden takıyorsun? Kaç gün gerideyse hesapla son adet tarihine ekle ve öyle yaz programlara. Benim de 6 günlük gecikmem var son adet tarihini arttırdım şimdi sorunsuz takip ediyorum.Gebeliği öğrenince hevesle gebelik takip programları indirmiştim. Geçen hafta sat a göre 7+2 iken kontrole gittim. Geç döllenme 5+4 sün dedi doktor. Şimdi hem kafam karıştı hem hesabım. Programlara bakasım bile gelmiyor. Ben mutlu bir gebe olmak istiyorum. Ama çok mutsuz ve endişeliyim.
Kuru kayısının içine çiğ badem koyuyorum tadı da hoşuma gidiyorŞifa olsun Kuru kayısı da gerçekten güzel bir çözüm.
İnşallah bulantın çok olmaz…
Benim 6 ve 7.haftada oldu yoğun bulantı iki kez istifra ettim. Sonra birden kesildi arada geliyor ama geçiyor hemen. İştahımda açıldı biraz bulantı hafifleyince Anneminde bulantısı olmamış pek ona benzemişim sanırım.
Bulantı da olmayınca insan bir tedirgin oluyor
Kızlar ilk muanemize gittik kesemizi gördük yolk kesesinde gözüktü çok şükür kese güzel yerde dedi sat 25 Mayıs bebişim 5 w+6 d 25 Temmuz kalp atışları için gideceğiz inş sağ salim hepimiz kucağımıza alırız .Kasıklardaki kramp normalmiş yerleşmeden dolayıymış.
Merhabalar. Sizinle aynıyız. Keseyi ne zaman görmustunuz. Bende bu persembe kalp icin gidecem. Umarım saglikla ilerler.Merhabalar bende 23 şubat 2023 annesiyim 3 hafta önce öğrendim hamileliğimi perşembe günü kalp atışı için gidicem keseyim görmüştüm 22 haziranda son adetim 19 mayıs
Ah bende öyle 6 7 de yoğun 8 9 da azalarak bitiyor gibi. Ama tedirgin oluyorum bugün baya az dı bulantımŞifa olsun Kuru kayısı da gerçekten güzel bir çözüm.
İnşallah bulantın çok olmaz…
Benim 6 ve 7.haftada oldu yoğun bulantı iki kez istifra ettim. Sonra birden kesildi arada geliyor ama geçiyor hemen. İştahımda açıldı biraz bulantı hafifleyince Anneminde bulantısı olmamış pek ona benzemişim sanırım.
Bulantı da olmayınca insan bir tedirgin oluyor
Benmde bir kaybım var ondada böyleydim göremedik Bebişi de randevüye çok varBen de varım.
Hiçbir belirtim yok ve ben bunu kafama takıyorum. Sanki midem bulansa iştahım kaçsa birşeylerden tiksinsem bebeğimin iyi olduğunu anlayacak gibiyim. Daha önce kayıplarım var. Endişe etmemek mümkün değil.
Bende öyleyim canım bir de ek olarak arada kasık ve bel ağrısıAdet gecikmesi ben göğüs ağrısı dışında belirtisi olmayan sadece ben olamam değilmi