• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de ilk kontrole Perşembe günü gideceğim. Hesaplarıma göre 7+3 oluyor ama yanılma payları var o hesaplarda. Bakalım kaç çıkacak ya da içeride bebek var mı sağlıklı mı onu da bilmiyorum gerçi. Yalnızca hazır idrar testinde çift çizgi gördüm. Ama olumsuz hislerim yok.

Adet gecikmesi ben göğüs ağrısı dışında belirtisi olmayan sadece ben olamam değilmi
Benim de belirtilerim çok nadir bir kaç günde bir , mesela dün bulantım vardı ama bir haftadır midem hiç bulanmamıştı. Göğüs hassasiyetim dışında sürekli bir belirtim yok. Canınızı sıkmayın her hamilelik bambaşka 🙏🏻

Gebeliği öğrenince hevesle gebelik takip programları indirmiştim. Geçen hafta sat a göre 7+2 iken kontrole gittim. Geç döllenme 5+4 sün dedi doktor. Şimdi hem kafam karıştı hem hesabım. Programlara bakasım bile gelmiyor. Ben mutlu bir gebe olmak istiyorum. Ama çok mutsuz ve endişeliyim.
Çok bir bilgim yok ama belki ilerleyen haftalarında sat gününü yakalar tarih olarak. Ama en önemlisi sağlıklı olması canım erken döllenmiş geç döllenmiş üzme kendini hepsi geçici çünkü sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da inşallah 🙏🏻🥰

evet kafein yasak dedi. Dibek bilmiyorum içeriğini kafein oranını ☺️ Kafeinsiz kahveleri tüketiyorum ben de canım çok isterse. Kafeinsiz türk kahvesi ve kafeinsiz çekirdek kahve aldım ☺️ Her doktor farklı yorum yapabilir ama bazıları bir iki fincandan birşey olmaz diyor bence de öyle ama doktorum böyle söyledi ☺️🙏🏻
Neyse bende içmeyeyim bari 😁kendimi avutuyordum sanırım dibek içerek doktoruma da gidince sorayım 🥲

Kızlar selam,
Ben 6+3’teyim. Sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğlen 14:00’te yemek yiyorum. Sonra 18:00-19:00 gibi tekrar yemek yiyorum.
23:00 gibi de tekrar atıştırıyorum. Günde 2-2,5 lt su içiyorum. Bahsettiğim saatlerde acıkınca elim ayağım titriyor. Baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı? Bu arada şeker ya da insülin direncim yok.

Kızlar selam,
Ben 6+3’teyim. Sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğlen 14:00’te yemek yiyorum. Sonra 18:00-19:00 gibi tekrar yemek yiyorum.
23:00 gibi de tekrar atıştırıyorum. Günde 2-2,5 lt su içiyorum. Bahsettiğim saatlerde acıkınca elim ayağım titriyor. Baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı? Bu arada şeker ya da insülin direncim yok.
Bende öyleyim canm hatta neredeyse masa hiç toplanmıyo ewe kahvaltı 7de başlıyo uyuyana kadr sürekli Bi atıstırma bıktım artk ama

Bende öyleyim canm hatta neredeyse masa hiç toplanmıyo ewe kahvaltı 7de başlıyo uyuyana kadr sürekli Bi atıstırma bıktım artk ama
Ben dün çok fena oldum. Elim ayağım titremeye başladı. Normalde 18.00 da akşam yemeği yerdik, dün 19.30 da yedik diye oldu hep. Zar zor kalktım da yemeğe gittik. İlk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı , ondan mı acaba diye düşündüm . Hatta doktora gidip kan vermek istiyorum bugün

Benim de belirtilerim çok nadir bir kaç günde bir , mesela dün bulantım vardı ama bir haftadır midem hiç bulanmamıştı. Göğüs hassasiyetim dışında sürekli bir belirtim yok. Canınızı sıkmayın her hamilelik bambaşka 🙏🏻
Ben de senin gibiyim toplasan 4 kere falan siddetli bulanti yasadim gogus hassasiyeti hep vardi basindan beri arada minik kasik batmalari oluyo hala
Ben dün çok fena oldum. Elim ayağım titremeye başladı. Normalde 18.00 da akşam yemeği yerdik, dün 19.30 da yedik diye oldu hep. Zar zor kalktım da yemeğe gittik. İlk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı , ondan mı acaba diye düşündüm . Hatta doktora gidip kan vermek istiyorum bugün
Ben sabah 10 gibi kahvalti yapiyorum 2 3 gibi meyve kefir kuruyemisli bi ara ogun aksam 8 gibi de aksam yemegi oyle acikmam fakan hic olmuyo bazen ara ogun bile yaomadigim oluyor

Canım anam belirtisizliği erkek bebeğe yoruyor 🤣 böyle bişey var mı bilmiyorum ama 🙄 abimde belirtisi olmamış hiç bende de doğuma giderken bile kusuyormuş. Teyzemlerde de durum böyleymiş.Cinsiyetle bağlantısının olmadığını düşünüyorum ben tabi her gebelik farklı ondan dolayıdır ☺️

Bende böyleyim saat başı midem kazınıyor. Fazla yiyince hazımsızlık ve bulantı oluyor az az sütekli bişiler yiyorum. Bi de kabızlık bu hiç geçmiyor galiba değil mi doğuma kadar 🫠

Kızlar selam,
Belki ara öğüne ihtiyacın vardır canım. Meyve , kuruyemiş fln ekleyebilirsin.
Eğer beyaz ekmek tüketiyorsan, onu tükettiğin gün bu belirtiler baslıo olabilir mesela eşimde bu şekilde oluyor.
Ama hamile kaldığımı öğrendikten sonra benim acıkmalarım da bi değişti. Yıllardır açmışım gibi karnım kazınıo fln. Nasılsa şeker insülin de yoksa cok da seyapma😘😘😜😜

gelirken birseyler getirmesini istemesem hic soylemezdim gelince gorurdu ama kiyamadim ana yuregi iste 😅 kismetse sen nerde dogum yapmayi dusunuyorsun? Tr mi KKTC de mi?
Oğlumun doğum yeri Lefkoşa. Şimdiki bebeğe de haksızlık olmasın diye burda olur canım 😝 ilerde anlatacakları hikayaleri olsun yavruların 😜
Ben senin nerde doğum yapacağını sormuyorum bileeeeee 🙈🙈🤣🤣🤣

Canım anam belirtisizliği erkek bebeğe yoruyor 🤣 böyle bişey var mı bilmiyorum ama 🙄 abimde belirtisi olmamış hiç bende de doğuma giderken bile kusuyormuş. Teyzemlerde de durum böyleymiş.Cinsiyetle bağlantısının olmadığını düşünüyorum ben tabi her gebelik farklı ondan dolayıdır ☺️
Anneciğine katılıyorum ben. Çünkü benim hamileliklerim o şekilde ilerledi. Bulantı, kusma, bayılma ne ararsan vardı ve kızıma hamileydim.
İştah açılması , cok cok hafif bulantı oğluma hamileydimkeeeee 😂😂😂
Sende nasıl durum

Bende böyleyim saat başı midem kazınıyor. Fazla yiyince hazımsızlık ve bulantı oluyor az az sütekli bişiler yiyorum. Bi de kabızlık bu hiç geçmiyor galiba değil mi doğuma kadar 🫠
Kayısı, erik fln yesen faydası olur mu acaba bilemiyorum ama canım suyu 3 litre bi iç ve o günü gözlemle. Şikayetin kalmicak

Anneciğine katılıyorum ben. Çünkü benim hamileliklerim o şekilde ilerledi. Bulantı, kusma, bayılma ne ararsan vardı ve kızıma hamileydim.
İştah açılması , cok cok hafif bulantı oğluma hamileydimkeeeee 😂😂😂
Sende nasıl durum
Benim de boyle ya 4 kere bulantim oldu sanirim cekilmez derecede onun haricinde iyiydim cok sukur bakalim erkek mi kiz mi gelecek🥰

Back