bana da tost ve bol limonlu avakado salatalik karisimi, onun disinda bazn mideyi rahatlatmak icin minneralli su iciyorum iyi gelliyorKendine ne iyi geliypr bulmaya çalış, bana yarım limon sıkılmış soda çok iyi gelşyor mesela. Sabah kalkar kalkmaz yarım paket çizi üzerine soda limon
Kız diyorum ya sağlık ocağında kan aldılar kayıt yaparken betada bakmışlar 108 bin çıkmış. Bende dururmuyum hemen x2 x2 hesapladımderdim yokta neye kafayi takayim olmus seninkinerden esti baktirmak!!! bosver dr hersey yolunda diyorsa takilma bu tarz seylere, tadini cikar bebeginle zamanin
Yoğurt çorbası mııı offf nasıl canım çekti şu an varyaaaanormalde internette de mide bulantisina yogurt tavsiye ediliyor. birer hafta arayla ayran, yogurt ve yogurt corbasi denedim her ictigimde cokkk kotu oldum, anlasilan ben o kategoriye girmiyorum
İlk 3 ay senin depolarından besleniyor bebiş kendini kötü hissetmeKızlar merhaba. Bu haftaya kadar normalden 2 kat daha fazla yiyordum. 2 gündür iştahım sıfır, akşam bir tabak yemek yiyorum sadece. Bu dönemde bebeğe zarar mı hiçbir şey yememem?
ileriki donemde artista farklilik gosterebiliyor... bak sana soyle bi ornek vereyim eger ufak bir stres yapsan bebegin bunu cok rahat hissedebiliyor ve etkileniyor. bunu birebir ben yasadim... annem bana hamileyken stresli bir donem gecirmis ve cocuklugumda dr bunu anlamis sen ne yasadin oyle demis anneme. ben liseye kadar icine kapanik konusmayan bi cocuktum, herseye alinir aglardim vs. o yuzden cooook kucuk bir durum olsada ne kafaya takiyorum nede moralimi bozuyorum. iki gun once birden kanamam oldu ve bir gun yogun sekilde surdu inan moralimi bile bozmadim. bebegim hala benimleyse onun iyi olmasi icin bende iyi olmaliyim dedim. dun dr a gittigimizde elh hersey yolundaydi ve esim dr a hic stres yapmadi ben telaslandim ama esim sakindi dedi. dr un cok hosuna gitti, cok iyi yapmissin boyle devam et dedi. ennnn guzeli tevekkul olmak. Rabbim nasip edecekse her turlu o bizimle ama devam etmeyecekse de altin tastan su icsekte icimizde tutamayiz. senin tek yapman gereken hicbirseye takilma, ilk once bebegin sonra kendin icinKız diyorum ya sağlık ocağında kan aldılar kayıt yaparken betada bakmışlar 108 bin çıkmış. Bende dururmuyum hemen x2 x2 hesapladımtutmuyor
Ne güzel yazmışsın teşekkür ederimileriki donemde artista farklilik gosterebiliyor... bak sana soyle bi ornek vereyim eger ufak bir stres yapsan bebegin bunu cok rahat hissedebiliyor ve etkileniyor. bunu birebir ben yasadim... annem bana hamileyken stresli bir donem gecirmis ve cocuklugumda dr bunu anlamis sen ne yasadin oyle demis anneme. ben liseye kadar icine kapanik konusmayan bi cocuktum, herseye alinir aglardim vs. o yuzden cooook kucuk bir durum olsada ne kafaya takiyorum nede moralimi bozuyorum. iki gun once birden kanamam oldu ve bir gun yogun sekilde surdu inan moralimi bile bozmadim. bebegim hala benimleyse onun iyi olmasi icin bende iyi olmaliyim dedim. dun dr a gittigimizde elh hersey yolundaydi ve esim dr a hic stres yapmadi ben telaslandim ama esim sakindi dedi. dr un cok hosuna gitti, cok iyi yapmissin boyle devam et dedi. ennnn guzeli tevekkul olmak. Rabbim nasip edecekse her turlu o bizimle ama devam etmeyecekse de altin tastan su icsekte icimizde tutamayiz. senin tek yapman gereken kucuk seylere takilmadan ilk once bebegin sonra kendin icin
benimde dusuklerim oldu ve bu bebegim kismet olursa 14 yil sonra ilk dogumum olacakNe güzel yazmışsın teşekkür ederimdaha önce üç kaybım oldu bu yüzden biraz evhamlıyım ama doğru diyosun. Tevekkül etmek lazım allah hayırlısını versin her şeyin nasipte varsa gelicek inşallah beybilerimiz
5+5’ten sesleniyorum. Duş alırken beyaz sabun kokusu midemi bulandırdı. Fakat kusmadım. Beyaz sabun kokusunu çok sevdiğim için el sabunum bile beyaz sabun kokulu, unutup ellerimi yıkarken bir daha midem bulandı. Aaaa noluyo en sevdiğim kokudan mı tiksiniyorum
Hoş geldin canımen sevdiğim yıllardır kullandığım sabunumdan tiksindim bende önce. Sonra bulaşık deterjanı, cif, çamaşır suyu derken deterjan kokularından nefret ettm. Direkt öğürüyorum 9. Haftada hala devamke ellermi sadece suyla yıkadığım için mikrop kapmam inş
Canim ben 3 gundur hic su içemiyorum. Zorla bazan bir yudum. Uzerine de kuru birsey yersem hemen. 2 litre lıkır lıkır içerdim önceden en sevdiğim seydiYa ben hiç su içemiyorum günde maks üç bardak. Normalde çok içerdim midemi bulandırıyor. İnşallah sorun olmaz
2 gun once banyoya girdiğimde acayip kötü oldum. Lif koktu su koktu sabun koktu. Ben hergun banyo yaparim ve cok keyif alırdım ya
Canim ben 3 gundur hic su içemiyorum. Zorla bazan bir yudum. Uzerine de kuru birsey yersem hemen. 2 litre lıkır lıkır içerdim önceden en sevdiğim seydiayran içiyorum veya karpuz yiyorum surekli su igtiyaci almak için. Su içenlere içli içli bakiyorum (
Ay valla bende aynı böyleyim folik asiti içmem gerekiyor suyla diye bile bi korku geliyor2 gun once banyoya girdiğimde acayip kötü oldum. Lif koktu su koktu sabun koktu. Ben hergun banyo yaparim ve cok keyif alırdım ya
Canim ben 3 gundur hic su içemiyorum. Zorla bazan bir yudum. Uzerine de kuru birsey yersem hemen. 2 litre lıkır lıkır içerdim önceden en sevdiğim seydiayran içiyorum veya karpuz yiyorum surekli su igtiyaci almak için. Su içenlere içli içli bakiyorum (
Dun bende su içmemek için erteleye erteleye en son gece yatarken mecbur ictimAy valla bende aynı böyleyim folik asiti içmem gerekiyor suyla diye bile bi korku geliyor
Ooo ne güzel valla çok heycanlı :) Sizin beta kaçtı ?Merhaba benim de sat 25 mayıs 8 temmuza verdi doktorum randevu ama çok heyecanlı bir şey hemen gelsin istiyorum 8 temmuz
Tez vakitHerkese Merhababenim de Sat 25 Mayıs ben de 6Temmuzda gideceğim doktora bakalım
Herkese Merhababenim de Sat 25 Mayıs ben de 6Temmuzda gideceğim doktora bakalım
Tez vakit güzel haberler alalım benim de 25 Mayıs sizin beta kaçtı Maya hanım ?Tez vakit
Crl ye baktı mı ? 5 gün geriden gelşyordu ya ona bişey dedi mi?Kızlar kontrolden geldim kese bebek herşey iyiyimiş şükür çok rahatladım hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza alalım
Aminnn gözünüz aydınKızlar kontrolden geldim kese bebek herşey iyiyimiş şükür çok rahatladım hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza alalım
Çok şükür gözün aydınKızlar kontrolden geldim kese bebek herşey iyiyimiş şükür çok rahatladım hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza alalım
Ben gittiğim de tam 6 ya girmiştik üstten kese göründü bebek görünmedi alttan bakalım bi dedi bebek göründü bu haftalarda normal sanırım biraz geç görünmesibenim ilk randevum 6+4 ikendi vajinal ultrasyonda gorduk canim. biz karindan bakacaginizi dusunmustuk dedik ultrason isisi bebege iyi gelmiyor bu sekilde bakinca daha detayli ve zarar vermeden goruyoruz dedi. karindan gorunmezse yine vajinal iste istersen. erken saglikli olmaz diyorlar ama 6.hafta cok erken olmuyor
Benim de alttan göründü tam 6 da gittim üstten görünmedi merak etmeyin bu haftalarda normal üstten sadece kesem göründüArkadaşlar geçen hafta 6+0 iken bebek gözükmedi doktora bu cuma gideceğim yeniden. Varsa gözükür artik demisti. bugünde 6+6dayim. Aranızda bebeği geç gören oldu mu? Doktorum boş gebelik olduğunu düşünüyor ama her ihtimale karşı 9 gun sonra yeniden gitmiş olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?