- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 30
Çok teşekkür ederimBen de kullanıyorum. Tahlilimde çok düşük çıkmıştı. Hem kullandığım folik asitte var hem de ayrıca kullanıyorum.Dün doktor açıkladı, dozunu doktorun verdiği ölçüde kullanmak gerekiyormus. Fazla kaçarsa tehlikeliymis canım
İlerleyen haftalarda b hcg yaptıran varmı hiç? Geçen hafta sağlık ocağında kan vermiştim betada bakmışlar 100 binlerde çıkmış ama hesaplayınca sanki iki kat artarak ilerlememiş gibi
Evet bende öyle biliyorum ama 12. Haftadan sonra iki kat artmıyor diye biliyorumİlerleyen haftalarda beta 2 kat artmiyormus önemli olan kese ve bebek canım
Çok şükür gözün aydındun gittim canim elh hersey yolunda. kanama durdu birkac gun kahverengi pihti ve leke atarsin dedi dr. hem ultrason uzmani hemde dr um bu durumun sık karsilastiklari bir durum old soylediler. kese disinda biriken kanin disa atilimiymis. Allah tan cok sakindim dr cok iyi yapmissin dedi. boyle durumlarda stersi onermiyorlarmis. sen nasilsin? nasil geciyor
Ayy maşallah darısı hepimize hahah mini minnoşHelllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuşkalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği
Öle demek galiba canım benimde geçen hafta 5 gün gerideydi bugün neolacak bakalım sağlıklı olsunda bebişler. 5 hafta geçmiş ya ama olsun gidince cinsiyetide öğrenirsin belkiKıxlar doktordan çıktım, sata göre 8+1 crl ye göre 7+2 olarak değiştirdi doktor. Herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi, rutin kan idrar tahlillerini istedi. 5 hafta sonra gel dedi. Bu devlet hastanelerinde ultrason resmi vs verilmiyor mu ya? Bi
De 5 hafta geç değil mi? Bi de crl ye göre 7+2 demek geriden geliyor mu demek?
İlerleyen hafalarda gebeliği crlden takip ediyorlar cnm. Zaten 10. Haftalarda haftasını yakalıyor hatta geçiyor bile merak etmeKıxlar doktordan çıktım, sata göre 8+1 crl ye göre 7+2 olarak değiştirdi doktor. Herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi, rutin kan idrar tahlillerini istedi. 5 hafta sonra gel dedi. Bu devlet hastanelerinde ultrason resmi vs verilmiyor mu ya? Bi
Bir de bu ilk gittiğin hastane ile aynı mı? İlk haftalarda aynı dr a gitmek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü her drun yorumu ultrason cihazı vs farklı oluyor zaten her şeyi didik didik ediyoruz farklı bişi olduğunda stres yapıyoruz. Bende yarın kan tahlilleri için devlete gidicem. Ultrasona girmek istemiyorum inşallah dr bakmak istemez kendi drumda takip ettirmek istiyorum şimdi farklı bişi der sonra düşün durKıxlar doktordan çıktım, sata göre 8+1 crl ye göre 7+2 olarak değiştirdi doktor. Herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi, rutin kan idrar tahlillerini istedi. 5 hafta sonra gel dedi. Bu devlet hastanelerinde ultrason resmi vs verilmiyor mu ya? Bi
Hastane aynı değil, bu devlet önceki gittiğim özeldi. Ayrıca Bu şimdi mi denirBir de bu ilk gittiğin hastane ile aynı mı? İlk haftalarda aynı dr a gitmek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü her drun yorumu ultrason cihazı vs farklı oluyor zaten her şeyi didik didik ediyoruz farklı bişi olduğunda stres yapıyoruz. Bende yarın kan tahlilleri için devlete gidicem. Ultrasona girmek istemiyorum inşallah dr bakmak istemez kendi drumda takip ettirmek istiyorum şimdi farklı bişi der sonra düşün dur
Ay beni haberdar et muhakkakÖle demek galiba canım benimde geçen hafta 5 gün gerideydi bugün neolacak bakalım sağlıklı olsunda bebişler. 5 hafta geçmiş ya ama olsun gidince cinsiyetide öğrenirsin belki
Hiç moralini bozma stres yapma. Zaten olumsuz bi durum olsa dr söylerdi. Ölçüm bile farklı olabilir merk etme bebikler bizimleHastane aynı değil, bu devlet önceki gittiğim özeldi. Ayrıca Bu şimdi mi denireve moralim bozuk geldim ya
normalde internette de mide bulantisina yogurt tavsiye ediliyor. birer hafta arayla ayran, yogurt ve yogurt corbasi denedim her ictigimde cokkk kotu oldum, anlasilan ben o kategoriye girmiyorummide bulantısına tuzlu ayran çok iyi geliyor kızlar. Denendi onaylandıbir de gözleme çekti canım sabah gözlemee diyerek uyandım. Gözleme ne alaka yani Uzun süredir diyet spor yaptığım için sanırım hep aklımda karbonhidratlar var
derdim yokta neye kafayi takayim olmus seninkiİlerleyen haftalarda b hcg yaptıran varmı hiç? Geçen hafta sağlık ocağında kan vermiştim betada bakmışlar 100 binlerde çıkmış ama hesaplayınca sanki iki kat artarak ilerlememiş gibi
Kendine ne iyi geliypr bulmaya çalış, bana yarım limon sıkılmış soda çok iyi gelşyor mesela. Sabah kalkar kalkmaz yarım paket çizi üzerine soda limonnormalde internette de mide bulantisina yogurt tavsiye ediliyor. birer hafta arayla ayran, yogurt ve yogurt corbasi denedim her ictigimde cokkk kotu oldum, anlasilan ben o kategoriye girmiyorum
Harika şimdi benim de canım gözleme çektimide bulantısına tuzlu ayran çok iyi geliyor kızlar. Denendi onaylandıbir de gözleme çekti canım sabah gözlemee diyerek uyandım. Gözleme ne alaka yani Uzun süredir diyet spor yaptığım için sanırım hep aklımda karbonhidratlar var
aminnn canim inshallah hemize nasip olurÇok şükür gözün aydınrabbim sağ salim doğmayı nasip etsin Kuzucuğa. Bende aşırı uyku var ayakta zor geziyorum gece de sağa sola dönmeden ölü gibi uyuyorum eşim arada dürtüyo korkuyo herhalde göğüslerim şiş acıyor başka sıkıntım yok şükür. 7 temmuzda kontrolüm var
hicbisey olmaz Allah in izniyle. Dr lar ilk 3 ay siz yemek yemesenizde bebek vucudunuz daki depolanmadan kullanir diyor. ufak seyleri kafaya takmamaya bak bebek hepsini hissediyorKızlar merhaba. Bu haftaya kadar normalden 2 kat daha fazla yiyordum. 2 gündür iştahım sıfır, akşam bir tabak yemek yiyorum sadece. Bu dönemde bebeğe zarar mı hiçbir şey yememem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?