2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İlerleyen haftalarda b hcg yaptıran varmı hiç? Geçen hafta sağlık ocağında kan vermiştim betada bakmışlar 100 binlerde çıkmış ama hesaplayınca sanki iki kat artarak ilerlememiş gibi

İlerleyen haftalarda beta 2 kat artmiyormus önemli olan kese ve bebek canım

Çok şükür gözün aydın rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin Kuzucuğa. Bende aşırı uyku var ayakta zor geziyorum gece de sağa sola dönmeden ölü gibi uyuyorum eşim arada dürtüyo korkuyo herhalde göğüslerim şiş acıyor başka sıkıntım yok şükür. 7 temmuzda kontrolüm var

Ayy maşallah darısı hepimize hahah mini minnoş

Kıxlar doktordan çıktım, sata göre 8+1 crl ye göre 7+2 olarak değiştirdi doktor. Herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi, rutin kan idrar tahlillerini istedi. 5 hafta sonra gel dedi. Bu devlet hastanelerinde ultrason resmi vs verilmiyor mu ya? Bi
De 5 hafta geç değil mi? Bi de crl ye göre 7+2 demek geriden geliyor mu demek?

Öle demek galiba canım benimde geçen hafta 5 gün gerideydi bugün neolacak bakalım sağlıklı olsunda bebişler. 5 hafta geçmiş ya ama olsun gidince cinsiyetide öğrenirsin belki

İlerleyen hafalarda gebeliği crlden takip ediyorlar cnm. Zaten 10. Haftalarda haftasını yakalıyor hatta geçiyor bile merak etme her şey yolundaysa için rahat olsun sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Bir de bu ilk gittiğin hastane ile aynı mı? İlk haftalarda aynı dr a gitmek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü her drun yorumu ultrason cihazı vs farklı oluyor zaten her şeyi didik didik ediyoruz farklı bişi olduğunda stres yapıyoruz. Bende yarın kan tahlilleri için devlete gidicem. Ultrasona girmek istemiyorum inşallah dr bakmak istemez kendi drumda takip ettirmek istiyorum şimdi farklı bişi der sonra düşün dur

Hastane aynı değil, bu devlet önceki gittiğim özeldi. Ayrıca Bu şimdi mi denir eve moralim bozuk geldim ya

Kızlar merhaba. Bu haftaya kadar normalden 2 kat daha fazla yiyordum. 2 gündür iştahım sıfır, akşam bir tabak yemek yiyorum sadece. Bu dönemde bebeğe zarar mı hiçbir şey yememem?

normalde internette de mide bulantisina yogurt tavsiye ediliyor. birer hafta arayla ayran, yogurt ve yogurt corbasi denedim her ictigimde cokkk kotu oldum, anlasilan ben o kategoriye girmiyorum

İlerleyen haftalarda b hcg yaptıran varmı hiç? Geçen hafta sağlık ocağında kan vermiştim betada bakmışlar 100 binlerde çıkmış ama hesaplayınca sanki iki kat artarak ilerlememiş gibi
derdim yokta neye kafayi takayim olmus seninki nerden esti baktirmak!!! bosver dr hersey yolunda diyorsa takilma bu tarz seylere, tadini cikar bebeginle zamanin

normalde internette de mide bulantisina yogurt tavsiye ediliyor. birer hafta arayla ayran, yogurt ve yogurt corbasi denedim her ictigimde cokkk kotu oldum, anlasilan ben o kategoriye girmiyorum
Kendine ne iyi geliypr bulmaya çalış, bana yarım limon sıkılmış soda çok iyi gelşyor mesela. Sabah kalkar kalkmaz yarım paket çizi üzerine soda limon

Harika şimdi benim de canım gözleme çekti

aminnn canim inshallah hemize nasip olur al benden de o kadar gun boyu uyumasam da yatsam sadece.. ne enerjim var nede halim. gogusleri hic sorma , dun sutyen takayim dedim aksam cikartinca garipler bi sevindiler cok daralmislar icerde evdeyken takmiyordum artik buyuk beden falan almak gerek eskiler bi sure rafa kalkacak gibi..

Kızlar merhaba. Bu haftaya kadar normalden 2 kat daha fazla yiyordum. 2 gündür iştahım sıfır, akşam bir tabak yemek yiyorum sadece. Bu dönemde bebeğe zarar mı hiçbir şey yememem?
hicbisey olmaz Allah in izniyle. Dr lar ilk 3 ay siz yemek yemesenizde bebek vucudunuz daki depolanmadan kullanir diyor. ufak seyleri kafaya takmamaya bak bebek hepsini hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…