2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Beni de ekler misiniz? 17mayıs 21 şubat

kızlar günaydın bieşy sorucam gece karın içim miğdem bölgem sancıdı neden olabilir sizce

Günaydın kızlar 8. Haftayı bitiren hamikler mide bulantılarınız azaldı mı? Benim baya geçti ama şimdi de tuhaf bi tat var ağzımda hiç bişi yemek istemiyorum midem huzursuz

Günaydın kızlar 8. Haftayı bitiren hamikler mide bulantılarınız azaldı mı? Benim baya geçti ama şimdi de tuhaf bi tat var ağzımda hiç bişi yemek istemiyorum midem huzursuz
Ben normalde 8+1 im bugün ama doktora göre bir hafta geriden idi ilk kontrolde. Fakat ilk kez dünden beri canım birşeyler çekmeye başladı. Kusmaktan başımı kaldiramayan ben profiterol yemek istedim gece gece. Bugün de sabaha kadar ev kurabiyesi gördüm yedim rüyamda. Bakalım bugün mide bulantım ne seviyede olacak.

Tabiki de canımın her çektiğini yemeyeceyim:) onlar hep sağlıksız kg ve bebeğe şeker deposu. Bol meyve ile tatlı ihtiyacını karşılamak iyi.

Çok teşekkür ederim içim rahatladi biraz

Hadi inşallah öyledir kuzum hoş gebelik olmasında çok üzülürüm doktor korkuttu işte beni

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah Sizinki daha iyiymiş benimkilerin arası 18 ay olacak yaşım biraz var onun icin aralarını fazla uzatmak istemedim insallah sağlıcakla kucağınıza aliriz

İnşallah yakın yakına kolay olur

Bugün 7+6 , sabah ağzım çamur kalktım, bikaç gündür vardı ama bugün top seviyesinde. İki üç adet çizi ve susamsız simit yiyorum üzerine soda limon içiyorum biraz düzeliyor ağzımın tadı. Biraz dediğim yüzde 30 ama şükür kusma yok.

Bence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi

Bence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi
Ben ilk hamile olduğumu öğrendim idrar testinde geçen 12 de televizyonda çiğ köfte gördüm sanrm aşermiş olabilirim hemen sipariş vermiştim

8+0 bugün daha iyiyim snki ama pek iştahım yok ilaçlar iyi geliyor gibi bulantı için benim akşamları artıyor gündüz iş yoğunluğundan hızlı geçiyor yemek te yemeyince daha iyiyim perşembede kontrölüm var hayırlısıyla iyidir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…