Beni de ekler misiniz? 17mayıs 21 şubatMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat @dandikfindik 15 mayıs 19 şubat M Mymoomm 6 mayıs 10 şubat
Ben normalde 8+1 im bugün ama doktora göre bir hafta geriden idi ilk kontrolde. Fakat ilk kez dünden beri canım birşeyler çekmeye başladı. Kusmaktan başımı kaldiramayan ben profiterol yemek istedim gece gece. Bugün de sabaha kadar ev kurabiyesi gördüm yedim rüyamda. Bakalım bugün mide bulantım ne seviyede olacak.Günaydın kızlar 8. Haftayı bitiren hamikler mide bulantılarınız azaldı mı? Benim baya geçti ama şimdi de tuhaf bi tat var ağzımda hiç bişi yemek istemiyorum midem huzursuz
Çok teşekkür ederim içim rahatladi birazBende cuma günü gittim 5+4 tü o gün bende sadece kese gördüm 2 hafta sonra gel bebekte görülür kalp atışıda duyulur dedi. Üzmeyin kendinizi bizimkiler çok minik görünmüyor o sebeple dahabugün 6 haftaya girdim ve lekelenmem başladı. Az ama doktor zaten olabilir önümüzde ki günlerde demişti ve oldu.. Korkmamak gerektiğini fazlalaşırsa bana haber ver demişti şükür şimdilik çok az denecek kadar.
Öyle mii ve k teşekkür ederimEn yakın yaşayan olarak 6 küsürde kalp atışı duymuştum diğer bebişimdeben 4 küsürde gittim kese bile görmedim
Hadi inşallah öyledir kuzum hoş gebelik olmasında çok üzülürüm doktor korkuttu işte beniBana da öyle oldu da ondan sordum canım bende öğrendiğim de 6 haftaya girmişim gittiğim de üstten sadece keseyi gördü bebek görünmüyor dedi sonra alttan bakalım bi bakar bakmaz gördü ondan sordum kalp atışı var herşey normal dedi
bende kontrole gittiğim de 5+5 dim kese ve yolk göründü bebek yoktu konrtole de cumartesi gidicem gittiğimde de 7 haftalık olmuş olucam bence telaşlı olmayınHadi inşallah öyledir kuzum hoş gebelik olmasında çok üzülürüm doktor korkuttu işte beni
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah Sizinki daha iyiymiş benimkilerin arası 18 ay olacak yaşım biraz var onun icin aralarını fazla uzatmak istemedim insallah sağlıcakla kucağınıza alirizSizin daha azmışBizimkilerin de 27 ay olacak. En büyük ne kadardı senin? Benim en büyük de küçük sayılır daha 5 yaşında.
Ben evde şöyle güzel bir sadeleştirme ve düzenleme yapayım diyorum. Bir de temizlik, yemek rutinlerimi iyice oturtmam lazım.
Yenidoğana emzik veririm ve hamak beşik alırım diye düşünüyorum. Daha rahat etmek için. Kafamda bazı planlamalar yapmaya çalışıyorum.
Benim de çok fazla soru var kafamda valla. Bir de işe başlayacaktım güya kasımda ücretsiz iznim bitiyordu ama sanırım bittiği gibi tekrar işe başlayacağım. Tüm planlarım alt üst oldu.
7+4 olduk bizdeAyni gidiyoruz bende 7+5 oldum
Liste 1. Sayfada, varsınız sizde.Bende listeyi göremiyorum listede var mıyım acaba biri yardımcı olabilir mi
İnşallah yakın yakına kolay olurHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah Sizinki daha iyiymiş benimkilerin arası 18 ay olacak yaşım biraz var onun icin aralarını fazla uzatmak istemedim insallah sağlıcakla kucağınıza aliriz
Bugün 7+6 , sabah ağzım çamur kalktım, bikaç gündür vardı ama bugün top seviyesinde. İki üç adet çizi ve susamsız simit yiyorum üzerine soda limon içiyorum biraz düzeliyor ağzımın tadı. Biraz dediğim yüzde 30Günaydın kızlar 8. Haftayı bitiren hamikler mide bulantılarınız azaldı mı? Benim baya geçti ama şimdi de tuhaf bi tat var ağzımda hiç bişi yemek istemiyorum midem huzursuz
Bence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi7+6 sabah ağzım çamur kalktım, bikaç gündür vardı ama bugün top seviyesinde. Biraz çizi ve susamsız simit yiyorum üzerine soda limon içiyorum biraz düzeliyor ağzımın tadı. Biraz dediğim yüzde 30
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için:)Liste 1. Sayfada, varsınız sizde.
Ben ilk hamile olduğumu öğrendim idrar testinde geçen 12 de televizyonda çiğ köfte gördüm sanrm aşermiş olabilirim hemen sipariş vermiştimBence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi
8+0 bugün daha iyiyim snki ama pek iştahım yok ilaçlar iyi geliyor gibi bulantı için benim akşamları artıyor gündüz iş yoğunluğundan hızlı geçiyor yemek te yemeyince daha iyiyim perşembede kontrölüm var hayırlısıyla iyidir bebekBugün 7+6 , sabah ağzım çamur kalktım, bikaç gündür vardı ama bugün top seviyesinde. İki üç adet çizi ve susamsız simit yiyorum üzerine soda limon içiyorum biraz düzeliyor ağzımın tadı. Biraz dediğim yüzde 30ama şükür kusma yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?