Çok ilginç bi doktormuş yahu daha bi beklesin bakalım belki geç döllenme bence yol yakınken pozitif doktor bulmakta fayda varBenim de nasıl bilmiyorum ama öyle dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam kese var ama bebek yok olmazsa kürtaj dedi göremedim dedi bebegi
Benim ilk ikisi arası tam 3 yaş seninkiler gibi yani. Aşırı kıskançlık olmadı. Sizde de olmaz inşallahAllah zorunu kolaylaştırsın canım. 5 yasındakı kızın büyük ama bayağı şükür ki. Ortancanın 2 yaş sendromu vs oluyormu bilmem ama inş onu da kolay atlatırsınız. Yeni doğanı kıskanabilir.
Oğlum da kıskanacak galiba öle hissediyorum. Oyun grubu bulsam götür getir yapabilecek miyim bilmiyorum. Kreş istemiyorum pek. Bir sonrakı sene başlasın. İlk yıl cok hastalandıklarında 1 sene sonra bünyesi daha kuvvetli olsun istiyorum. Aklımda deli sorular
Evim tam çocuğa uygun şekilde zaten. Sadece bir minik taşınma ihtimalimiz var nasip diyorum.
Bi de geçenlerde Müge anlı diyordu ki, çocuk olsam kardeşime bakmak istemem çünkü bi çocuk olarak benim de bi hayatım varBenım kardeşimle aramda da 9 yaş var küçükken çok bakardım severdim şimdi ki çocuklar hiç öyle değil zorlamakta istemiyorum o da cocuk.. en mantıklısı yardımcı evet yada şöyle dedim haftada 2,3 gün ev temizleme yemek yapma çamaşır vs peşimi toplayan biri olsa yetermi bu iki seçeneği düşünüyorum şuanda
Kıskançlık kardeşliğin şanından bence benim 9yaşındaki kıskanıyorum diye ağlıyorduAllah zorunu kolaylaştırsın canım. 5 yasındakı kızın büyük ama bayağı şükür ki. Ortancanın 2 yaş sendromu vs oluyormu bilmem ama inş onu da kolay atlatırsınız. Yeni doğanı kıskanabilir.
Oğlum da kıskanacak galiba öle hissediyorum. Oyun grubu bulsam götür getir yapabilecek miyim bilmiyorum. Kreş istemiyorum pek. Bir sonrakı sene başlasın. İlk yıl cok hastalandıklarında 1 sene sonra bünyesi daha kuvvetli olsun istiyorum. Aklımda deli sorular
Evim tam çocuğa uygun şekilde zaten. Sadece bir minik taşınma ihtimalimiz var nasip diyorum.
Ayy amin cok amin inşBenim ilk ikisi arası tam 3 yaş seninkiler gibi yani. Aşırı kıskançlık olmadı. Sizde de olmaz inşallah
7 haftalık bugun tamİyi denk gelmişsuan bebis ne kadar?
Evde sürekli birinin olması hiç bana göre değil. Bir de maddi açıdan da zor olur gibi geliyor.Evde sürekli bi kadınla vakit geçirmek bana da cok bunaltıcı gelio düşünce olarak bile. Ama yenidoğan sürekli meme isticek. Bi de ben biraz pimpirikli miyim neyim bilemiyorum ama bebek uyurken nöbetçi dıkmem lazım basına. Oğlum bebekken minnacık da olsa kusardı ve burnundan fln da geliyordu. Hava yolu kapanmasın vs bi sey olmasın diye gece bile uyuyamadım ben hiç. Anca eşim bakarken 2 3 saatlik uykum oldu tas ki oğlum 9 aylık olana kadar
Kesinlikle katılıyorum benim çocukluğum aynı böyle kardeş bakarak geçti dışarı çıkardım oynamaya peşimden yollardı annem aynısını asla yapmayacagıma yemin ettimBi de geçenlerde Müge anlı diyordu ki, çocuk olsam kardeşime bakmak istemem çünkü bi çocuk olarak benim de bi hayatım varaslında cok haklı
Ben de eşimle anlaşma yaptım - ikimiz de evin büyük çocuklarıyız bu arada- aslaaa oğluma sen buyuksun bi dur vs Demicez diye. Çünkü abi olmayı o seçmedi. Bu yüzden ekstra sıkamam evladımı
Bende evde birinin olmasından hiç memnun olmayacagım o kesin ama başka çıkış bulamıyorum kafama huni takmamak için bi süre buna ihtiyacım olacakmış gibi hissediyorumEvde sürekli bi kadınla vakit geçirmek bana da cok bunaltıcı gelio düşünce olarak bile. Ama yenidoğan sürekli meme isticek. Bi de ben biraz pimpirikli miyim neyim bilemiyorum ama bebek uyurken nöbetçi dıkmem lazım basına. Oğlum bebekken minnacık da olsa kusardı ve burnundan fln da geliyordu. Hava yolu kapanmasın vs bi sey olmasın diye gece bile uyuyamadım ben hiç. Anca eşim bakarken 2 3 saatlik uykum oldu tas ki oğlum 9 aylık olana kadar
Allah razı olsun gerçekten ıyı geldi cümlelerinEvde sürekli birinin olması hiç bana göre değil. Bir de maddi açıdan da zor olur gibi geliyor.
İkincilerde ilkler kadar pimpirikli olmuyor insan daha rahat olursun sen de merak etme
Aynen aynen. Eşim cok yoğun bi iş temposuna sahip. Yardımcı olması söz konusu dahi değil bekleyemem zaten.Bende evde birinin olmasından hiç memnun olmayacagım o kesin ama başka çıkış bulamıyorum kafama huni takmamak için bi süre buna ihtiyacım olacakmış gibi hissediyorum
Ben 5+3 de keseyi ve bebeğide gördümBiraz için rahatladı ama çok korkuyorum kese var bebek yok ise 5+4 de görülür sanıyordum demekki erken
İnsanın çocukluğu cok önemli işte. Küçük yaşta annelik başlıyor yoksa. Erkek kardesim sürpriz doğdu ki annem 36 yaşındaydı o zmn. Ama benimle 16 yaş vardı kardesımle aramda, kardeşlik değil ona olan hislerim resmen annelik zaten. Seçeceğim olsaydı böle olmasını istemeyebilirdim açıkçası.Kesinlikle katılıyorum benim çocukluğum aynı böyle kardeş bakarak geçti dışarı çıkardım oynamaya peşimden yollardı annem aynısını asla yapmayacagıma yemin ettim
Allah razı olsun gerçekten ıyı geldi cümlelerinamin inş
Aynen canım çocukken kardeşlere bak büyü çocuklarına bak yaşlanıncada torun bakarız oldu bittiİnsanın çocukluğu cok önemli işte. Küçük yaşta annelik başlıyor yoksa. Erkek kardesim sürpriz doğdu ki annem 36 yaşındaydı o zmn. Ama benimle 16 yaş vardı kardesımle aramda, kardeşlik değil ona olan hislerim resmen annelik zaten. Seçeceğim olsaydı böle olmasını istemeyebilirdim açıkçası.
Ayni gidiyoruz bende 7+5 oldum7 haftalık bugun tam
Bende de uyanınca uyuyamama durumu var. Bu yüzden uykumu alamıyorum. Gündüz mecbur uykum geliyor o şekilde uyuyorum ama gündüz fırsat bulamazsam akşama doğru baygınlık geliyo uykusuzluktanGünaydın anneler bende uykusuzluk oluştu gece uyanıyorum tekrar uyuyamıyorum.Kasik bel agrim mide kramplarim var galiba bunlardan oluyor.
Benim tüp bebek olduğu için, tedaviyi de çevremdeki herkes bildiği için mecburen söyledik. Tüp bebek tedavim ertelendiğinde bile sürekli ne zaman, ne zaman diye soruyorlardı. Bana kalsa tabii ki hemen herkes bilsin istemezdimKızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
İlk kayınvalideme söyledik. Sonra eşimin tarafı duydu.Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?