2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim ilk ikisi arası tam 3 yaş seninkiler gibi yani. Aşırı kıskançlık olmadı. Sizde de olmaz inşallah

Bi de geçenlerde Müge anlı diyordu ki, çocuk olsam kardeşime bakmak istemem çünkü bi çocuk olarak benim de bi hayatım var aslında cok haklı

Ben de eşimle anlaşma yaptım - ikimiz de evin büyük çocuklarıyız bu arada- aslaaa oğluma sen buyuksun bi dur vs Demicez diye. Çünkü abi olmayı o seçmedi. Bu yüzden ekstra sıkamam evladımı

Kıskançlık kardeşliğin şanından bence benim 9yaşındaki kıskanıyorum diye ağlıyordu şimdi daha iyi ama kardeşini kuzum canım diye sevmeye kalkarsak hala gelir peki ben? Der

Evde sürekli birinin olması hiç bana göre değil. Bir de maddi açıdan da zor olur gibi geliyor.

İkincilerde ilkler kadar pimpirikli olmuyor insan daha rahat olursun sen de merak etme

Kesinlikle katılıyorum benim çocukluğum aynı böyle kardeş bakarak geçti dışarı çıkardım oynamaya peşimden yollardı annem aynısını asla yapmayacagıma yemin ettim

Bende evde birinin olmasından hiç memnun olmayacagım o kesin ama başka çıkış bulamıyorum kafama huni takmamak için bi süre buna ihtiyacım olacakmış gibi hissediyorum

Bende evde birinin olmasından hiç memnun olmayacagım o kesin ama başka çıkış bulamıyorum kafama huni takmamak için bi süre buna ihtiyacım olacakmış gibi hissediyorum
Aynen aynen. Eşim cok yoğun bi iş temposuna sahip. Yardımcı olması söz konusu dahi değil bekleyemem zaten.
Ama o stres, uykusuzluk, yetememek ya da işlerin yetısmemesi beni kavgacı Biri yapabilir. Huzurumuz bozulur kesin. Para bi şekilde hallediliyor ama huzur gerı gelmeyebilio maalesef.

Kesinlikle katılıyorum benim çocukluğum aynı böyle kardeş bakarak geçti dışarı çıkardım oynamaya peşimden yollardı annem aynısını asla yapmayacagıma yemin ettim
İnsanın çocukluğu cok önemli işte. Küçük yaşta annelik başlıyor yoksa. Erkek kardesim sürpriz doğdu ki annem 36 yaşındaydı o zmn. Ama benimle 16 yaş vardı kardesımle aramda, kardeşlik değil ona olan hislerim resmen annelik zaten. Seçeceğim olsaydı böle olmasını istemeyebilirdim açıkçası.

Aynen canım çocukken kardeşlere bak büyü çocuklarına bak yaşlanıncada torun bakarız oldu bitti

Günaydın anneler bende uykusuzluk oluştu gece uyanıyorum tekrar uyuyamıyorum.Kasik bel agrim mide kramplarim var galiba bunlardan oluyor.
Bende de uyanınca uyuyamama durumu var. Bu yüzden uykumu alamıyorum. Gündüz mecbur uykum geliyor o şekilde uyuyorum ama gündüz fırsat bulamazsam akşama doğru baygınlık geliyo uykusuzluktan
Kış gelse de uykuya doysam bebek gelmeden, zira bebek gelince de uykusuz kalacağız

Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Benim tüp bebek olduğu için, tedaviyi de çevremdeki herkes bildiği için mecburen söyledik. Tüp bebek tedavim ertelendiğinde bile sürekli ne zaman, ne zaman diye soruyorlardı. Bana kalsa tabii ki hemen herkes bilsin istemezdim
Ama çok şükür bebeğim sağlıklı ilerliyor, inşallah hep böyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…