Ay inşallahBence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi
Ben de perşembe gidicem8+0 bugün daha iyiyim snki ama pek iştahım yok ilaçlar iyi geliyor gibi bulantı için benim akşamları artıyor gündüz iş yoğunluğundan hızlı geçiyor yemek te yemeyince daha iyiyim perşembede kontrölüm var hayırlısıyla iyidir bebek
Ay ben de çok severim en son yediğim de öldüm gazdan daha yemem herhaldeBen ilk hamile olduğumu öğrendim idrar testinde geçen 12 de televizyonda çiğ köfte gördüm sanrm aşermiş olabilirim hemen sipariş vermiştim
Ben de 3 çocuğum olsun istiyorum ama çevremdekilerin çoğunun 2 çocuğu varBenim 3. olduğu için tepkilerden çekiniyorum o yüzden söylemeyeceğim bir süre
Evet canım, ikili testi ben yaptıracağımBen de perşembe gidicemhiç kan idrar testi yaptırdınız mı? Bide ikili test yaklaşıyor arkadaşlar yaptıracak mısınız?
Mincir sen de mi brütüsHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah Sizinki daha iyiymiş benimkilerin arası 18 ay olacak yaşım biraz var onun icin aralarını fazla uzatmak istemedim insallah sağlıcakla kucağınıza aliriz
Evet ilk öğrendiğimde basit bi kan sayımı yaptırdık pıhtılaşmaya bakmak için ama şimdi dr ne der bilemiyorum perşembe, evet canım yaptırcam nifty testini hayırlısıyla , bebek sağlıkla o günleri görsün sağlıkla doğsunda hepimizinkini AminBen de perşembe gidicemhiç kan idrar testi yaptırdınız mı? Bide ikili test yaklaşıyor arkadaşlar yaptıracak mısınız?
Gelirsin canım benimde bakacak kimse yok die yıllarca ara verdim yaş farkı çok olacak şimdiki aklım olsaydı 2 yaşına gelmeden ikinciyi yapardım arkadaş olurlar birbirlerineBen de 3 çocuğum olsun istiyorum ama çevremdekilerin çoğunun 2 çocuğu varkarnımdakini doğurayım sağlıklıca, o 2 yaşına gelince bir tane daha olsun istiyorum ve ben çalışıyorum, yanımızda bakacak kimsemiz yok . Üstesinden gelebiliriz inşallah
Geçmiş olsun canım sen ilacı fitil olarak kullan daha etkili diyorlar önemli bir sorun olmaz merak etme hayırlısıylaKızlar bu gün 2. Kontrolüme gittim doktora göre 7+2 kalp atışımızı daha net duyduk çok şükür bebiş de büyümüş dedi doktor. Ama küçük bi kanama alanın var dedi kanamam yok ama rahimde gözüktü progesteron ilaç verdi böyle olanlar var mı bir ay sonra kontrole çağırdı bir ay düşünüp duracağım şimdi
Önemli bişey olsaydı 1 ay sonraya mı çağırırdı seni böyle düşünKızlar bu gün 2. Kontrolüme gittim doktora göre 7+2 kalp atışımızı daha net duyduk çok şükür bebiş de büyümüş dedi doktor. Ama küçük bi kanama alanın var dedi kanamam yok ama rahimde gözüktü progesteron ilaç verdi böyle olanlar var mı bir ay sonra kontrole çağırdı bir ay düşünüp duracağım şimdi
Canım benim de 7+1 deki kontrolümde bir kanama alanı göründü, yarın tekrar kontrole gideceğim. Ben de tedbir amaçlı başladım progestana. Fitil olarak kullanıyorum ağızdan kullanmıyorum baş dönmesi yaşamamak için doktorumda öyle söyledi. Çok önemli birşey olmadığını söyledi. İçim rahat o yüzden . Bir hafta sonra çağırdı beni kan tahlillerimi ve idrar tahlillerimi de görmek istediğinden. Bir de tatil durumun var gitmeden bakalım dediKızlar bu gün 2. Kontrolüme gittim doktora göre 7+2 kalp atışımızı daha net duyduk çok şükür bebiş de büyümüş dedi doktor. Ama küçük bi kanama alanın var dedi kanamam yok ama rahimde gözüktü progesteron ilaç verdi böyle olanlar var mı bir ay sonra kontrole çağırdı bir ay düşünüp duracağım şimdi
Olmaz canım benim inşallah bu haftalar da normal sanırım okuduklarıma göre ben tam 6 da gittim üstten görmedi telaş etmeHadi inşallah öyledir kuzum hoş gebelik olmasında çok üzülürüm doktor korkuttu işte beni
Ben de dün yaptırdım tüm tahlillerimi. Doktorum kalp atışını görmeden istememişti. Tam kan sayımı glukoz tsh idrar tahlilleri toksoplazma rubella gibi gebelikte istenen herşeye bakıldı.Ben de perşembe gidicemhiç kan idrar testi yaptırdınız mı? Bide ikili test yaklaşıyor arkadaşlar yaptıracak mısınız?
O zaman gaz yapmamıştı çok yeniydi 5 haftalıken şimdi azıcık yemek yesem karnım patlayack gibi oluyor biraz fazla yesem karım 6 aylık gibi oluyoAy ben de çok severim en son yediğim de öldüm gazdan daha yemem herhalde
İkili test ne oluyoBen de dün yaptırdım tüm tahlillerimi. Doktorum kalp atışını görmeden istememişti. Tam kan sayımı glukoz tsh idrar tahlilleri toksoplazma rubella gibi gebelikte istenen herşeye bakıldı.
Yarın göstereceğim temiz çıktı hepsi
11-14 haftalar arasında bebekte kromozomsal bir bozukluk anormal bir durum olup olmadığına bakılıyorİkili test ne oluyo
Doktor hap olarak verdi şimdilik canım geçmezse fitilini isterim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım sen ilacı fitil olarak kullan daha etkili diyorlar önemli bir sorun olmaz merak etme hayırlısıyla
Ne bileyim canım ya pimpirik oldum iyice ilk hamilelik ondan galibaÖnemli bişey olsaydı 1 ay sonraya mı çağırırdı seni böyle düşün
Geçmiş olsun canım inşallah atlatırız bu dönemleriCanım benim de 7+1 deki kontrolümde bir kanama alanı göründü, yarın tekrar kontrole gideceğim. Ben de tedbir amaçlı başladım progestana. Fitil olarak kullanıyorum ağızdan kullanmıyorum baş dönmesi yaşamamak için doktorumda öyle söyledi. Çok önemli birşey olmadığını söyledi. İçim rahat o yüzden . Bir hafta sonra çağırdı beni kan tahlillerimi ve idrar tahlillerimi de görmek istediğinden. Bir de tatil durumun var gitmeden bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?