- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.801
Farketmemişlerdir, şikayet etmek yerine gidip konuşursanız hemen değiştirirler.Kızlar yesil akıntım var diye dr ilac yazdı gelirken eczaneden aldik TARİHİ GECMIS ilac verdi hem de skt 2020. Nereye sikayet edilir bu eczane bilen var mi. Tam kullanacaktim son anda gördüm
İğne değil hap kullanıyorum duposton su galiba adiİğne corasprin mi kullanıyorsunuz
Canım ben 6+1 de gittim sadece yolk göründü bebek görünmedi. 6+6 da gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyduk. Yani kişiden kişiye göre değişiyor aslındaKızlar merhaba. kalp atışını hangi haftada duyuluyor acaba 31nde kontrol muayene hakkım var gideceğim o zaman tam 5 hafta bitiyor olacak. sizce duyabilir miyim. çünkü cmt gitmiştim doktromuz 4+4 dedi 2 hafta sonra gelin kalp atışı için demişti ama ben kontrol hakkımı da kullanmak istiyorum
Bir hafta olmadı kontrol e gideli sorun yoktu kanamam var bekliyorum sadece Dr ilaç dozunu yükselti başka yapacak birşey yok dedi geçmiş olsun sizedeRahimde kanama alanı var mı. Benim 5+3 te kanamam olunca gittim. Kese etrafında kanama alanı vardı. Depot iğne vurdular serum verdiler. Hastanede yattım 1 gece. Ekstra yapacak bir şey yoktu. Kırmızı kan gelirse tekrar bilgilendir, Ama kahverengi ise eski kandır merak etme dedi dr
Benim inanılmaz sert ve hassas göğüs ucumHanimlar göğüs ucum çok şişti ve aciyor hassas camasir deyince bile acıyr.gogus değilde ucu sis var mi sizde de
Ayni durumdayimBenim inanılmaz sert ve hassas göğüs ucum
Ben de hemsireyim gayet icindeyim isin ama yine de böyle bir şeye hoşgörüyle yaklasamam. Toksik etki yaratmasa bile etkisi azaldığı için benim enfeksiyonum gecmez bu yuzden sıkıntı yaşayabilirdim. Acil müdahalede olsa adrenalin uygulanacak olsa tarihi 2 yıl gecmis olsa mesela bu yüzden etkisi azaldığı için hasta kurtarilamasa ya da kristallesmis ilac verilse?? Bunlar goz ardi edilecek seyler degil eczacilik da bi sağlık sektörü ve ilaçlar en kritik kısım..Farketmemişlerdir, şikayet etmek yerine gidip konuşursanız hemen değiştirirler.
Çok satılmayan bir ürün verdi ise raf takiplerinde gözden kaçmış olabilir.
Bana verseydi kullanır mıydım işin içinde olan biri olarak kullanırdım :) Ama siz riske atmayın ve eczacı ile görüşün..
Bugun ilk defa acik khve leke geldi 5+4 agrilar inceden devamMerhaba kahverengi lekelenme peri ve krampları devam eden varmı . Kalp atışını duyduk .benim hep kanamam yada lekelenme var bugünde baya çok geldi kırmızı kan ilaç kullanıyorum
Korkma canım olabiliyor böyle şeyler. Ağrılar da çok normal. Keseyi görmüştün dimi sen?Hanımlar 5+4 üm bugun kasik agrim ve bel agrim oldu cok şiddetli degil ama inceden az oncede açık kahve leke vardı camasirimda. Ilk gebeligimde yaşamamıştım bebegin rahme tutunma donemi ondan olabilirdiye dsnuyrm ama. Randevum da ayın 2 si. Yarin yinede bir gitsem mi kalp duymakicin erken olur gerci ama. Bilemedim
Ben sizi anlıyorum.Ben de hemsireyim gayet icindeyim isin ama yine de böyle bir şeye hoşgörüyle yaklasamam. Toksik etki yaratmasa bile etkisi azaldığı için benim enfeksiyonum gecmez bu yuzden sıkıntı yaşayabilirdim. Acil müdahalede olsa adrenalin uygulanacak olsa tarihi 2 yıl gecmis olsa mesela bu yüzden etkisi azaldığı için hasta kurtarilamasa ya da kristallesmis ilac verilse?? Bunlar goz ardi edilecek seyler degil eczacilik da bi sağlık sektörü ve ilaçlar en kritik kısım..
Hayırlı olsun canım bilgilerini yaz listeye ekleyeyimSelam kızlar bende hamileyimrabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gebeligin hangi döneminde olursa olsun leke doktorların istemediği şey yerleşme mi acaba bilemedim kiBugun ilk defa acik khve leke geldi 5+4 agrilar inceden devam
Bence sen kendini çok yormuşsun bu aralar..Hanımlar 5+4 üm bugun kasik agrim ve bel agrim oldu cok şiddetli degil ama inceden az oncede açık kahve leke vardı camasirimda. Ilk gebeligimde yaşamamıştım bebegin rahme tutunma donemi ondan olabilirdiye dsnuyrm ama. Randevum da ayın 2 si. Yarin yinede bir gitsem mi kalp duymakicin erken olur gerci ama. Bilemedim
Gördüm canim 4+2 deKorkma canım olabiliyor böyle şeyler. Ağrılar da çok normal. Keseyi görmüştün dimi sen?
Orasi kesin.Bence sen kendini çok yormuşsun bu aralar..