- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.821
Kanaman mi oldu canım ?Orasi kesin. Simdi full yatış ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanaman mi oldu canım ?Orasi kesin. Simdi full yatış ama
Günaydın kızlar Nasılsınız ? Ben çalışıyorum ve bugün çok bel ağrım va
Günaydın .. Bende çalışıyorum benim geçen günlere nazaran daha az bel ağrım ama bugün belimin sağ tarafında daha etkili bel ağrısı.Günaydın kızlar Nasılsınız ? Ben çalışıyorum ve bugün çok bel ağrım var
tebrik ederim sağlıkla güzellikler içinde gelsin inşaallah .merhabalar kızlar ben de ufaktan aranıza geliyorum sanırım =) kaset testler pozitif. kan verdim sonucunu bekliyorum. tahmini doğum 30 ocak
Bende gece üşüdüm mu yoksa hamilelikten mi bilmiyorum... Belinde sırtıma vuran bir ağrı var. İnşallah gecerGünaydın .. Bende çalışıyorum benim geçen günlere nazaran daha az bel ağrım ama bugün belimin sağ tarafında daha etkili bel ağrısı.
yolk ne demek oluyor canım. 4+4 de ilk doktora gittim ve kese olmuşmuş dedi yolk falan birşey demediCanım ben 6+1 de gittim sadece yolk göründü bebek görünmedi. 6+6 da gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyduk. Yani kişiden kişiye göre değişiyor aslında
Zaten progestan kullaniyordun sen dimi öyle hatırlıyorum dikkat et çok fazla yorma kendini uzan dinlen devam ederse gidersin doktoraHanımlar 5+4 üm bugun kasik agrim ve bel agrim oldu cok şiddetli degil ama inceden az oncede açık kahve leke vardı camasirimda. Ilk gebeligimde yaşamamıştım bebegin rahme tutunma donemi ondan olabilirdiye dsnuyrm ama. Randevum da ayın 2 si. Yarin yinede bir gitsem mi kalp duymakicin erken olur gerci ama. Bilemedim
Günaydın canım bol bulantıli geçiyor günlerimGünaydın kızlar Nasılsınız ? Ben çalışıyorum ve bugün çok bel ağrım var
Şükür benim bulantım çok az bugün ama sürekli midem de bir açlık var kaziniyormus gibi surekli... Ay bilemedjmGünaydın canım bol bulantıli geçiyor günlerim
Yok kuzum dun azicik acik kahve leke gelmiş arkasi yok ama iyiyim şükürKanaman mi oldu canım ?
6+5 teyim ben , 7. Hafta bitiyor. Ozaman normal demekki benimki deBen de tüp bebek tedavisi sabah akşam kullanıyorum prolutex. 2 3 gündür mide bulantısı var. Ara sıra geliyor. Bişeler yemeyince artıyor. 6.hafta için normal dediler. Sizin kaçıncı hafta.
Evet canim günde 2 fitil.Zaten progestan kullaniyordun sen dimi öyle hatırlıyorum dikkat et çok fazla yorma kendini uzan dinlen devam ederse gidersin doktora
Ben transferi olduğumdan beri öyleyim Resmen pamela ya rakibim ve aşırı ağrı var hem ucunda hem kendisinde yani yaklaşık 1 aydır çekiyorum ama şikayet yookk çok istedik biz bu bıdıkları dimiHanimlar göğüs ucum çok şişti ve aciyor hassas camasir deyince bile acıyr.gogus değilde ucu sis var mi sizde de
İyi bari dikkat et... Geçen haftalarda benim de olmuştu. Bir hafta raporla dinlenmistim sonra geçti. İnan tekrarlamazYok kuzum dun azicik acik kahve leke gelmiş arkasi yok ama iyiyim şükür
1 gün varmış aramızda. Normal olduğunu düşünüyorum cuma günü dr a kalp atışı için gideceğim. Sizin kontrol ne zaman.6+5 teyim ben , 7. Hafta bitiyor. Ozaman normal demekki benimki de
Bol bol dinlen bi iş yapma bak arkası yokmuş şükürYok kuzum dun azicik acik kahve leke gelmiş arkasi yok ama iyiyim şükür
Yine aynı topikte buluşmak varmış nasipteArniza galiba bende katilicam kan sonucunu bekliyorum
Sat 24 nisan 33 yaşındayım 4. Çocuk canımHayırlı olsun canım bilgilerini yaz listeye ekleyeyim
Bende ayni seyi dusundum yazarkenYine aynı topikte buluşmak varmış nasipte