- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.841
Yok kuzum sikayet olur mu hicBen transferi olduğumdan beri öyleyimResmen pamela ya rakibim ve aşırı ağrı var hem ucunda hem kendisinde yani yaklaşık 1 aydır çekiyorum ama şikayet yookk çok istedik biz bu bıdıkları dimi
Cok şükür yokBol bol dinlen bi iş yapma bak arkası yokmuş şükür
Çıktımi kan sonucunBende ayni seyi dusundum yazarken
Hoşgeldin canım aramıza ,Sat 24 nisan 33 yaşındayım 4. Çocuk canım
Yok canim cikmadi daha 3 te cikicak ama buyuk ihtimal pozitifÇıktımi kan sonucun
Hoş buldum canımHoşgeldin canım aramıza ,
Dikkat et kendine senden be bebeğinden önemli değil hiç bişey..Orasi kesin.Simdi full yatış ama
Yerim ya yaşı kaçCok şükür yokartık yatis valla ev isi falan saldim artik. Kızıma yetemiyorum ama kendi kendine takiliyor tepemden inmiyor olsada
Ayy benimde inanılmaz bulantılı geçiyor inşallah 3 aydan sonra biter yaGünaydın canım bol bulantıli geçiyor günlerim
6. Haftadan sonra başladı benimde mide bulantım6+5 teyim ben , 7. Hafta bitiyor. Ozaman normal demekki benimki de
Biz kalp atışını 5+6 da duyduk şükür1 gün varmış aramızda. Normal olduğunu düşünüyorum cuma günü dr a kalp atışı için gideceğim. Sizin kontrol ne zaman.
Hadi bakalım hayırlısı olsunYok canim cikmadi daha 3 te cikicak ama buyuk ihtimal pozitif
Bugün de aşırı halsizlik yüklendi6. Haftadan sonra başladı benimde mide bulantım
4 olacak canım yasi.Yerim ya yaşı kaçiyi yapıyorsun yorma hiç kendini bende iğne başlayınca kanama yapar mı diye her lavaboya gidiş bir inceleme ile geçiyor bugün bakalım devlete randevu aldım orada oksapar raporu çıkarmak için acaba gel bide bakalım derler mi keseye
Bende de oluyor bu aralar hic ağrımazdı belim..arada yokluyorBende gece üşüdüm mu yoksa hamilelikten mi bilmiyorum... Belinde sırtıma vuran bir ağrı var. İnşallah gecer
Maşallah4 olacak canım yasi.
Bende yarin babamı goturucem devlete bi bakinsam mi bakar mi acaba diye dsnmuyor degilim. Kendi doktorum a 2 sine randevu sabredemiyorumm
Hamilelikle alakalı olabilir. Tabi birde evde üç yaşında bir oğlanın peşinden koşturunca o da yoruyor benceBende de oluyor bu aralar hic ağrımazdı belim..arada yokluyor
Benim kizda 4 yaşına girecek hic isteği bitmiyor bi çiş bi kaka yok sunu yapalım yok bunu ypalim. Cani saolsun.. simdi yattığım yerden doktorculuk oynuyoruz en güzeli bu tavsiye ederimHamilelikle alakalı olabilir. Tabi birde evde üç yaşında bir oğlanın peşinden koşturunca o da yoruyor bence