2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Rabbime emanetler canım sıkma canını öyle risk hepimizde var perinatoloji uzmanı banada dedi yaş 29 risk yok gibi ama göremedigimiz şeyler var hatta aldırma dusunceniz var mı dedi , dedim aslaaa imza bile istediler prosedür gereği

Anladim canim. Ama çok büyüdüler artik küçük olsalar ne olacak cana kıyılır mı Rabbim kimseyi boyle bi kararla sinavla karşılaşmasın bizim doktorumuzda ondada belli basli hastaliklara bakılıyor dedi.hicbir zmn kesin birsey yok benim anladığım. Yaptirmayacagim bende .prof yaptir dedi doktorum yaptırmanı gerektirecek birsey gormuyorum dedi taramalarda risksiz. Kapali kutu Rabbim biliyor Allahim saglik sıhhat versin hepsine evlatlarimizla sinamasin insallah

Saolcanım insallah Rabbim korktugumyza uğratmasın

Canim benim arkadaşım var, ben bu konuyu anlatmak cok istemem kendimde düşünmek istemiyorum. Ona basta down sendromu dediler iste fetal dna mi yoksa hormany mi ne bilmiyorum yaptırdı bişey yok cikti, ki kendi öncede genetik testi yaptırdı eşiyle down sendromu genlerinde yokmuş. Neyse bebek doğdu cok az rastlansn bir sendormla doğdu ve en ağır haliyle. Cift cinsiyet, ayak el parmakları 5 den fazla, damak yüksek baska baska seyleri vardi. Yani olacak olunca görünmüyor hepimiz Icin geçerli ama tabi ki insan bilmrk isteyedebilir

Malesef olabiliyor.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.Bilmek isteniliyor ama birsey cikmamasi da bir kesinlik kazandırmiyor anladigim verdigin ornekte bu yönde. Canımızı sıkmayalım olumsuz seyler düşünmeyelim.

İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım bebeğini. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize

Evet sadece sıvı alınması %100 sonuç diğerleri kesin sonuç değil dedi. Oyuzden bence de gerek yok. Bunlarda gerçekten aldırmayı düşünen insanlar için yada hasta olma durumunda kendini hazırlamak isteyen insan da olabilir herkesin fikri farklı sonuçta. Neler yaşayan insanlar var. Amin Allah'ım sağlık versin en başta bütün yavrulara inşallah en büyük duamız bu anne baba olarak

Tabiki birsey olmaz korkmayın

Kızlar ya yururken bebek neden kasık altına iniyor 18. Haftada normal mi bu durum . Çünkü böyle rahmimde ağırlik hissi oluyor
Benim de 18. Haftada sancılarım vardı bebek kafası Rahime baskı yapıyor dedi ilişkiyi yasakladı 10 gün yatış verdi canım ama benim bebek 2 hafta önden gidiyor doktorum 20. Haftadan sonra çocukların kendine yer edinmek için döndüğünü söylemişti ve benim çok sancılarım başlamıştı

Ay canım benim cvp için çok çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki mesajın. Biz zaten tüp bebek olduğu için korkumuza transfer gününden beri hiç birlikte olmadık . İkimizde bu süreçte çok yıprandık odak noktamız bebek oldu zaten normalde de kaygı düzeyi yüksek bir kadındim malesef gebelikte bu durumum daha baskın hale geldi . Sevtap handemir kılıç yorgunluk stres ve üzüntü sancıları tetikler demiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…