- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.821
Rabbime emanetler canım sıkma canını öyle risk hepimizde var perinatoloji uzmanı banada dedi yaş 29 risk yok gibi ama göremedigimiz şeyler var hatta aldırma dusunceniz var mı dedi , dedim aslaaa imza bile istediler prosedür gereğiGeç tabi gebeligi sonlandrmak için.
Ama o düşünce ile yapilmicakti. Fetal dna da tum hastqliklarq bakmıyor neticede belli seyleri goruyor ve yine garantisi yok birseyin. Doktorum gerek yok dedi yaptirmayacagim.Hepinizden dua beklerim insallah bir sıkıntı cikmaz 2 hfta snra yine kontrolum var.
Anladim canim. Ama çok büyüdüler artik küçük olsalar ne olacak cana kıyılır mı Rabbim kimseyi boyle bi kararla sinavla karşılaşmasınDün detayliya gittiğim doktor açıkladı bize bütün bu testleri. İsterseniz yapılabiliyor bizim ülkemizde belli bir haftası yok dedi. Riskli çıkarsa kaç hafta olursa olsun bebeği aldirabiliyormuşta aile. Bazı ülkelerde 24.hafta sonrası yapilmiyormus test bile ama bizim ülkemizde yapılıyor dedi
Saolcanım insallah Rabbim korktugumyza uğratmasınRabbime emanetler canım sıkma canını öyle risk hepimizde var perinatoloji uzmanı banada dedi yaş 29 risk yok gibi ama göremedigimiz şeyler var hatta aldırma dusunceniz var mı dedi , dedim aslaaa imza bile istediler prosedür gereği
Aile hekimine yaptırdım vallaNormal kontrol randevusuna gidince yaparlar herhalde değil mi yoksa özele mi gitsem bilemedim
20.haftada yaptırdım canimErken mi yapildi? haftadan itibaren diye biliyordum
Yazdığım çıkmamış haftada yapiliyor sanıyordum.20.haftada yaptırdım canim
Canim benim arkadaşım var, ben bu konuyu anlatmak cok istemem kendimde düşünmek istemiyorum. Ona basta down sendromu dediler iste fetal dna mi yoksa hormany mi ne bilmiyorum yaptırdı bişey yok cikti, ki kendi öncede genetik testi yaptırdı eşiyle down sendromu genlerinde yokmuş. Neyse bebek doğdu cok az rastlansn bir sendormla doğdu ve en ağır haliyle. Cift cinsiyet, ayak el parmakları 5 den fazla, damak yüksek baska baska seyleri vardi. Yani olacak olunca görünmüyor hepimiz Icin geçerli ama tabi ki insan bilmrk isteyedebilirAnladim canim. Ama çok büyüdüler artik küçük olsalar ne olacak cana kıyılır mı Rabbim kimseyi boyle bi kararla sinavla karşılaşmasınbizim doktorumuzda ondada belli basli hastaliklara bakılıyor dedi.hicbir zmn kesin birsey yok benim anladığım. Yaptirmayacagim bende .prof yaptir dedi doktorum yaptırmanı gerektirecek birsey gormuyorum dedi taramalarda risksiz. Kapali kutu Rabbim biliyor Allahim saglik sıhhat versin hepsine evlatlarimizla sinamasin insallah
Malesef olabiliyor.Canim benim arkadaşım var, ben bu konuyu anlatmak cok istemem kendimde düşünmek istemiyorum. Ona basta down sendromu dediler iste fetal dna mi yoksa hormany mi ne bilmiyorum yaptırdı bişey yok cikti, ki kendi öncede genetik testi yaptırdı eşiyle down sendromu genlerinde yokmuş. Neyse bebek doğdu cok az rastlansn bir sendormla doğdu ve en ağır haliyle. Cift cinsiyet, ayak el parmakları 5 den fazla, damak yüksek baska baska seyleri vardi. Yani olacak olunca görünmüyor hepimiz Icin geçerli ama tabi ki insan bilmrk isteyedebilir
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım bebeğini. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimizeGeç tabi gebeligi sonlandrmak için.
Ama o düşünce ile yapilmicakti. Fetal dna da tum hastqliklarq bakmıyor neticede belli seyleri goruyor ve yine garantisi yok birseyin. Doktorum gerek yok dedi yaptirmayacagim.Hepinizden dua beklerim insallah bir sıkıntı cikmaz 2 hfta snra yine kontrolum var.
Evet sadece sıvı alınması %100 sonuç diğerleri kesin sonuç değil dedi. Oyuzden bence de gerek yok. Bunlarda gerçekten aldırmayı düşünen insanlar için yada hasta olma durumunda kendini hazırlamak isteyen insan da olabilir herkesin fikri farklı sonuçta. Neler yaşayan insanlar var. Amin Allah'ım sağlık versin en başta bütün yavrulara inşallah en büyük duamız bu anne baba olarakAnladim canim. Ama çok büyüdüler artik küçük olsalar ne olacak cana kıyılır mı Rabbim kimseyi boyle bi kararla sinavla karşılaşmasınbizim doktorumuzda ondada belli basli hastaliklara bakılıyor dedi.hicbir zmn kesin birsey yok benim anladığım. Yaptirmayacagim bende .prof yaptir dedi doktorum yaptırmanı gerektirecek birsey gormuyorum dedi taramalarda risksiz. Kapali kutu Rabbim biliyor Allahim saglik sıhhat versin hepsine evlatlarimizla sinamasin insallah
Aminİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım bebeğini. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize
Tabiki birsey olmaz korkmayınGeç tabi gebeligi sonlandrmak için.
Benim de 18. Haftada sancılarım vardı bebek kafası Rahime baskı yapıyor dedi ilişkiyi yasakladı 10 gün yatış verdi canım ama benim bebek 2 hafta önden gidiyor doktorum 20. Haftadan sonra çocukların kendine yer edinmek için döndüğünü söylemişti ve benim çok sancılarım başlamıştıKızlar ya yururken bebek neden kasık altına iniyor 18. Haftada normal mi bu durum . Çünkü böyle rahmimde ağırlik hissi oluyor
24 ile 28. Haftada yapılıyor diye biliyorum bende daha yaptırmadım şeker yüklemesi doktor 25. Haftaya randevu vermişti geç mi kaldık acaba20.haftada yaptırdım canim
Ay canım benim cvp için çok çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki mesajın. Biz zaten tüp bebek olduğu için korkumuza transfer gününden beri hiç birlikte olmadık . İkimizde bu süreçte çok yıprandık odak noktamız bebek olduBenim de 18. Haftada sancılarım vardı bebek kafası Rahime baskı yapıyor dedi ilişkiyi yasakladı 10 gün yatış verdi canım ama benim bebek 2 hafta önden gidiyor doktorum 20. Haftadan sonra çocukların kendine yer edinmek için döndüğünü söylemişti ve benim çok sancılarım başlamıştı
Canim aile hekimi dediğin saglik ocagi degil mi?ben gittim biz yapmiyoruz hastaneler yapiyor dedilerAile hekimine yaptırdım valla
Bende yururken rahim tarafimda agirlik hissediyorumKızlar ya yururken bebek neden kasık altına iniyor 18. Haftada normal mi bu durum . Çünkü böyle rahmimde ağırlik hissi oluyor
Evet canım sağlık ocağı bana yapıyoruz dedi bidaha gitmedim o yüzden hastaneyeCanim aile hekimi dediğin saglik ocagi degil mi?ben gittim biz yapmiyoruz hastaneler yapiyor dediler
Canım çok ilginç diy mi ?seninde mi karın kaslarin zayıf peki ben çok hareketsizimBende yururken rahim tarafimda agirlik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?