- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.621
Aynı modelin bi ufağı da bizim evdeKizlar çoğunuzun bildiği gibi üç yaşında bir oğlum var benim. Bugün acayip huysuzdu, her şeye ağladı. Babasını delirrtme noktasına getirdi. En sonunda da yine sebepsiz aglamaalrina devam edince babası da kızdı ağlamam bitince gel dedi o ara benim karnımda ki kız delirdi. Ardı ardına tekme atmaya başladı. Abisinin ağlamasına mi bu kadar tepki verdi anlamadım. Belki de o ana denk geldi bilmiyorum ama insna bir tuhaf oluyorhayır benim oglanda iki yaş sendromu bitti dedik üç yaş başladı. Evde bir ergen dolasiyor resmen. Bir şey demeye korkuyoruz çocuğa...
Gidenler genelde olumlu, 700 TL ye bakıyor salı gideceğimMurat bey nekadara bakıyormuş detayliyi? Gidenler memnun mu peki biliyormusun hiç
Evrene olumsuz enerji vermeyelimNeden 38 den önce alirlar diye düşünüyorsun ki, genelde anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi deniliyor yabende nedense allah korusun ama aralikta doğum yapacam gibi geliyor
Olur canim normal benimki de o yaslardayken anlatamayinca attiriveriyordu arkaya dogru kendini ,arkasina kırlent felan koymaya baslamistim kafasi hasar gorcek diyeKizlar çoğunuzun bildiği gibi üç yaşında bir oğlum var benim. Bugün acayip huysuzdu, her şeye ağladı. Babasını delirrtme noktasına getirdi. En sonunda da yine sebepsiz aglamaalrina devam edince babası da kızdı ağlamam bitince gel dedi o ara benim karnımda ki kız delirdi. Ardı ardına tekme atmaya başladı. Abisinin ağlamasına mi bu kadar tepki verdi anlamadım. Belki de o ana denk geldi bilmiyorum ama insna bir tuhaf oluyorhayır benim oglanda iki yaş sendromu bitti dedik üç yaş başladı. Evde bir ergen dolasiyor resmen. Bir şey demeye korkuyoruz çocuğa...
Biz tam o dönemler bitti dedik şimdi daha beter... Erkek çocuklarına özel bir şey mi bilmiyorum ama kafayı yememize ramak kaldıAynı modelin bi ufağı da bizim evde2 yaş sendromunda beyefendi her şeye itiraz, ağlama, yerlere yapışma, ben yaparım ben ederim diretmeler.. o sakin güleç çocuğum gitti isyankar bir liseli geldi sanki yerine. Bir de daha tam konuşamıyor. Anlatamadıkça ayrı sinirleniyor zaten bahane arıyor sinirlenmeye. Biz de mecbur sakin kalmaya gayret ediyoruz geçici bir dönem olduğunu hatırlamaya çalışıyoruz sürekli beni en çok yolda giderken yürümeyeceğim diye yere kapaklanıp ağlaması yoruyor kucakta taşımak, kucakta çocukla merdivenleri inip çıkmak zorlamaya başladı beni epey.
İnşallah geçer bu zamanlar... Kuzum ya çocuk ağlayınca anne için de çok zor... İnşallah ağlamaz canım. Bu ara zaten duygusaliz her şeye ağlıyoruz... Çocuklar da buna sebep olmaz inşallahOlur canim normal benimki de o yaslardayken anlatamayinca attiriveriyordu arkaya dogru kendini ,arkasina kırlent felan koymaya baslamistim kafasi hasar gorcek diyeyarin anasinifina baslicaz bizde. Gecen sene kreşe bir ay aglayarak gitmişti. İnsallah bu sefer ayni durumu yaşamam.oyle olunca icim parcalaniyor sevmiyor hic okulu. Bakalim farkli okula gönderdik ins oraya daha kolay alisir.
Günaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyonormalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Bende her an yapabilirim evde topla falan idare ettim şimdi bi de okul her gün uğraş her an kesebilirimBen kestim valla geçen gün kapalıyım bir de onla mı uğraşıcam dedim sıcaklarda gaza geldim kestim 3 ay oldu çok şükür bir şey olmadı
Aynı durumdayız benimde ocak 17 ama sezaryen olacağı için erken alırlarEvrene olumsuz enerji vermeyelimbana da doktor Aralık sonu gibi gelir dedi ama bak ben ocak grubundayim. Aralik dusunmemeye calisiyorum
Bende her an yapabilirim evde topla falan idare ettim şimdi bi de okul her gün uğraş her an kesebilirim
E ben sizden ilerdeyim bana neden Ocak başı dedi korkum 31 Aralık’ta doğurmak zatenEvrene olumsuz enerji vermeyelimbana da doktor Aralık sonu gibi gelir dedi ama bak ben ocak grubundayim. Aralik dusunmemeye calisiyorum
Ya zaten öyle şuanda yapacağımız bişey yok. Hem kötü bişeyde dememiş insallah bişeyde olmazKizlar merhaba... Ben normalde radtologa gittim biliyorsunuz. Bir problem görmedi ve bebeğin pozisyonuna bağlı kalbi tamd değerlendiremedik dedi sadece bende ona takılmıştım perinotologda randevu almıştım onu da iptal ettiler bugün arayıp işi çıkmış doktorun. Ben zaten 24. Haftaya giriyorum bu hafta artık zaman geçmiş oldu resmen. Eşim de artık bir rahat bırak kendini de bebeği de dedi. Olacak olana ne yaparsak engel olamayız dedi... Kaldı ki doktor kötü bir şey demedi dedi. Bir de oldu da takiplik bir şey olsa o doktora hem uzaklık hem de maddi olarak gidemeyiz dedi. Muayenesi 1250 lira ve bir saati gecik yol var... Kendi doktoruma gideceğim, içimi de ferah tutacağım... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Evrene olumsuz enerji vermeyelimbana da doktor Aralık sonu gibi gelir dedi ama bak ben ocak grubundayim. Aralik dusunmemeye calisiyorum
E ben sizden ilerdeyim bana neden Ocak başı dedi korkum 31 Aralık’ta doğurmak zaten
İnşallah canım yaYa zaten öyle şuanda yapacağımız bişey yok. Hem kötü bişeyde dememiş insallah bişeyde olmaz
Canim merhaba ben yasamadim ama mideyle ilgili olabilir arkadssim da cok söylüyor gogus kafesim batıyor diye.hazimsizlik mide sorunun varsa olabilir cok yiyip yatmamaya fln calis.bebek buyuyp yukari çıktıkca organları sıkıştırıyor haliyle hersey olacak kuzum.Yinede cok rahstsiz ederse ihmal etme doktoruna danisKızlarDilyy A Aklimtrakyada Virgo women Pembis Hayaller sizin sonuçta ilk gebelik değil belki bilirsiniz nasıl tarif etsem göğüs kafesim mi işte göğsümün olduğu o bölge kemikleri mi ağrıyor oraya bir öküz oturdu derler ya öyle bir ağrı var bu normal mi hani nette bakınca akciğer vs yerleşmeye çalışınca ağrı olur diyor ha baksan bide kalp krizi belirtisi diyor bi korktum
Gecmis olsun ne durumdasın.Geçmiş olsun canım benimde aynı ilk defa oldum geceleri uyumuyor banada doktorum aynı kremi verdi insallah geçer beter birseymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?