• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar çoğunuzun bildiği gibi üç yaşında bir oğlum var benim. Bugün acayip huysuzdu, her şeye ağladı. Babasını delirrtme noktasına getirdi. En sonunda da yine sebepsiz aglamaalrina devam edince babası da kızdı ağlamam bitince gel dedi o ara benim karnımda ki kız delirdi. Ardı ardına tekme atmaya başladı. Abisinin ağlamasına mi bu kadar tepki verdi anlamadım. Belki de o ana denk geldi bilmiyorum ama insna bir tuhaf oluyor 😂 hayır benim oglanda iki yaş sendromu bitti dedik üç yaş başladı. Evde bir ergen dolasiyor resmen. Bir şey demeye korkuyoruz çocuğa... 🤔
Aynı modelin bi ufağı da bizim evde 🤣🤣 2 yaş sendromunda beyefendi her şeye itiraz, ağlama, yerlere yapışma, ben yaparım ben ederim diretmeler.. o sakin güleç çocuğum gitti isyankar bir liseli geldi sanki yerine. Bir de daha tam konuşamıyor. Anlatamadıkça ayrı sinirleniyor 🙈 zaten bahane arıyor sinirlenmeye. Biz de mecbur sakin kalmaya gayret ediyoruz geçici bir dönem olduğunu hatırlamaya çalışıyoruz sürekli 🥲 beni en çok yolda giderken yürümeyeceğim diye yere kapaklanıp ağlaması yoruyor 🥴 kucakta taşımak, kucakta çocukla merdivenleri inip çıkmak zorlamaya başladı beni epey.

Neden 38 den önce alirlar diye düşünüyorsun ki, genelde anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi deniliyor ya😆 bende nedense allah korusun ama aralikta doğum yapacam gibi geliyor🥺🥺🥺
Evrene olumsuz enerji vermeyelim 🤭bana da doktor Aralık sonu gibi gelir dedi ama bak ben ocak grubundayim. Aralik dusunmemeye calisiyorum 🙈🙈

Kizlar çoğunuzun bildiği gibi üç yaşında bir oğlum var benim. Bugün acayip huysuzdu, her şeye ağladı. Babasını delirrtme noktasına getirdi. En sonunda da yine sebepsiz aglamaalrina devam edince babası da kızdı ağlamam bitince gel dedi o ara benim karnımda ki kız delirdi. Ardı ardına tekme atmaya başladı. Abisinin ağlamasına mi bu kadar tepki verdi anlamadım. Belki de o ana denk geldi bilmiyorum ama insna bir tuhaf oluyor 😂 hayır benim oglanda iki yaş sendromu bitti dedik üç yaş başladı. Evde bir ergen dolasiyor resmen. Bir şey demeye korkuyoruz çocuğa... 🤔
Olur canim normal benimki de o yaslardayken anlatamayinca attiriveriyordu arkaya dogru kendini ,arkasina kırlent felan koymaya baslamistim kafasi hasar gorcek diye 😄 yarin anasinifina baslicaz bizde. Gecen sene kreşe bir ay aglayarak gitmişti. İnsallah bu sefer ayni durumu yaşamam.oyle olunca icim parcalaniyor 🥺 sevmiyor hic okulu. Bakalim farkli okula gönderdik ins oraya daha kolay alisir.🙏

Aynı modelin bi ufağı da bizim evde 🤣🤣 2 yaş sendromunda beyefendi her şeye itiraz, ağlama, yerlere yapışma, ben yaparım ben ederim diretmeler.. o sakin güleç çocuğum gitti isyankar bir liseli geldi sanki yerine. Bir de daha tam konuşamıyor. Anlatamadıkça ayrı sinirleniyor 🙈 zaten bahane arıyor sinirlenmeye. Biz de mecbur sakin kalmaya gayret ediyoruz geçici bir dönem olduğunu hatırlamaya çalışıyoruz sürekli 🥲 beni en çok yolda giderken yürümeyeceğim diye yere kapaklanıp ağlaması yoruyor 🥴 kucakta taşımak, kucakta çocukla merdivenleri inip çıkmak zorlamaya başladı beni epey.
Biz tam o dönemler bitti dedik şimdi daha beter... Erkek çocuklarına özel bir şey mi bilmiyorum ama kafayı yememize ramak kaldı 😂

Olur canim normal benimki de o yaslardayken anlatamayinca attiriveriyordu arkaya dogru kendini ,arkasina kırlent felan koymaya baslamistim kafasi hasar gorcek diye 😄 yarin anasinifina baslicaz bizde. Gecen sene kreşe bir ay aglayarak gitmişti. İnsallah bu sefer ayni durumu yaşamam.oyle olunca icim parcalaniyor 🥺 sevmiyor hic okulu. Bakalim farkli okula gönderdik ins oraya daha kolay alisir.🙏
İnşallah geçer bu zamanlar... Kuzum ya çocuk ağlayınca anne için de çok zor... İnşallah ağlamaz canım. Bu ara zaten duygusaliz her şeye ağlıyoruz... Çocuklar da buna sebep olmaz inşallah ☺️

Bizde bu ay 24 oluyoruz 2 yaş sendromuna merhaba diyoruz biz evde yanlizken oğlum çok uysal ama babası veya başka biri gelsin yada biz bı yere gidelim çocuğu taniyamiyorum ağlama krizleri sebepsiz tutturmalar sokak ortasında kendini yere atmalar 😤çabucak geçer inşallah ne diyeyim

Günaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyo 🤔 normalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya

Ben kestim valla geçen gün kapalıyım bir de onla mı uğraşıcam dedim sıcaklarda gaza geldim kestim 3 ay oldu çok şükür bir şey olmadı :KK45:

Kültür almıştı doktor akinti vardi, e nabiza mantar vs yaziyor. Henuz doktorla görüşmedim ama hic kaşıntı vs yok anlamadim akıntıda hep gelmiyor

Kizlar merhaba... Ben normalde radtologa gittim biliyorsunuz. Bir problem görmedi ve bebeğin pozisyonuna bağlı kalbi tamd değerlendiremedik dedi sadece bende ona takılmıştım perinotologda randevu almıştım onu da iptal ettiler bugün arayıp işi çıkmış doktorun. Ben zaten 24. Haftaya giriyorum bu hafta artık zaman geçmiş oldu resmen. Eşim de artık bir rahat bırak kendini de bebeği de dedi. Olacak olana ne yaparsak engel olamayız dedi... Kaldı ki doktor kötü bir şey demedi dedi. Bir de oldu da takiplik bir şey olsa o doktora hem uzaklık hem de maddi olarak gidemeyiz dedi. Muayenesi 1250 lira ve bir saati gecik yol var... Kendi doktoruma gideceğim, içimi de ferah tutacağım... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲

Kizlar merhaba... Ben normalde radtologa gittim biliyorsunuz. Bir problem görmedi ve bebeğin pozisyonuna bağlı kalbi tamd değerlendiremedik dedi sadece bende ona takılmıştım perinotologda randevu almıştım onu da iptal ettiler bugün arayıp işi çıkmış doktorun. Ben zaten 24. Haftaya giriyorum bu hafta artık zaman geçmiş oldu resmen. Eşim de artık bir rahat bırak kendini de bebeği de dedi. Olacak olana ne yaparsak engel olamayız dedi... Kaldı ki doktor kötü bir şey demedi dedi. Bir de oldu da takiplik bir şey olsa o doktora hem uzaklık hem de maddi olarak gidemeyiz dedi. Muayenesi 1250 lira ve bir saati gecik yol var... Kendi doktoruma gideceğim, içimi de ferah tutacağım... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
Ya zaten öyle şuanda yapacağımız bişey yok. Hem kötü bişeyde dememiş insallah bişeyde olmaz

Evrene olumsuz enerji vermeyelim 🤭bana da doktor Aralık sonu gibi gelir dedi ama bak ben ocak grubundayim. Aralik dusunmemeye calisiyorum 🙈🙈

Ya benimde 38. haftam aralığın son haftası ama doktor 8-15 ocak arası tahmini doğum tarihi demişti de ben de Aralık'ta doğurucam sanırım çünkü sezeryan :KK53: ama devlet hastaneleri 39'da alıyormuş sezeryana eğer 39 da alırlarsa Ocağın ilk haftası bakalım ne olacak :KK45:

Kızlar Dilyy Dilyy A Aklimtrakyada Virgo women Virgo women Pembis Hayaller Pembis Hayaller sizin sonuçta ilk gebelik değil belki bilirsiniz nasıl tarif etsem göğüs kafesim mi işte göğsümün olduğu o bölge kemikleri mi ağrıyor oraya bir öküz oturdu derler ya öyle bir ağrı var bu normal mi hani nette bakınca akciğer vs yerleşmeye çalışınca ağrı olur diyor ha baksan bide kalp krizi belirtisi diyor bi korktum 😳
Canim merhaba ben yasamadim ama mideyle ilgili olabilir arkadssim da cok söylüyor gogus kafesim batıyor diye.hazimsizlik mide sorunun varsa olabilir cok yiyip yatmamaya fln calis.bebek buyuyp yukari çıktıkca organları sıkıştırıyor haliyle hersey olacak kuzum.Yinede cok rahstsiz ederse ihmal etme doktoruna danis

Back
X