2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimki mide yüzündenmiş kızlar söyleyince anladım

Canım doktorum iki tane önermişti biri newvit onu bulamayınca ella plus probiyotik önerdi. Ella pahallı geldi baya 60 kapsül 445 TL, ben de internetten newvit buldum 30 kapsül 93 TL onu aldım.
Bu normal probiyotik mi?ben nbl optima probiyotik kullanıyorum çiğneme, dünde vajinal probiyotik verdi fitil. Akinti vardi, ben beyaz diyordum doktor muayenede yoğurt gib idedi

Merhaba sizde hareketler nasıl devam etti? Ben özellikle dün neredeyse tüm gün hissetmiştim bugün hiç hareket yok bir iki sefer pıt pıt vurur gibi oldu. Normal mi

Rennine diyorum kuzum sana ben acayip rahatladım mide sinyal verdigi anda at hemen bir tane
Gerçekten öyleymiş doktor da onu mesaj atınca hemen aldık normalde ne yesem az çok fark etmez kocaman bir göbeğim olur hiç hazmetmemiş gibi gezerdim daha bir kullanmada o gitti eşim bile fark ediyor ağrı da bitti şükür

Neden 38 den önce alirlar diye düşünüyorsun ki, genelde anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi deniliyor ya bende nedense allah korusun ama aralikta doğum yapacam gibi geliyor
Bilmiyorum ama öyle hissediyorum 37 de alacak gibi geliyor bana ama bilemiyorum tabi. Ya anne karnında kalması tabiki çok önemli ama bu arada normal doğum sancılarının başlamaması da gerekir. Çünkü benim ilkinde 34 den sonra sancılar vardı... Çok şiddetli değildi ama nstde de belliydi

Neden 38 den önce alirlar diye düşünüyorsun ki, genelde anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi deniliyor ya bende nedense allah korusun ama aralikta doğum yapacam gibi geliyor
Sezeryan olduğum için 38.haftam Aralık sonu bende bir aralık annesi adayıyım tabi doktoruma elimden geleni yapacağım hep bir yıldan kaybettin istemiyorum 1 ocakta 39+2 oluyo eğer o zamana bekletirse benden iyisi yok

Sezeryan olduğum için 38.haftam Aralık sonu bende bir aralık annesi adayıyım tabi doktoruma elimden geleni yapacağım hep bir yıldan kaybettin istemiyorum 1 ocakta 39+2 oluyo eğer o zamana bekletirse benden iyisi yok
Aralık sonu yil kaybı değil ya valla ekimde kasımda doğanlar bile aslinda ocağa az diyorlar insallh tabi 39. Haftaya kadar kalsin iyi olur kuzuya

Evet erkek. Baktım ben de çoğunda düzeliyor yazmışlar doğuma kadar, inşallah bizim miniğin de düzelir
Eltimin 8aylik oğlu var canım onun bebeğinde de var detaylı da çıktı mı hatirlamiyorum. Doktora gittiler birkaç sefer. takip ediliyor ama bebek gayet iyi. Sen şimdiden kendine evham yapma zamanla gecebilcek birşey kendini de bebeğini de üzme. Allah'ın izniyle sağlıkla doğar bebeğin

Doktorların özellikle hamilelere konuşma tarzına çok dikkat etmesi lazım ama onlarda haklı hem günde kaç hamile görüyorlar hemde söylemeleri lazım. Kimi insan dava bile açıyor doktora söylemedi yada cinsiyeti bilemedi diye maalesef. Kuzenimin eşine bağırsakta parlama var demişler down sendromu olabilme riski falanda yapıyormuş ki tüp bebekti kaçıncı denemeleri. Kiza zehir oldu hamileliği ama bebekleri sapasağlam doğdu ikizleri. Sende hep olumlu örnekleri düşünmeye çalış iyi düşün iyi olsun

Bence perinatolog olması bir şans ne güzel hiçbir şeyi kaçırmıyordur. Benim doktorum böbrekle ilgili hiçbir şey söylememişti mesela, perinatolog söyledi ayrıntılıda. Belki göremedi belki de yeni daha son bir ayda gelişen bir durumdur bilmiyorum ama her ay kontrolümü perinatolog yapsın isterdim şahsen ama yakınlarımdakiler gebelik takibi yapmıyorlar maalesef

Benimkinde nefes darlığı falan vardı canım zaten onu yazmamisim. Senin şükür daha kolay cozulebilir birşeymis rahatlamissin
Hem nasıl ben aslında cidden çok sıkıntı çekiyormuşum da bilmiyormuşum resmen şurup kullanıp rahat edince farkı anladım

Doğru söylüyorsun canım teşekkür ederim Olumlu düşünmeye çalışacağım.
Doktor geçebilir diyor ya hani orda bir geçmeme ihtimali de var, işte ben istemsizce o kısmı düşünmeye başlıyorum ya geçmezse ya ilerlerse ya doğduktan sonra bir sürü tetkik, ilaç, operasyon gerekirse minicik bedenine.. ama bu düşüncelerin kimseye faydası yok. Dua edip iyi düşünmek lazım inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza hepimiz

Kizlar çoğunuzun bildiği gibi üç yaşında bir oğlum var benim. Bugün acayip huysuzdu, her şeye ağladı. Babasını delirrtme noktasına getirdi. En sonunda da yine sebepsiz aglamaalrina devam edince babası da kızdı ağlamam bitince gel dedi o ara benim karnımda ki kız delirdi. Ardı ardına tekme atmaya başladı. Abisinin ağlamasına mi bu kadar tepki verdi anlamadım. Belki de o ana denk geldi bilmiyorum ama insna bir tuhaf oluyor hayır benim oglanda iki yaş sendromu bitti dedik üç yaş başladı. Evde bir ergen dolasiyor resmen. Bir şey demeye korkuyoruz çocuğa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…