2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim dr um da perinatolog. 3 haftada bir bakıyor. El, kalp, böbrek vs. 18 haftada bakalım dedi ama ben tatildeydim 21 de baktık. Her zamanki muayene kadar sürdü. Tek fark renkli yüzünün fotoğrafını verdi senin de her seferinde bakıyormuş. Gelişimi daha rahat takip ediliyor. 19. Hafta uygun bir vakit

Ah sağolasın:) dün bide hpv icin örnek aldi..ben şubatta smear verdim ama hic hpv ye bakmadılar deyince bakti

Böbrek genişlemesi inşallah ciddi bir soruna dönüşmeden geldiği hızla çıkıp gider gündemimizden
Çok geçmiş olsun canım hamilelik te bebekte veya annede görülebiliyor şuan bnde var mesela 13 mm büyüme doktor çok hızlı buyumedigi sürece bı sıkıntı olmayacagini söyledi

O malesef doğum yapana kadar geçmiyor bı sıkıntısı varmı bı sorun varmı 9 ay hamilelik çok guzel evet ama riskleri insanı çok korkutuyor

Günaydın kızlar saçlarımı kestirmem lazım ama annemler kestirme diyo normalde hurafe derim umursamam ama içime de kuşku düşüyo bi kere .sizce umursamayıp kestirsem mi ya
Sen bilirsin tabiki içinden ne geçiyorsa ama. Sonuçta tırnakta kesiyoruz aynı şey gibi saç. Mantıklı bir açıklaması yoksa bu tarz şeyler inanmakla alakalı. Kesince birşey olacağına inanırsan gerçekten olur. Bende ciddiye almayip hatta kendim kestim buara onlerden de biraz alacağım. İçinden ne geçiyorsa onu yap en guzeli

Benim ilk hamileligimde çok olmuştu. Hamileliğin yarısından sonra özellikle son zaman arttı ama senin olmayabilir korkutma kendini. Tecrübeme göre genelde ilk hamilelikte oluyor oluyorsa genişlemeden dolayı. İlk hamilelikten sonra sırt ölçüm baya genislemisti mesela sütünde falan fark ediyordum net. İkinci hamileligimde olmadı bunda da şuana kadar olmadı inşallah olmaz

Hanımlar benim iki gündür bebek hareketi sandığım şey sanırım rahim kasilmasiymis. karnımın bir bakmışsın sağında bir bakmışsın solunda bir bakmissin ortasında sertlik oluyor. Yumsakken hiçbir hareket hissim yok

Gorumceminde okadar öndeydi hep hiçte bir sorun olmadı. Hatta 40haftasini doldurdu hala gelmeye niyeti yoktu ki sezeryan oldu kendi isteğiyle. Biraz tombik doğdu sadece ama yine de normal. Şuanda 5aylik ve boy kilosu normal aralikta. Kimseyi dinleme bence çok normal bir durum bu. Doktorun devamlı takip ediyorsonucta

Aramizda 1 hafta var sanirim sizinle bende bebeği tam net hissedemiyorum, yani oluyor ama oğlum gibi değil ama ultrasonda gördüğüm sürekli hareket halindeydi, ben 19+3 oldum sizde sanirim 18 içindesiniz doktorda.gidince sordu canim sıkılıyor. Cok mu yağlı, karnım acaba

Canım ben aslında yarın 18 haftalık olucam neden burda böyle yazıyor anlamıyorum. Benimki tüp bebwk olduğu için 40. Haftada almazlar sanırım daha erken alırlar. hareket halinde hep bende gördüm benimki yağlı ama 60 kilo hamile kaldım 65 oldum göbeğim var

Hanimlar vajinal kaşıntı geldi mi başıniza. Gebeyken ilk defa oldum doktoruma yazdim simdilik travogen krem kullanıyorum sabah aksam.
Kontrolede var biraz umarim ilerlemez.
Geçmiş olsun canım benimde aynı ilk defa oldum geceleri uyumuyor banada doktorum aynı kremi verdi insallah geçer beter birseymis

Kesinlikle canım insan olumlu şeyleri bırakıp olumsuzluklara takılıyor... Fazla duygusaliz sanırım. Sonuçta canımızdan bir parça. Amin kimse evladiyla sinamasin bizler de dahil inşallah

Benimde sezeryan olacak, ilk hamilelikte 38. Haftada alindi, şimdi bilmiyorum hayırlısı olsun.

Benimde sezeryan olacak, ilk hamilelikte 38. Haftada alindi, şimdi bilmiyorum hayırlısı olsun.
Benim de ilki sezeryan. İri bebek kanama vs diye sezeryan oldu. İri bebek dedikleri bebek 3150 gram doğdu ama kafası büyüktü oğlumun benim. Doğum kanalına sıkışma ihtimali vardı. 38 de aldılar. Bunu 38 den önce alırlar diye düşünüyorum ama tam bilemiyorum da bakalım

Neden 38 den önce alirlar diye düşünüyorsun ki, genelde anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi deniliyor ya bende nedense allah korusun ama aralikta doğum yapacam gibi geliyor

Geçmiş olsun canım benimde aynı ilk defa oldum geceleri uyumuyor banada doktorum aynı kremi verdi insallah geçer beter birseymis
Virgo women kızlar ben probiyotik hap kullanmaya başladım. Doktor önermişti faydaları arasında gebelik şekeri, preaklampsi ve vajinal enfeksiyonların önüne geçiyor yazıyordu. Şu aralar mantar durumu yok. Yine olacak mı bakalım.

Canım probiyotik takviyenin ismini de paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…