- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.641
Mantar degilmis benimki de canim .muhtemelen parfumlu vc pecetesi kullnmsya bslmistim ondan oldu hmn kaldrdim.ilk gebeligimde probiyotik multivitamin bende kullniyordum iyi olur sifa olsunVirgo women kızlar ben probiyotik hap kullanmaya başladım. Doktor önermişti faydaları arasında gebelik şekeri, preaklampsi ve vajinal enfeksiyonların önüne geçiyor yazıyordu. Şu aralar mantar durumu yok. Yine olacak mı bakalım.
Banada fitil verdi ama yazarken kremini yazmış bende tekrar dönüp yazdırmadım kremini kullaniyorum şimdilik ama sanki fayda etmiyor yüzeysel oluyor fitil olursa içerden temizlenir bakalim eğer iki gün daha geçmezse doktara tekrar yazdıririmGecmis olsun ne durumdasın.
Benim geçti şükür ilave fitilde kullandim 3 gun doktorumun bilgisiyle
Canım bencede kendini de bebiside bi sal rahat bırak Allahin izniyle hic bir sey olmadan saglicakla kucagina alacaksın biraz alışveris yap bence inan mutlu ediyormus insanı kendimi unuttum bebise alisveris yapıyorumKizlar merhaba... Ben normalde radtologa gittim biliyorsunuz. Bir problem görmedi ve bebeğin pozisyonuna bağlı kalbi tamd değerlendiremedik dedi sadece bende ona takılmıştım perinotologda randevu almıştım onu da iptal ettiler bugün arayıp işi çıkmış doktorun. Ben zaten 24. Haftaya giriyorum bu hafta artık zaman geçmiş oldu resmen. Eşim de artık bir rahat bırak kendini de bebeği de dedi. Olacak olana ne yaparsak engel olamayız dedi... Kaldı ki doktor kötü bir şey demedi dedi. Bir de oldu da takiplik bir şey olsa o doktora hem uzaklık hem de maddi olarak gidemeyiz dedi. Muayenesi 1250 lira ve bir saati gecik yol var... Kendi doktoruma gideceğim, içimi de ferah tutacağım... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kızlar eve bir tane emzik ve biberon koymalıyım değil mi peki ben ne alacağım hangi marka , aradığım kriter ne olacak ikisinde de ?
Of ya agladi sabah cok moralim bozuldu sadece aglayan benimki vardi.İnşallah geçer bu zamanlar... Kuzum ya çocuk ağlayınca anne için de çok zor... İnşallah ağlamaz canım. Bu ara zaten duygusaliz her şeye ağlıyoruz... Çocuklar da buna sebep olmaz inşallah
BenimAynı durumdayız benimde ocak 17 ama sezaryen olacağı için erken alırlar
benim 31 ocak normalde ins zamanlica gelsinlerAynı durumdayız benimde ocak 17 ama sezaryen olacağı için erken alırlar
Korkma canim korkmaE ben sizden ilerdeyim bana neden Ocak başı dedi korkum 31 Aralık’ta doğurmak zaten
Olmazsa grubun adini aralik anneleri diye degistirelimYa benimde 38. haftam aralığın son haftası ama doktor 8-15 ocak arası tahmini doğum tarihi demişti de ben de Aralık'ta doğurucam sanırım çünkü sezeryanama devlet hastaneleri 39'da alıyormuş sezeryana eğer 39 da alırlarsa Ocağın ilk haftası bakalım ne olacak
Haklisin canım gerçekten evham yapıyorum biraz sakinleşmem gerek... İnşallah alışverişe başlamadım daha yaptığım da rahatladım bendeCanım bencede kendini de bebiside bi sal rahat bırak Allahin izniyle hic bir sey olmadan saglicakla kucagina alacaksın biraz alışveris yap bence inan mutlu ediyormus insanı kendimi unuttum bebise alisveris yapıyorum
Alışır canım ben şimdilik etkinlik gruplarına gönderiyorum babannesiyle gidiyor mutlu... Gitmek istiyor. Tabi babannesinin yanında olması da etkiliyor olabilir bakalım seneye kreş zamanı göreceğiz bizdeOf ya agladi sabah cok moralim bozuldu sadece aglayan benimki vardi.O aglayinca iki cocuk daha ağladı. Eve gelince moral bozukluğuyla bir agirlik çöktü nasil uyumusum okuldan alirken mutluydu ins sabah yine ayni seyi tekrar etmeyiz esim ise gittiginden okula ben birakip aliyorum.
Ihmal etme canım enfeksiyon onemli her türlü. Benim idrarada bakildi temiz cikti ama nasil olduysa olmus işte.7 günlük tu fitil 3 gun kullandim bıraktım.Gebeyken cok korkuyorum ya ilacti fitildi cok kullanmaktan. Akintin nsil peki renk koku da değişiklik var mi o onemli.bnm akintim normaldi mesela sadece kaşıntı vardı.msntar akintisi yok icerde de demisti doktor. Sık ic camasiri değiştir pamuklu olsun. Dus jeli ile fln yikama günlük ped kullanma. Fazla temizlik te vajinanin dogal florasini bozuyormuş. Suyla vajinal duş flnda yapma kaşıntıya dayanamayip bunlar tetikliyormusBanada fitil verdi ama yazarken kremini yazmış bende tekrar dönüp yazdırmadım kremini kullaniyorum şimdilik ama sanki fayda etmiyor yüzeysel oluyor fitil olursa içerden temizlenir bakalim eğer iki gün daha geçmezse doktara tekrar yazdıririm
Merhaba saglikla kucagina al inşallahMerhaba....
Bir konu hakkında en yakın siz olduğunuzdan bilginize ihtiyacım var...
Rabbim nasip ederse 30 Ocak'ta kızımı kucağıma alacağım.
Bugün itibariyle 19 haftalığız.
Şimdiye kadar asla mide bunaltısıydı, aşermeydi falan yaşamadım.
Normal hayatım nasılsa öyle devam etti ama bugün kalktığımdan beri midemde geçmeyen bir bunaltı var.
Bu durumu yaşamış olanlar var mı aranızda?
Tedavi sonucu oluşan bir gebelik ve yaş biraz fazla olunca insan daha bir pimpirikleniyor ne yazık ki....
Yok henüz başlayamadım ama o konuda içim anlamsız şekilde rahat.Merhaba saglikla kucagina al inşallah
Belki üşüttün belki birsey dokundu bunlari düşünelim geçici birseydir belki.
Sonradan mide bulantısı oluyor mu fikrim yok. Mide sorunlarin varsa belki ondan da olmus olabilir.
Takip et bakalim kendini fazlaca artarsa doktorunla görüş.
Bebisini hissetmeye başladın mi
Ay benimki de carsamba anaokuluna başlayacak uyum haftasi.Insallah hersey yolunda gider.Alışır canım ben şimdilik etkinlik gruplarına gönderiyorum babannesiyle gidiyor mutlu... Gitmek istiyor. Tabi babannesinin yanında olması da etkiliyor olabilir bakalım seneye kreş zamanı göreceğiz bizdeama bu ara benim oğlan aşırı bağlandı bana. Normalde.nobet tutmuyordum iki hafta önce nöbete kaldım bütün gece ağlamış annem.neden yok diye... Şimdi akşam beş dakika çıksam odadan hemen peşine geliyor nerdesin diye çocuklarda haklı annelerinden ayrılmak istemiyorlar...
Merhaba....
Bir konu hakkında en yakın siz olduğunuzdan bilginize ihtiyacım var...
Rabbim nasip ederse 30 Ocak'ta kızımı kucağıma alacağım.
Bugün itibariyle 19 haftalığız.
Şimdiye kadar asla mide bunaltısıydı, aşermeydi falan yaşamadım.
Normal hayatım nasılsa öyle devam etti ama bugün kalktığımdan beri midemde geçmeyen bir bunaltı var.
Bu durumu yaşamış olanlar var mı aranızda?
Tedavi sonucu oluşan bir gebelik ve yaş biraz fazla olunca insan daha bir pimpirikleniyor ne yazık ki....
Amiinn. Evet ilkler daha gec hissediliyor sanki. Cinsiyeti nedir? Bulsntin nasıl olduYok henüz başlayamadım ama o konuda içim anlamsız şekilde rahat.
Doktorum bana 20 haftayı bekle demişti çünkü.
Biraz tombulca hamile kaldım bir de ilk gebelik olunca geç hissediliyormuş…
Ama böyle ara ara orada bir yer değişmeler hissetmiyorum dersem yalan demiş olurum
Allah bekleyen herkesin karnındakini kucağına almayı nasip eder inşallah
Akintim yol canım o tür şeylerle hiç yıkamam zaten pedde kullanmam nasıl oldu hala anlamış değil insallah geçerIhmal etme canım enfeksiyon onemli her türlü. Benim idrarada bakildi temiz cikti ama nasil olduysa olmus işte.7 günlük tu fitil 3 gun kullandim bıraktım.Gebeyken cok korkuyorum ya ilacti fitildi cok kullanmaktan. Akintin nsil peki renk koku da değişiklik var mi o onemli.bnm akintim normaldi mesela sadece kaşıntı vardı.msntar akintisi yok icerde de demisti doktor. Sık ic camasiri değiştir pamuklu olsun. Dus jeli ile fln yikama günlük ped kullanma. Fazla temizlik te vajinanin dogal florasini bozuyormuş. Suyla vajinal duş flnda yapma kaşıntıya dayanamayip bunlar tetikliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?