- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.301
Öhhö öhhöömYa o şimdi istemiyordu daha sonra istiyorum demişti şimdide ben sinirlenip bir şey söyledikçe o da sinirine söylüyor bakalım istese de istemese de bu çocuk bizimama şimdiden kızımı üniversiteye tek göndermem muhabbetlerine giriyor ay tipik başak burcu işte gıcık ve soğuk
Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Benimde hala devam ediyor canım sabahları uyanınca uyandıktan bir süre sonra kendime geliyorum kan hapını içiyorum aç karnına tekrar sonra yağlı yiyince falan her şekilde hiç daha kilo alamadım hep verdim ama bebek sağlıklı olduğu sürece sorun yok dedi ki bebek haftasına göre 2-3 hafta önden gidiyor kilosu falan da iyiHerkese merhaba kızlar
18 hafta 3 günlüğüm hala bulantılar devam ediyor prillam kullanıyorum
Bu haftalarda gala bulantı yaşayan ve prillam kullanan var mı
Hormonlar başımıza vurduAy Herkes eşiyle küs, tabi ben de
Herkes öyle diyor ya inşallah öyle olur bakalım canımÖhhö öhhööm
Ben deniz de başakım ama hicte soguk ve gıcık degilim yani
Sadece fazla detayciyiz
Erkegi farklıdır tabi şaka bi tarafa.
Doğsun bak nasil değişir babalar kizlarina düşkün olur.
25 dk sürdü canım benim ultrason fotosu verdi bebisin yandan cekimi burnu ağzı kafası ama 4 d istiyorum kendi doktoruma sordum geldiginde ben veririm dedi .Aminnn kuzum amiiiiin
Ya mine ben sana sormaya unuttum o gün senin detaylı ne kadar sürdü.. şimdi bi arkadaşta devlete gitti, ikiz olmasına rağmen yarım saat bile sürmemiş özele gidicem ultrason fotosu bile vermedi dedi..
Geçmek istemiyorsan ısrar et canım bana sıkıntı çıkarmamışlardı dedektörle bakmışlardı. Hamile olduğun için öyle bir zorunluluk yok.Kızlar günaydınnasipse ayın 2sinde uçak yolculugu yapcam evime donucem. Buraya gelirken havaalaninda xrayden gecerken güvenlik bunda radyasyon yok gecebilirsin dedi bos bulunup geçtim sonra da çok üzüldüm. Simdi dönüşte yine gecmek istemiyorum ama mecbur bırakırlar mı acaba. Bu konuda fikriniz var mi itiraz edebilir miyim sizce
Anladım canım çok sağol25 dk sürdü canım benim ultrason fotosu verdi bebisin yandan cekimi burnu ağzı kafası ama 4 d istiyorum kendi doktoruma sordum geldiginde ben veririm dedi .
Aaa anladım orda fiyat ne kadar?perinatoloji demiYok canım ben değilim ovitale ye gittim .belki doğuma da oraya giderim diye düşündüm
Yok burda radyoloji uzmanı ama iyi rahat bi doktordu.500 liraydı .artık her yer pahalıymış gibi geliyo zatenAaa anladım orda fiyat ne kadar?perinatoloji demi
Aşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şurayaKızlar hadi bana beğendiğiniz kız isimlerini önerin .
lavin , minaAşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şuraya
Aşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şuraya
Ay valla ne zormuş . Yazın yazın buraya bakalım bilmedigimiz isimler nedirBen de kız ismi arıyorum ama kesin şu olmalı diyemiyorum. Ada, Irmak, Zehra, Cemre, Derin, İpek, İnci..
Benimki kız çocuktan korkuyordu neden bilmem. Erkek tercihi yani çokta güzel bakıyor oğullarına ama yeni yeni kız olayına alışıyor bakalım kucağına alınca eminim fikri değişecekAy kesinlikle.. Kızına öyle düşkün kiii.. Duşunu aldirir yemegini verir vs Biz bazen anlaşamıyoruz ama ev ile ilgili değil başka şeylerden arkadaş ortamı oluyor sevmiyorum bnde o da ben trip atıyorum diye söylemiyor ben de takip ediyorum nereye gitmis napmis diye polis gibi arkamdasin diyor
Benim gideceğim radyolog 690tl. 500yine iyiymisYok burda radyoloji uzmanı ama iyi rahat bi doktordu.500 liraydı .artık her yer pahalıymış gibi geliyo zaten
Hep kızım olsun Cemre koyucam dedim dedim. Erkek Oluyormuş isim hiç düşünmemişim şuan Erkek ismi arıyorumBen de kız ismi arıyorum ama kesin şu olmalı diyemiyorum. Ada, Irmak, Zehra, Cemre, Derin, İpek, İnci..
Teşekkürler canımlavin , mina
daha var ama aklıma geldikçe yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?