2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de. Gidip gelip göbeğimi seviyor oğlum diyor. Ben kimim ki zaten diye trip atıyorum sen oğlumun annesi diyor 😡
Yine iyi seninki bebeği seviyormuş. Ben hiç ir şeye yardım etmiyorsun ikinci çocuğu yaparak hata yapmisim ben dedim anlaman iyi oldu diyor 😔 zaten ikinciye çok istekli değildi. Hoş ilk hamileligimde de öyle heyecan yaşamadi. Çocuk doğunca duyguları oturuyor onun. Soğuk bir adamla evlenmişim zaman gectikxe anlıyorum 😂

Şu an küsüm. Evlilik yıl dönümümüz yarın umursamiyorum 😂 kendimi kırılmış hissediyorum nedense
Eve insallah cicekle gelirde seni ve bebisi mutlu eder canım benim ☺ benim esimde çok yogun calisiyor bazen diyorum bir seyler yapalim ama yorgunum diyor hafta tatili olmadan çalışıyor küsmeye çok sebebim oluyor ama kıyamıyorum halini görünce

Yine iyi seninki bebeği seviyormuş. Ben hiç ir şeye yardım etmiyorsun ikinci çocuğu yaparak hata yapmisim ben dedim anlaman iyi oldu diyor 😔 zaten ikinciye çok istekli değildi. Hoş ilk hamileligimde de öyle heyecan yaşamadi. Çocuk doğunca duyguları oturuyor onun. Soğuk bir adamla evlenmişim zaman gectikxe anlıyorum 😂
Benimki de aynı, gobegime bile dokunmak istemiyor, 2. Çocuğumuz, 1. De de böyleydi, doğunca değişir inşallah, aynı duyguları hissediyorum senle..

Herkese merhaba kızlar
18 hafta 3 günlüğüm hala bulantılar devam ediyor prillam kullanıyorum
Bu haftalarda gala bulantı yaşayan ve prillam kullanan var mı
Benim 1haftadir var sıcaklardsn olduğunu düşünüyorum. İlk iki hsmileligim sonbahar kışa denk gelmişti bukadar sürmedi bulantılarım. Ama şuanda 19+6 yım bugün kahvaltıdan sonra 1yudum su içtim şuanda çok kötüyüm mesela uzandım. O bir yudum su mahvetti beni. İlaç kullanmıyorum ben

Eve insallah cicekle gelirde seni ve bebisi mutlu eder canım benim ☺ benim esimde çok yogun calisiyor bazen diyorum bir seyler yapalim ama yorgunum diyor hafta tatili olmadan çalışıyor küsmeye çok sebebim oluyor ama kıyamıyorum halini görünce
Valla canım bende çalışıyorum ilgi alaka bekliyorum istemsizce. Hayır ben boğa burcuyum ve kinciyimdir. Kolay kolay kin tutmam ama bir kere inat edersem çok kin tutarim ona da söylüyorum zorluyor resmen 😂

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Pozisyonlara alakalı o aslında ama bende çok aşağıda hissediyorum. Başı aşağıda olursa göbek deliğinin alt kısmında hissedersin tekmelerianca. Benim 1kere öyle oldu şimdi yine aşağıda genelde ayaklar herhalde oradan vuruyor

Benimki de aynı, gobegime bile dokunmak istemiyor, 2. Çocuğumuz, 1. De de böyleydi, doğunca değişir inşallah, aynı duyguları hissediyorum senle..
Ya bebek doğunca oturuyor o duygular. İlkinde biraz heyecanlıydı şimdi daha rahat ve soğuk duruyor. Bazen unutuyor bile hamile olduğumu. Ama doktor kontrollerin de bebeğin hareketlerini görünce heyecanlaniyor bakalım haftaya detayliya gideceğiz o zaman tepkisi nasıl olacak... İnşallah bebek doğduğunda daha ılımlı olabilirler 😖

Ya bebek doğunca oturuyor o duygular. İlkinde biraz heyecanlıydı şimdi daha rahat ve soğuk duruyor. Bazen unutuyor bile hamile olduğumu. Ama doktor kontrollerin de bebeğin hareketlerini görünce heyecanlaniyor bakalım haftaya detayliya gideceğiz o zaman tepkisi nasıl olacak... İnşallah bebek doğduğunda daha ılımlı olabilirler 😖
Erkekler kızları olunca daha farklı olurmuş daha çok severmiş ya bakalım kucağına alınca değişir herşey. Benimkide öyle karnımı ellemeye bile çekinir. Hamilelik doğum konusunu hiç açmaz konuşmaz ama doğunca yeni doğan da dahil çok güzel bakar ilgilenir. Şimdilik hosgormeye çalışıyorum bende

Çünkü rahatlarina düşkünler. Birde nasilsa işler yuruyorsa kılları zor kıpırdar 🤣 soylenmeden yapmayan bi tanede bnde var. Daha bu yil yikamaya basldi çocuğu 4 yildir siftahi yoktu. Yap diyince yapıyor her işi öyle rahat zaten yap demeden yapan erkek nadirdir ya.. cokta uzme kendini.
Ama istemiyordum cocuk demesi kırıcı olmuş biraz o konuda bir konuş hallet uzatma derim sana olur olan

Erkekler kızları olunca daha farklı olurmuş daha çok severmiş ya bakalım kucağına alınca değişir herşey. Benimkide öyle karnımı ellemeye bile çekinir. Hamilelik doğum konusunu hiç açmaz konuşmaz ama doğunca yeni doğan da dahil çok güzel bakar ilgilenir. Şimdilik hosgormeye çalışıyorum bende
Evet, bakmada bakıyor gerçekten ☺️ o konuda hakkıni yiyemiyorum

Çünkü rahatlarina düşkünler. Birde nasilsa işler yuruyorsa kılları zor kıpırdar 🤣 soylenmeden yapmayan bi tanede bnde var. Daha bu yil yikamaya basldi çocuğu 4 yildir siftahi yoktu. Yap diyince yapıyor her işi öyle rahat zaten yap demeden yapan erkek nadirdir ya.. cokta uzme kendini.
Ama istemiyordum cocuk demesi kırıcı olmuş biraz o konuda bir konuş hallet uzatma derim sana olur olan
Ya o şimdi istemiyordu daha sonra istiyorum demişti şimdide ben sinirlenip bir şey söyledikçe o da sinirine söylüyor bakalım istese de istemese de bu çocuk bizim 😂 ama şimdiden kızımı üniversiteye tek göndermem muhabbetlerine giriyor ay tipik başak burcu işte gıcık ve soğuk 😂

Sağlıkla geçsin de varsın geçsin ne yapalım
Aminnn kuzum amiiiiin🤲🏻❣️
Ya mine ben sana sormaya unuttum o gün senin detaylı ne kadar sürdü.. şimdi bi arkadaşta devlete gitti, ikiz olmasına rağmen yarım saat bile sürmemiş özele gidicem ultrason fotosu bile vermedi dedi..

Ay kesinlikle.. Kızına öyle düşkün kiii.. Duşunu aldirir yemegini verir vs Biz bazen anlaşamıyoruz ama ev ile ilgili değil başka şeylerden arkadaş ortamı oluyor sevmiyorum bnde o da ben trip atıyorum diye söylemiyor ben de takip ediyorum nereye gitmis napmis diye polis gibi arkamdasin diyor 😏

Bazen öyle kuduruyo ki içerde tam vajinama vuruyor

Göbek deligimin etrafinda hissediyorum

Her yerde, kasıkta göbekte sağdan sola üstten alta önden arkaya ahahshshd

Garip olacak ama her yerde hissediyorum bazen kasığa yakın bazen de göbek çevresinde hissediyorum. Bazen göbeğin biraz üstü.

Bende asagida hissediyorim suan büyüdükçe karin bosluguna çıkacak merak etme.

Ben pıt pit hissediyorun su anlik.kasihimda oluyor sadece yukarda olmuyor ☺️benimki 18 haftalik

Pozisyonlara alakalı o aslında ama bende çok aşağıda hissediyorum. Başı aşağıda olursa göbek deliğinin alt kısmında hissedersin tekmelerianca. Benim 1kere öyle oldu şimdi yine aşağıda genelde ayaklar herhalde oradan vuruyor

Bugün detaylıya girdim kızlar da gerçekten ayakları kasıklarıma doğru :D
Detaylıda hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür ama bayağı bir inadımız var gibi görünüyor. Renkli ultrasonda bakalım deyince asla yüzünü elinden çekmedi, sağa döndüm baktılar sola döndüm baktılar oturdum öyle de baktılar ama yok utanmasa bacaklarını bile yüzüne çekecekti :D Çok kısa bir an elini indirdi de öyle bir fotoğraf çekip verebildiler. Babası kılıklı çok inatçı :D

Back
X