- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.435
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.261
Bende kaşıntı vs yoktu ama aşırı akıntı vardı renkli. Fitil kullandım biteral. Ama tam geçmedi sanki, azalttı.Hanımlar gebeyken enfeksiyon icin mantar ve krem kullanan var mi aranızda? Livagy fitil ve zalain krem? Idrar testim temiz mantar akintim yok ama bunları verdi bugun acil jinekoloji. Doktoruma da yazdım kullan dedi. 3 gundur kasinma ve acı var vajina girisinde husursuz etti akintida bi sikinti yok ama koku yok renk normalhersey temiz neden oldu o zmn kafam karıştı
Yamam canim haberlselim doktorun farkli öneri de bulunursa ,bende tekrar soracağım. Bugun piknige gittim ne hasirin üstü ne masa mahvoldum minder goturmeme rağmen cok ağrıdı.
Ooo canım bizim artık o sebepten kavgalarımiz çıtır çerez oldu ne zaman arasa yada gorussek mutlaka vardır bir kavgamız biz onun yüzünden olan kavgamızi kavgadan saymiyoruz bileIlk büyük kavga diyelimkavga nin sirri kaynana yavrum kaynanan varsa oluyor. Bos kafasında kurup dolma veriyor ogluna oda sonunda patliyor yasadim gördüm Yoksa gül gibi geçiniyoruz biz şükür
Ya benim bugün sağ tarafıma bir sancı girdi bir kaç sn sonra dindi. 17 hafta oldum. Normal mi yoksa bugün bulaşık makinasıni kaldırırken bira uzandım ondan mı oldu kiYa benimde karnimla gogsumun arasi beni sıkıyor otururken bir basınç hissediyorum,son aylarda napicaam(Allahim gostersin o zmanlari)
Aboww ay cekilmez biseymis. Ayni sehirde misiniz sizde? Hftada gorusuyorux en gec biz düşünOoo canım bizim artık o sebepten kavgalarımiz çıtır çerez oldu ne zaman arasa yada gorussek mutlaka vardır bir kavgamız biz onun yüzünden olan kavgamızi kavgadan saymiyoruz bile
Aynı sehirdeyiz ama Allah başka dert vermesinAboww ay cekilmez biseymis. Ayni sehirde misiniz sizde? Hftada gorusuyorux en gec biz düşüniyi dayanmışım
AmiinnAynı sehirdeyiz ama Allah başka dert vermesin
Seninki mantar bariz. Bende yok işte o akıntı tarzı.kafam karıştı ama tedbiren kullanicam napayimBana hem ketoral krem verdi hem de fitili verdi. Kaşıntı ya çok dayanamazsan fitili kullan dedi ama fitili hiç kullanmadım kremi kullandım sadece. Ya bende sürekli olan bişey ama hamilelikte aşırı arttı. Ve baya büyük kremsi parçalar geliyor. Bazen açık yeşile dönük oluyor rengi.
Cnm nereye gittin? SELAHATTIN KUMRU ? Karıştırdım kim nereye gidecekSlm kızlar detaylı güzel geçti şükürgerçi yüzünü çok az gördük hemen eliyle kapadı ama genel iyi olarak iyi dedi doktor.biraz rahatladı içim.bebek odasına baktım ama oda yapmayanda çok siz ne düşünüyorsunuz
Bulantım var bir kaç gün önce doktora da söyledim normal dediHerkese merhaba kızlar
18 hafta 3 günlüğüm hala bulantılar devam ediyor prillam kullanıyorum
Bu haftalarda gala bulantı yaşayan ve prillam kullanan var mı
Benim de aynı şu akıntı gelmeye başladı bana test yapmışlar isterseniz gidin Bi baksınlarNasılsınız kızlar? Buralarda 40 derece çılgınlar gibi terliyorum. İç çamaşırım sürekli ıslak artık suyum mu geliyor diyorumgelmiyordur dimi ahah
Şimdi bile hiç anlamadım ki ne ara 18 hafta oldu.. zamanı tutamıyoruz resmenAmin inşallah. Sorma zaman çok acımasız. Sen de hiç anlamayacaksın ne ara doğup büyüdüğünü. Yarıladın bile neredeyse baksana
Ben 20 hafta hala bulantı devam ediyor, zofer içiyorum. Bi gün ilaç içmesem kusuyorum hemenHerkese merhaba kızlar
18 hafta 3 günlüğüm hala bulantılar devam ediyor prillam kullanıyorum
Bu haftalarda gala bulantı yaşayan ve prillam kullanan var mı
Geçirirler ben oğlum küçüktü yurt dışına gitmiştik, xraydan çocuk geçmesin dedim. Izin vermediler telefon kadar yok dediler.Kızlar günaydınnasipse ayın 2sinde uçak yolculugu yapcam evime donucem. Buraya gelirken havaalaninda xrayden gecerken güvenlik bunda radyasyon yok gecebilirsin dedi bos bulunup geçtim sonra da çok üzüldüm. Simdi dönüşte yine gecmek istemiyorum ama mecbur bırakırlar mı acaba. Bu konuda fikriniz var mi itiraz edebilir miyim sizce
Emin ol boş duruyor.bana oda yapma dediler hevesimden yaptim pisman oldum. Buyuyen besik alma büyütunce saglam olmuyor dediler aldim ve yine pisman oldum kaliteli aldığım halde saglikli görünmüyor
Ablam oda yapmamisti ve odalari bos oldugu ocin rahat oyuncak ve oyun oynama alanlari olmustu. Simdi genc odasi alacak,keske bende oyle yapsaydim
Yok canım ben değilim oCnm nereye gittin? SELAHATTIN KUMRU ? Karıştırdım kim nereye gidecek
Maşallah sevindim iyi olmasina bebisin insallah hepimix boyle guzel haberler ile geliriz. Ben oda yapmamistim kizima cunku zaten bebek odayla işi yok daha diye dusunuyordum benim oldugum odada uyuyor bnmle vakit gciriyor sen nerdeysen bebek orada oluyor yani. Oyle besigine birakip gelip odaya gidip yatak odana yatamıyorsun yani ben yapamazdım. Zaten surekli uyanıp emiyor. 2 yaşından sonra yapabilirsin nacizane fikrim. Benim kizim hic yanimizda yatmadu mesela yatagimizda yani. Kendi beşiğinde ama aynı odada idik.sonra oda yptim 2 ysindan snra suan 4 yasinda cok cok iyi olur 3 yastan önce de odada vakit gecirmelerini bekleme. Eger cok ozencin yoksa simdilik ypma derim.Slm kızlar detaylı güzel geçti şükürgerçi yüzünü çok az gördük hemen eliyle kapadı ama genel iyi olarak iyi dedi doktor.biraz rahatladı içim.bebek odasına baktım ama oda yapmayanda çok siz ne düşünüyorsunuz
Maşallah sevindim iyi olmasina bebisin insallah hepimix boyle guzel haberler ile geliriz. Ben oda yapmamistim kizima cunku zaten bebek odayla işi yok daha diye dusunuyordum benim oldugum odada uyuyor bnmle vakit gciriyor sen nerdeysen bebek orada oluyor yani. Oyle besigine birakip gelip odaya gidip yatak odana yatamıyorsun yani ben yapamazdım. Zaten surekli uyanıp emiyor. 2 yaşından sonra yapabilirsin nacizane fikrim. Benim kizim hic yanimizda yatmadu mesela yatagimizda yani. Kendi beşiğinde ama aynı odada idik.sonra oda yptim 2 ysindan snra suan 4 yasinda cok cok iyi olur 3 yastan önce de odada vakit gecirmelerini bekleme. Eger cok ozencin yoksa simdilik ypma derim.Slm kızlar detaylı güzel geçti şükürgerçi yüzünü çok az gördük hemen eliyle kapadı ama genel iyi olarak iyi dedi doktor.biraz rahatladı içim.bebek odasına baktım ama oda yapmayanda çok siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?