2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim gideceğim radyolog 690tl. 500yine iyiymis

Evet 500₺ çok çok iyi. Benim gittiğim hastane 1000₺ fiyat verdi. Devletten aldım randevu. Eylül ayında gideceğim kısmetse. Renkli çıktı görüntü vermiyorlarmış ama olsun. Kontrolünü yapsınlar sağlıklı olduğunu öğreneyim o da yeter Allahın izniyle. 🤲🏻

Benimki kız çocuktan korkuyordu neden bilmem. Erkek tercihi yani çokta güzel bakıyor oğullarına ama yeni yeni kız olayına alışıyor bakalım kucağına alınca eminim fikri değişecek
Kesinlikle değişir kız evlat bir başka birde babaya çok düşkün oluyorlar benim kiz babasıni bile kıskanıyor 😂

Kızlar hemoroid mahfetti beni ya vallaha dayanamıyom
Baharatlı ne varsa uzak dur ayrıca sarımsaktan da birde lavaboda sıcak su gelince peçeteyi az ıslatıp oraya bekletip çekin diyorlar yada ılık suya 10 dk oturma da iyi geliyormuş ha bunların yanında eskilerin dediği ve denenip iyi gelen bişey var ama bulması da yapması da senlik mi bilmiyorum hele hamileyken olmaz o ayrı bence🙈yılanlar hani deri değiştirir köylerde beyazca kuru kabuk gibi kalır ya onu sen bilmeden biri ezip yediğin börek vs bişeyin içine katıyorlar sen bilmeden yiyorsun cidden iyi geliyormuş etrafımda yiyenlerin hepsi öyle dedi 😅 kpss için iki bilgi aklıma sokmaya çalışsam kalmaz ama şu koca karı işleri hep beynimde kalmış 😂😂

Baharatlı ne varsa uzak dur ayrıca sarımsaktan da birde lavaboda sıcak su gelince peçeteyi az ıslatıp oraya bekletip çekin diyorlar yada ılık suya 10 dk oturma da iyi geliyormuş ha bunların yanında eskilerin dediği ve denenip iyi gelen bişey var ama bulması da yapması da senlik mi bilmiyorum hele hamileyken olmaz o ayrı bence🙈yılanlar hani deri değiştirir köylerde beyazca kuru kabuk gibi kalır ya onu sen bilmeden biri ezip yediğin börek vs bişeyin içine katıyorlar sen bilmeden yiyorsun cidden iyi geliyormuş etrafımda yiyenlerin hepsi öyle dedi 😅 kpss için iki bilgi aklıma sokmaya çalışsam kalmaz ama şu koca karı işleri hep beynimde kalmış 😂😂
Yılan derisi yemek mi tövbeler olsun 😂😂

Kuzu kabızlığa çare bulmazsam hiçbir şey iyi gelmeyecek. 😔

Elde siğil cikincada bunu yapanlar var geçiyormuşta

Back
X