- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.430
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #10.321
Kızlar hemoroid mahfetti beni ya vallaha dayanamıyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde erkek isimi arayismiz ,oğlumun ismine anlamina yapisina uygun ama olmuyor. Ben kizim olsaydi gökçen ülküm düşünüyordum. Gökçen ben, ülküm esim tekte olabilirdiAy valla ne zormuş . Yazın yazın buraya bakalım bilmedigimiz isimler nedir
Doktor ne önerdi kuzum sabunlu suya oturun derler ama gebelikte uygun mudur bilmemKızlar hemoroid mahfetti beni ya vallaha dayanamıyom
Efermag var bendeKızlar magnezyum takviyesi kullanıyormusunuz? Ne kullanıyorsunuz
Magnorm 365 mg kullanıyorum ben canım günde 1 kezKızlar magnezyum takviyesi kullanıyormusunuz? Ne kullanıyorsunuz
Yaz ismi çok hoşuma gidiyor benim ama kararsızım. Yaz, derin, cemre, ilkim, simay. Aklımdaki isimlerAşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şuraya
Benim gideceğim radyolog 690tl. 500yine iyiymis
Aşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şuraya
Çok teşekkürler canımLalin,Nur,Esma,Esra,meva,erva
Simay ekşi sözlükte mitolojide ay tanrıçası demişler . Çok teşekkürler canımYaz ismi çok hoşuma gidiyor benim ama kararsızım. Yaz, derin, cemre, ilkim, simay. Aklımdaki isimlerderin diye seviyorum şimdilik göbişimi
![]()
Farklı isimler guzelmisBizimde erkek isimi arayismiz ,oğlumun ismine anlamina yapisina uygun ama olmuyor. Ben kizim olsaydi gökçen ülküm düşünüyordum. Gökçen ben, ülküm esim tekte olabilirdi
Kontrolüm haftaya, o zamana kadar çekecem sanırımDoktor ne önerdi kuzum sabunlu suya oturun derler ama gebelikte uygun mudur bilmem
Kesinlikle değişir kız evlat bir başka birde babaya çok düşkün oluyorlar benim kiz babasıni bile kıskanıyorBenimki kız çocuktan korkuyordu neden bilmem. Erkek tercihi yani çokta güzel bakıyor oğullarına ama yeni yeni kız olayına alışıyor bakalım kucağına alınca eminim fikri değişecek
Baharatlı ne varsa uzak dur ayrıca sarımsaktan da birde lavaboda sıcak su gelince peçeteyi az ıslatıp oraya bekletip çekin diyorlar yada ılık suya 10 dk oturma da iyi geliyormuş ha bunların yanında eskilerin dediği ve denenip iyi gelen bişey var ama bulması da yapması da senlik mi bilmiyorum hele hamileyken olmaz o ayrı benceKızlar hemoroid mahfetti beni ya vallaha dayanamıyom
Yılan derisi yemek mi tövbeler olsunBaharatlı ne varsa uzak dur ayrıca sarımsaktan da birde lavaboda sıcak su gelince peçeteyi az ıslatıp oraya bekletip çekin diyorlar yada ılık suya 10 dk oturma da iyi geliyormuş ha bunların yanında eskilerin dediği ve denenip iyi gelen bişey var ama bulması da yapması da senlik mi bilmiyorum hele hamileyken olmaz o ayrı benceyılanlar hani deri değiştirir köylerde beyazca kuru kabuk gibi kalır ya onu sen bilmeden biri ezip yediğin börek vs bişeyin içine katıyorlar sen bilmeden yiyorsun cidden iyi geliyormuş etrafımda yiyenlerin hepsi öyle dedi
kpss için iki bilgi aklıma sokmaya çalışsam kalmaz ama şu koca karı işleri hep beynimde kalmış
![]()
Deme öyle zorda kalınca yeniyor demekkiYılan derisi yemek mi tövbeler olsun
Kuzu kabızlığa çare bulmazsam hiçbir şey iyi gelmeyecek.![]()
Elde siğil cikincada bunu yapanlar var geçiyormuştaBaharatlı ne varsa uzak dur ayrıca sarımsaktan da birde lavaboda sıcak su gelince peçeteyi az ıslatıp oraya bekletip çekin diyorlar yada ılık suya 10 dk oturma da iyi geliyormuş ha bunların yanında eskilerin dediği ve denenip iyi gelen bişey var ama bulması da yapması da senlik mi bilmiyorum hele hamileyken olmaz o ayrı benceyılanlar hani deri değiştirir köylerde beyazca kuru kabuk gibi kalır ya onu sen bilmeden biri ezip yediğin börek vs bişeyin içine katıyorlar sen bilmeden yiyorsun cidden iyi geliyormuş etrafımda yiyenlerin hepsi öyle dedi
kpss için iki bilgi aklıma sokmaya çalışsam kalmaz ama şu koca karı işleri hep beynimde kalmış
![]()
Fotoğrafları verdi mi? Yoksa sadece bakmışlar herseyYok burda radyoloji uzmanı ama iyi rahat bi doktordu.500 liraydı .artık her yer pahalıymış gibi geliyo zaten
Siğili bilmiyorum bakElde siğil cikincada bunu yapanlar var geçiyormuşta