2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bazen kasığımda hissediyorum galiba ayakları bazen göbek deliğimin etrafında uzun bir süre orada bir şeyler karıştırıyor gibi 😂 kasiklarda bende hissediyorum canım korkma bence yukarı çıktılar ayakları olabilir kasıklardaki . Birde hıçkırıyorlar galiba çunku gecen gece periyodik hareketler geldi 15 saniye boyunca ayni yerde pıt pıt 😍🤗
Evet benim de periyodik olarak pıt pıt hissettiğim oluyor. Ya kıyamam hıçkırmayı da öğrendi yaaaa🥹🥹🥹🥹🥹

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Her yerde, kasıkta göbekte sağdan sola üstten alta önden arkaya ahahshshd

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Garip olacak ama her yerde hissediyorum bazen kasığa yakın bazen de göbek çevresinde hissediyorum. Bazen göbeğin biraz üstü.

Hanımlar gebeyken enfeksiyon icin mantar ve krem kullanan var mi aranızda? Livagy fitil ve zalain krem? Idrar testim temiz mantar akintim yok ama bunları verdi bugun acil jinekoloji. Doktoruma da yazdım kullan dedi. 3 gundur kasinma ve acı var vajina girisinde husursuz etti akintida bi sikinti yok ama koku yok renk normal🤷🏻‍♀️ hersey temiz neden oldu o zmn kafam karıştı 🤪

Geçecek bu günler inşallah 😂 ben sinirden eşime sardım valla sabah akşam kavga ediyorum adam ne yapsa gözüme batıyor
Bizde ilk kavgamizi ettik 5 yılın sonunda ama daha fazla küs kalamicaz gibi🤣 sıkıldım boyle vakit geçmiyor. Azicik sariyordum ona günler geçiyordu 🤣🤣

Hanımlar gebeyken enfeksiyon icin mantar ve krem kullanan var mi aranızda? Livagy fitil ve zalain krem? Idrar testim temiz mantar akintim yok ama bunları verdi bugun acil jinekoloji. Doktoruma da yazdım kullan dedi. 3 gundur kasinma ve acı var vajina girisinde husursuz etti akintida bi sikinti yok ama koku yok renk normal🤷🏻‍♀️ hersey temiz neden oldu o zmn kafam karıştı 🤪
Canım bende de var ve kronik hale gelmiş gibi ketoral kullanıyorum 4,5 gün geçiyor sonra 3,4 gün sonra tekrar oluyor. 5 defa kullandım. Ne yapıcam bilmiyorum yine başladı yarın doktora sorucam tekrar.Hamilelikte sıkıntı yok yazıyor ama ben sürekli kullanmaya korkuyorum. Sen kurtulursan bana da söyle 🙂

Canım bende de var ve kronik hale gelmiş gibi ketoral kullanıyorum 4,5 gün geçiyor sonra 3,4 gün sonra tekrar oluyor. 5 defa kullandım. Ne yapıcam bilmiyorum yine başladı yarın doktora sorucam tekrar.Hamilelikte sıkıntı yok yazıyor ama ben sürekli kullanmaya korkuyorum. Sen kurtulursan bana da söyle 🙂
Fitil mi o dedigin ilaç? Ilk basima geliyor bnmde ilk gebeligimde 9 ay bişey olmadi dogumdan 1 yil sonra fln bir mantar olmuştum off igrencti o. Bu oyle değil hafif biseu ama gebelikte onemli diye kullanauim diyorum prospektusu okumuyorum sahsen cok tereddutte bırakıyo çünkü. doktorum kullan demişse tmm.ama yinede sorayim sizlere dedim

Back
X