2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de oğlumun okula gitmesi direkt dudagima yapisiyor ya yanaga alistirmaya çalışıyorum ama ben uyurken yine öpüyor.gecen sene olmadığım salgın kalmadi sayesinde
Allahım miniğe bak yaa eşim bu sene lise de çalışacak maske de sanmam ki onlar taksın bakalım ne olacak

Ağlama canım düşünme hiç insan istemsizce strese giriyor ama işte girmememiz gerek

Herkese merhaba kızlar
18 hafta 3 günlüğüm hala bulantılar devam ediyor prillam kullanıyorum
Bu haftalarda gala bulantı yaşayan ve prillam kullanan var mı
Bende yaşıyorum gynoferon resmen midemin ağzına tükürdü. Ekşime ekşime bulantıyı tetikliyor. Gece içip yatıyorum bu seferde sabah kusturuyor

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Bazen kasığımda hissediyorum galiba ayakları bazen göbek deliğimin etrafında uzun bir süre orada bir şeyler karıştırıyor gibi kasiklarda bende hissediyorum canım korkma bence yukarı çıktılar ayakları olabilir kasıklardaki . Birde hıçkırıyorlar galiba çunku gecen gece periyodik hareketler geldi 15 saniye boyunca ayni yerde pıt pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…