- 27 Eylül 2020
- 7.621
- 11.126
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.221
Allahım miniğe bak yaaBenim de oğlumun okula gitmesidirekt dudagima yapisiyor ya yanaga alistirmaya çalışıyorum ama ben uyurken yine öpüyor.gecen sene olmadığım salgın kalmadi sayesinde
Ağlama canım düşünme hiçEve bakma canim hic. Benim durumumu biliyorsun annemde kaliyorum evi bok götürüyor ve esimin amcasigil durumumu bildigi halde israrla tatile geldiler ,onlar gezdigi icin ben annemlerde kaliyorum. Gittiklerinde yatak dosek ve evi düşünemiyorum . Aglamiyicigimilk duydugumda agladim hemen kanamam oldu.
Teşekkür ederim canım tek olmadığımı bilmek güzelGenelde aynı galiba yabu arada bi gün biraz çarşı pazar gezdim akşam bitmiştim.Allah yardımcın olsun yoğun çalışmak zor gerçekten
Öksürük dışında bı sıkıntım yok tat ve koku kaybını saymazsakBu aradaPembis Hayaller nasıl oldun
Kesinlikle canim. Bu sefer tuttum kendimi bebegim icinAğlama canım düşünme hiçinsan istemsizce strese giriyor ama işte girmememiz gerek
Geçecek bu günler inşallahKesinlikle canim. Bu sefer tuttum kendimi bebegim icin
Öksürük baya zorluyor mu peki hamile iken çok dikkat et inşallah bir an önce toparlanırsın yaÖksürük dışında bı sıkıntım yok tat ve koku kaybını saymazsaktahmin ettiğim üzere koronaymisim da atlattım gibi çok şükür
Ay bir ara sıcaklarda aynı psikopat düşünce benim de zihnimden geçtiNasılsınız kızlar? Buralarda 40 derece çılgınlar gibi terliyorum. İç çamaşırım sürekli ıslak artık suyum mu geliyor diyorumgelmiyordur dimi ahah
Valla son ayları bu zamanlara gelene Allah yardım etsin çok zorAy bir ara sıcaklarda aynı psikopat düşünce benim de zihnimden geçti
Yok canım ciğer çıkaran türden değil henüzÖksürük baya zorluyor mu peki hamile iken çok dikkat et inşallah bir an önce toparlanırsın ya
Oğlanı Eylül de doğurdumValla son ayları bu zamanlara gelene Allah yardım etsin çok zor
Oğlanı Eylül de doğurdumValla son ayları bu zamanlara gelene Allah yardım etsin çok zor
Onu ben hep diyorum ben eylül ekim gibi doğum yapacak olsam perde çekili klimalı bir odada yarasa gibi yaşardım galibaValla son ayları bu zamanlara gelene Allah yardım etsin çok zor
Aman aman öyle olmasınYok canım ciğer çıkaran türden değil henüzteşekkür ederim
Bende yaşıyorum gynoferon resmen midemin ağzına tükürdü. Ekşime ekşime bulantıyı tetikliyor. Gece içip yatıyorum bu seferde sabah kusturuyorHerkese merhaba kızlar
18 hafta 3 günlüğüm hala bulantılar devam ediyor prillam kullanıyorum
Bu haftalarda gala bulantı yaşayan ve prillam kullanan var mı
Bazen kasığımda hissediyorum galiba ayakları bazen göbek deliğimin etrafında uzun bir süre orada bir şeyler karıştırıyor gibiKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?