- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.241
Evet benim de periyodik olarak pıt pıt hissettiğim oluyor. Ya kıyamam hıçkırmayı da öğrendi yaaaaBazen kasığımda hissediyorum galiba ayakları bazen göbek deliğimin etrafında uzun bir süre orada bir şeyler karıştırıyor gibikasiklarda bende hissediyorum canım korkma bence yukarı çıktılar ayakları olabilir kasıklardaki . Birde hıçkırıyorlar galiba çunku gecen gece periyodik hareketler geldi 15 saniye boyunca ayni yerde pıt pıt
Serinlese diye bekliyorum havaOğlanı Eylül de doğurdumanlatılmaz yaşanır bişey gerçekten bu hamilelik kışa denk geliyor diye öyle mutluyum ki
Çok şükür büyüdülerEvet benim de periyodik olarak pıt pıt hissettiğim oluyor. Ya kıyamam hıçkırmayı da öğrendi yaaaa
Bazen öyle kuduruyo ki içerde tam vajinama vuruyorKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Göbek deligimin etrafinda hissediyorumKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Her yerde, kasıkta göbekte sağdan sola üstten alta önden arkaya ahahshshdKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Garip olacak ama her yerde hissediyorum bazen kasığa yakın bazen de göbek çevresinde hissediyorum. Bazen göbeğin biraz üstü.Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Hey AllahımGeçecek bu günler inşallahben sinirden eşime sardım valla sabah akşam kavga ediyorum adam ne yapsa gözüme batıyor
Ben de. Gidip gelip göbeğimi seviyor oğlum diyor. Ben kimim ki zaten diye trip atıyorum sen oğlumun annesi diyorGeçecek bu günler inşallahben sinirden eşime sardım valla sabah akşam kavga ediyorum adam ne yapsa gözüme batıyor
Bende asagida hissediyorim suan büyüdükçe karin bosluguna çıkacak merak etme.Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
Bizde ilk kavgamizi ettik 5 yılın sonunda ama daha fazla küs kalamicaz gibiGeçecek bu günler inşallahben sinirden eşime sardım valla sabah akşam kavga ediyorum adam ne yapsa gözüme batıyor
Ay maşallah 5 yıldır ilk kavga mı ? Nasıl oluyor bu lütfen işin sırrı nedirBizde ilk kavgamizi ettik 5 yılın sonunda ama daha fazla küs kalamicaz gibisıkıldım boyle vakit geçmiyor. Azicik sariyordum ona günler geçiyordu
Canım bende de var ve kronik hale gelmiş gibi ketoral kullanıyorum 4,5 gün geçiyor sonra 3,4 gün sonra tekrar oluyor. 5 defa kullandım. Ne yapıcam bilmiyorum yine başladı yarın doktora sorucam tekrar.Hamilelikte sıkıntı yok yazıyor ama ben sürekli kullanmaya korkuyorum. Sen kurtulursan bana da söyleHanımlar gebeyken enfeksiyon icin mantar ve krem kullanan var mi aranızda? Livagy fitil ve zalain krem? Idrar testim temiz mantar akintim yok ama bunları verdi bugun acil jinekoloji. Doktoruma da yazdım kullan dedi. 3 gundur kasinma ve acı var vajina girisinde husursuz etti akintida bi sikinti yok ama koku yok renk normalhersey temiz neden oldu o zmn kafam karıştı
Ilk büyük kavga diyelimAy maşallah 5 yıldır ilk kavga mı ? Nasıl oluyor bu lütfen işin sırrı nedir
Ya benimde karnimla gogsumun arasi beni sıkıyor otururken bir basınç hissediyorum,son aylarda napicaamValla son ayları bu zamanlara gelene Allah yardım etsin çok zor
Fitil mi o dedigin ilaç? Ilk basima geliyor bnmde ilk gebeligimde 9 ay bişey olmadi dogumdan 1 yil sonra fln bir mantar olmuştum off igrencti o. Bu oyle değil hafif biseu ama gebelikte onemli diye kullanauim diyorum prospektusu okumuyorum sahsen cok tereddutte bırakıyo çünkü. doktorum kullan demişse tmm.ama yinede sorayim sizlere dedimCanım bende de var ve kronik hale gelmiş gibi ketoral kullanıyorum 4,5 gün geçiyor sonra 3,4 gün sonra tekrar oluyor. 5 defa kullandım. Ne yapıcam bilmiyorum yine başladı yarın doktora sorucam tekrar.Hamilelikte sıkıntı yok yazıyor ama ben sürekli kullanmaya korkuyorum. Sen kurtulursan bana da söyle
Bende tam 1 Ağustos da dogurdum.yururken bayilcak gibi oluyordum vallahi sicaktanOğlanı Eylül de doğurdumanlatılmaz yaşanır bişey gerçekten
Bende temmuzda doğurdum uf sicakta ne zordu be. Rabbim yardim etsin herkese. Hele o lohusa teri yok mu bide yaz ayı of of ofBende tam 1 Ağustos da dogurdum.yururken bayilcak gibi oluyordum vallahi sicaktan
Ben pıt pit hissediyorun su anlik.kasihimda oluyor sadece yukarda olmuyorKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?