- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.181
Buyuk gecmis olsun canimGecmis olsun canim .10 yildir levotrin kullanıyorum.normalde 3 ayda bakilir ama hamilelikte yakin takip ediliyor.tsh istenilen degere ulasmadigi icin doktor 15 günde 1 görüyor beni duzene girince bir ay hatta iki ay arayla kontrol ederiz dedi.bugun gittim sonunda düzene girdi cok şükür
Merhaba, belki hastanede verdigim bilgilerle ailede oludugunu soyleyince kontrole cagirdilar. Bakalim nasil cikacak testlerin sonucu, moralim bozulmusutu ama bugun biraz daha iyiyim simdiden Dr birsey gorse soylerdi zaten ama ben panik oldum.Benim doktorum ayda bir baktiriyor tiroid e ilacımı düzenliyor. Değerlerim iyiyse devam ediyorum günlük dozuna. Bebek büyüdükçe dozu arttırırız demişti. Geçen ay iyiydi değerim onunuzdeki hafta bende kan vereceğim bakalım bir değişme olacak mı
Canım enfeksiyon konusunu sakın ihmal etme. Enfeksiyon değerlerin kaç çıkmış oda önemli tabi. İdrarda enfeksiyon için doktorum tek kullanımlık şase vermişti. Bence sen bir acile git istersen. Bu durum bebeği etkilemesin. Biran önce tedavin başlasin. Rabbim acil sifalar versin inşallahacil Kızlar ya benim hala crp düşmemiş hala yükselmiş ve aşırı kansızlık var zaten halimde yok napicam ya idrardada ayrı enfeksiyon var yarında tatil gostermiycem cuma günü kontorlum var fikir verin acil crp tehlikeli bı değer mi
Bende senin gibi düşünüyorum. Calisabildigim kadar çalışacağım sonrasında daha uzun kullanabilmek için. Aralık sonuna kadar çalışmayı planlıyorum ama bakalım olacak mı bilmiyorum. Ben şuan evden çalışıyorum onda bile zorlanıyorum Allah sana kolaylık versin canımHemsireyim ben çalışıyorum ne yazık ki ülkemizde çalışan annelerin çok bir hakkı yok. Normalde 32 de doğum iznine ayrılabilir ama bebeğim iki aylık olunca ise başlamam gerek. Doğum iznim o kadar. Tek bir buçuk ay daha fazla çocuğumla kalabilmek için 37 ye kadar çalışmayi deneyeceğim ki şimdi bile hareketleriniz istemsizce kisitlandi o zaman nasıl olur bilmiyorum. Yoksa bir hemşire ilarak anne ve bebek ten uyumu u ve emzirmenin her şeyden daha önemli olduğunu çok iyi biliyorum
Oyy sağlıkla gelsin minik kız. 7 bitti. Birlikte ağır covid atlattık. Hastanede yattık beş gece. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Hissedersin hissedersin merak etmeİyiym canım benim sen nasılsınİyi gidiyor çok şükür şimdilik herşey yolunda bebekte iyidir sanırım henüz hissedemedim doktorum 1 haftaya hissedersin dedi Cinsiyetide öğrendik Kızım oluyormuş Senin nasıl gidiyor oğluş nasıl kaç aylık oldu
Geçmis olsun canimBenim de troidler yükseldi hap kullanıyorum 1 aydır..
Amiiin kuzumOyy sağlıkla gelsin minik kız. 7 bitti. Birlikte ağır covid atlattık. Hastanede yattık beş gece. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Hissedersin hissedersin merak etme
Canim ben 18 haftaligim ara ara kirmizi gelip kahveye dönüp duruyor. Bazilarinin doğuma kadar devam ediyormus malesef.20 haftalık oldum hala kahverengi kanama devam ediyor. 2 aydır yatıyorum. Doktor wc harici kalkma dedi. Var mı benim gibi olanlar?
Ben ilkinde oda yaptim ama cok pismanim.cunku halen odasinda yatmiyorSlm kızlar detaylı güzel geçti şükürgerçi yüzünü çok az gördük hemen eliyle kapadı ama genel iyi olarak iyi dedi doktor.biraz rahatladı içim.bebek odasına baktım ama oda yapmayanda çok siz ne düşünüyorsunuz
Benim de 16. Haftada bittiCanim ben 18 haftaligim ara ara kirmizi gelip kahveye dönüp duruyor. Bazilarinin doğuma kadar devam ediyormus malesef.Cicek63 arkadasimizin 20. Haftada bitmişti belki bizimki de biter inşallah
Gittim canm acile hicbi ilaç vermedi serum verdi yolladı beni halim iyi diye doktorda umursamiyo bence ama akıntı yanma var napicam yaCrp kanda enfeksiyon demektir, idrarda ayrı enfeksiyon var diyorsunuz. Tatil olsa da acilde size ilaç yazarlar. İdrar enfeksiyonu için ben 1 kerelik suya atılan antibiyotik kullanmıştım. Crp bazen gripte bile yükselebilir değer 10 15 gibi çıkabilir. Ama 30 larda çıktığında covittim. Ağır Antibiyotik kullanmadığımız için portakal, mandalina, gibi vitamini yüksek meyve, et ve tavuk suyuna çorbalar, gibi besleyici yemekler ye. Kısa zamanda toparlarsın inşallah. Geçmiş olsun
Crp 16 çıkmıştı idrar için yapmadılar ben kendim olduğunu düşünüyorum çünkü idrarda yanma ve kaşıntı akıntı var akintim çok var resmen iç çamaşırı temiz kalmiyo çişini yapan kişi gbi oldum yaaCanım enfeksiyon konusunu sakın ihmal etme. Enfeksiyon değerlerin kaç çıkmış oda önemli tabi. İdrarda enfeksiyon için doktorum tek kullanımlık şase vermişti. Bence sen bir acile git istersen. Bu durum bebeği etkilemesin. Biran önce tedavin başlasin. Rabbim acil sifalar versin inşallah
İdrar testi yapıp sonuçlara göre veriyorlar. Sağlık ocağında yarın yaptırabilirsinKızlar 3,4 gündür akıntım kokulu gelmeye başladı enfeksiyon mu demek oluyor. Bunun icin test mi yapiyorlar yoksa direkt enfeksiyon ilaci mi veriyorlar .
Çok sağol canım gerçekten bu ara çok yoruluyorum sürekli ayak üstündeyim bugün evdeydim ama belimin agrisindan elimi bile kaldıramıyorumBende senin gibi düşünüyorum. Calisabildigim kadar çalışacağım sonrasında daha uzun kullanabilmek için. Aralık sonuna kadar çalışmayı planlıyorum ama bakalım olacak mı bilmiyorum. Ben şuan evden çalışıyorum onda bile zorlanıyorum Allah sana kolaylık versin canım
İdrar testi yapıp sonuçlara göre veriyorlar. Sağlık ocağında yarın yaptırabilirsin
[/QUOTamam canimTamaTesekkur ederim canim yarin saglik ocagina gidecektim , gitmisken yaptirayimİdrar testi yapıp sonuçlara göre veriyorlar. Sağlık ocağında yarın yaptırabilirsin
Odasi var ama daha bir gece bile yatmadı hala bizimle aynı odada yatiyir üç yaşındaSlm kızlar detaylı güzel geçti şükürgerçi yüzünü çok az gördük hemen eliyle kapadı ama genel iyi olarak iyi dedi doktor.biraz rahatladı içim.bebek odasına baktım ama oda yapmayanda çok siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?