2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Buyuk gecmis olsun canim

Merhaba, belki hastanede verdigim bilgilerle ailede oludugunu soyleyince kontrole cagirdilar. Bakalim nasil cikacak testlerin sonucu, moralim bozulmusutu ama bugun biraz daha iyiyim simdiden Dr birsey gorse soylerdi zaten ama ben panik oldum.

Canım enfeksiyon konusunu sakın ihmal etme. Enfeksiyon değerlerin kaç çıkmış oda önemli tabi. İdrarda enfeksiyon için doktorum tek kullanımlık şase vermişti. Bence sen bir acile git istersen. Bu durum bebeği etkilemesin. Biran önce tedavin başlasin. Rabbim acil sifalar versin inşallah

Bende senin gibi düşünüyorum. Calisabildigim kadar çalışacağım sonrasında daha uzun kullanabilmek için. Aralık sonuna kadar çalışmayı planlıyorum ama bakalım olacak mı bilmiyorum. Ben şuan evden çalışıyorum onda bile zorlanıyorum Allah sana kolaylık versin canım

Oyy sağlıkla gelsin minik kız. 7 bitti. Birlikte ağır covid atlattık. Hastanede yattık beş gece. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Hissedersin hissedersin merak etme

Oyy sağlıkla gelsin minik kız. 7 bitti. Birlikte ağır covid atlattık. Hastanede yattık beş gece. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Hissedersin hissedersin merak etme
Amiiin kuzum
Yaaa ne diyosun çok çok geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah Yaşına şurda ne kalmış çoğu gitmiş azı kalmış, ne çabuk büyüyorlar

20 haftalık oldum hala kahverengi kanama devam ediyor. 2 aydır yatıyorum. Doktor wc harici kalkma dedi. Var mı benim gibi olanlar?
Canim ben 18 haftaligim ara ara kirmizi gelip kahveye dönüp duruyor. Bazilarinin doğuma kadar devam ediyormus malesef. Cicek63 arkadasimizin 20. Haftada bitmişti belki bizimki de biter inşallah

Ben ilkinde oda yaptim ama cok pismanim.cunku halen odasinda yatmiyor En iyisi besik alip 6 yasinda genc odasi almakdi benim icin.

Gittim canm acile hicbi ilaç vermedi serum verdi yolladı beni halim iyi diye doktorda umursamiyo bence ama akıntı yanma var napicam ya

Crp 16 çıkmıştı idrar için yapmadılar ben kendim olduğunu düşünüyorum çünkü idrarda yanma ve kaşıntı akıntı var akintim çok var resmen iç çamaşırı temiz kalmiyo çişini yapan kişi gbi oldum yaa

Kızlar 3,4 gündür akıntım kokulu gelmeye başladı enfeksiyon mu demek oluyor. Bunun icin test mi yapiyorlar yoksa direkt enfeksiyon ilaci mi veriyorlar .

Çok sağol canım gerçekten bu ara çok yoruluyorum sürekli ayak üstündeyim bugün evdeydim ama belimin agrisindan elimi bile kaldıramıyorum

Odasi var ama daha bir gece bile yatmadı hala bizimle aynı odada yatiyir üç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…