- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.201
Gerçekten sıcaklsrdan olduğunu düşünüyorumKızlar 3,4 gündür akıntım kokulu gelmeye başladı enfeksiyon mu demek oluyor. Bunun icin test mi yapiyorlar yoksa direkt enfeksiyon ilaci mi veriyorlar .
Bizde de durum aynı vallahiKizlar dün hastabe çok yoğundu sadece yemek yemeye oturdum bir de sabah kahvaltisina... Ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama bugün evde oldugggum halde belim feci ağrıyor ve ağrı sol kalçama vuruyor. Zar zor çamaşır aşıp çamaşır katlayabildim. Ev darmadağınık gördükçe sinirim bozuluyor. Üç yaşında oğlum var ben topluyorum peşime dağıtıyor. Bir çorba zor yaptım şimdi. Kendimi çok pis ve dağınık hissediyorum. Ay ben depresyona giriyorum sanırım
İnşallah canım moral bozucu bir durum yaşıyoruzCanim ben 18 haftaligim ara ara kirmizi gelip kahveye dönüp duruyor. Bazilarinin doğuma kadar devam ediyormus malesef. @Cicek63 arkadasimizin 20. Haftada bitmişti belki bizimki de biter inşallah
Eve bakma canim hic. Benim durumumu biliyorsun annemde kaliyorum evi bok götürüyor ve esimin amcasigil durumumu bildigi halde israrla tatile geldiler ,onlar gezdigi icin ben annemlerde kaliyorum. Gittiklerinde yatak dosek ve evi düşünemiyorum . AglamiyicigimKizlar dün hastabe çok yoğundu sadece yemek yemeye oturdum bir de sabah kahvaltisina... Ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama bugün evde oldugggum halde belim feci ağrıyor ve ağrı sol kalçama vuruyor. Zar zor çamaşır aşıp çamaşır katlayabildim. Ev darmadağınık gördükçe sinirim bozuluyor. Üç yaşında oğlum var ben topluyorum peşime dağıtıyor. Bir çorba zor yaptım şimdi. Kendimi çok pis ve dağınık hissediyorum. Ay ben depresyona giriyorum sanırım
Bilemedim canim yani antalya onceki aylara gore bir nebze daha iyi en azindan gece o kadar basmıyor.ama benim yeni olmaya basladi. Gereksiz yere ilac kullanmak istemiyorum insallah tahlil yapmadan ilac vermezlerGerçekten sıcaklsrdan olduğunu düşünüyorum
Amin inşallah. Sorma zaman çok acımasız. Sen de hiç anlamayacaksın ne ara doğup büyüdüğünü. Yarıladın bile neredeyse baksanaAmiiin kuzum
Yaaa ne diyosun çok çok geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim Rabbim bidaha yaşatmasın inşallahYaşına şurda ne kalmış çoğu gitmiş azı kalmış, ne çabuk büyüyorlar
Yolda mutlaka iki saate bir mola verin 20 dk yürüyün beni doktorum bu konuda çok uyardı kan akışı sıkıntıya girmesin diyeSelam kizlar bayadir yazmamisim buralara.Esim öğretmen yaz tatili bitiyor görev yerine donucez onca saat yol nasıl bitecek bilmiyorum.Evi toparlamaya falan filan.Sizde nasıl durumlar
İdrar tahlili yapmadan ilaç vermezler, 3 lt suyun altına düşme bu ara iyi gelir inşallah bide şu kokulu dönem geçinceye kadar şeker tüketimini en aza indir o da iyi gelirKızlar 3,4 gündür akıntım kokulu gelmeye başladı enfeksiyon mu demek oluyor. Bunun icin test mi yapiyorlar yoksa direkt enfeksiyon ilaci mi veriyorlar .
Panık olmana gerek yok. Hemen kontrol altına alınıyor ilaçla. Bebeğin kötü etkilenmesi için çok yüksek olup aylarca yüksek olması gerekiyormuşMerhaba, belki hastanede verdigim bilgilerle ailede oludugunu soyleyince kontrole cagirdilar. Bakalim nasil cikacak testlerin sonucu, moralim bozulmusutu ama bugun biraz daha iyiyim simdiden Dr birsey gorse soylerdi zaten ama ben panik oldum.
Cok tesekkurler. Elimde olmuyor bazen, sonra da uzuldugume uzuluyorum..P
Panık olmana gerek yok. Hemen kontrol altına alınıyor ilaçla. Bebeğin kötü etkilenmesi için çok yüksek olup aylarca yüksek olması gerekiyormuş
Seninkide öğretmendi dimi canım valla zorunlu gorevdeyiz bı bitse memlekete dönsek rahatlicazYolda mutlaka iki saate bir mola verin 20 dk yürüyün beni doktorum bu konuda çok uyardı kan akışı sıkıntıya girmesin diyebenim de korkulu rüyam eşim için okulların açılması şu covid yüzünden
Bende ondan korkuyorum boş boş duracak diyeBen ilkinde oda yaptim ama cok pismanim.cunku halen odasinda yatmiyorEn iyisi besik alip 6 yasinda genc odasi almakdi benim icin.
Genelde aynı galiba yaOdasi var ama daha bir gece bile yatmadı hala bizimle aynı odada yatiyir üç yaşında
Biz yine şükür Antalya gibi bir yerin ilçesindeyiz bizim kültürümüze de çok yakın ama illaki kendi memleketimize gitmek bir gün daha başka olacakSeninkide öğretmendi dimi canım valla zorunlu gorevdeyiz bı bitse memlekete dönsek rahatlicaz
Benim de oğlumun okula gitmesiYolda mutlaka iki saate bir mola verin 20 dk yürüyün beni doktorum bu konuda çok uyardı kan akışı sıkıntıya girmesin diyebenim de korkulu rüyam eşim için okulların açılması şu covid yüzünden
Suyu normaldede iyi tuketirim.simdjde surekli içiyorum.sekere dikkat edeyim canim.saglik ocagina ne diyecegim idrar tahlili demem yeterli mi yoksa burda dedigim gibi anlatmam mi gerekiyorİdrar tahlili yapmadan ilaç vermezler, 3 lt suyun altına düşme bu ara iyi gelir inşallah bide şu kokulu dönem geçinceye kadar şeker tüketimini en aza indir o da iyi gelir
Emin ol boş duruyor.Bende ondan korkuyorum boş boş duracak diye
Önce anlat belki belli mi olur tedbir için kanda da enfeksiyon bakarlar hani alakası yoktur ama tedbir için bazen bakıyorlar ne gerek var aklın rahat olurSuyu normaldede iyi tuketirim.simdjde surekli içiyorum.sekere dikkat edeyim canim.saglik ocagina ne diyecegim idrar tahlili demem yeterli mi yoksa burda dedigim gibi anlatmam mi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?