2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar dün hastabe çok yoğundu sadece yemek yemeye oturdum bir de sabah kahvaltisina... Ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama bugün evde oldugggum halde belim feci ağrıyor ve ağrı sol kalçama vuruyor. Zar zor çamaşır aşıp çamaşır katlayabildim. Ev darmadağınık gördükçe sinirim bozuluyor. Üç yaşında oğlum var ben topluyorum peşime dağıtıyor. Bir çorba zor yaptım şimdi. Kendimi çok pis ve dağınık hissediyorum. Ay ben depresyona giriyorum sanırım

Bizde de durum aynı vallahi

Canim ben 18 haftaligim ara ara kirmizi gelip kahveye dönüp duruyor. Bazilarinin doğuma kadar devam ediyormus malesef. @Cicek63 arkadasimizin 20. Haftada bitmişti belki bizimki de biter inşallah
İnşallah canım moral bozucu bir durum yaşıyoruz benim plesanta anterior öndeymiş yani. Cuma tekrar muayeneye gitcez bakalım

Eve bakma canim hic. Benim durumumu biliyorsun annemde kaliyorum evi bok götürüyor ve esimin amcasigil durumumu bildigi halde israrla tatile geldiler ,onlar gezdigi icin ben annemlerde kaliyorum. Gittiklerinde yatak dosek ve evi düşünemiyorum . Aglamiyicigim ilk duydugumda agladim hemen kanamam oldu.

Amiiin kuzum
Yaaa ne diyosun çok çok geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah Yaşına şurda ne kalmış çoğu gitmiş azı kalmış, ne çabuk büyüyorlar
Amin inşallah. Sorma zaman çok acımasız. Sen de hiç anlamayacaksın ne ara doğup büyüdüğünü. Yarıladın bile neredeyse baksana

Selam kizlar bayadir yazmamisim buralara.Esim öğretmen yaz tatili bitiyor görev yerine donucez onca saat yol nasıl bitecek bilmiyorum.Evi toparlamaya falan filan.Sizde nasıl durumlar
Yolda mutlaka iki saate bir mola verin 20 dk yürüyün beni doktorum bu konuda çok uyardı kan akışı sıkıntıya girmesin diye benim de korkulu rüyam eşim için okulların açılması şu covid yüzünden

Kızlar 3,4 gündür akıntım kokulu gelmeye başladı enfeksiyon mu demek oluyor. Bunun icin test mi yapiyorlar yoksa direkt enfeksiyon ilaci mi veriyorlar .
İdrar tahlili yapmadan ilaç vermezler, 3 lt suyun altına düşme bu ara iyi gelir inşallah bide şu kokulu dönem geçinceye kadar şeker tüketimini en aza indir o da iyi gelir

P
Merhaba, belki hastanede verdigim bilgilerle ailede oludugunu soyleyince kontrole cagirdilar. Bakalim nasil cikacak testlerin sonucu, moralim bozulmusutu ama bugun biraz daha iyiyim simdiden Dr birsey gorse soylerdi zaten ama ben panik oldum.
Panık olmana gerek yok. Hemen kontrol altına alınıyor ilaçla. Bebeğin kötü etkilenmesi için çok yüksek olup aylarca yüksek olması gerekiyormuş

Seninkide öğretmendi dimi canım valla zorunlu gorevdeyiz bı bitse memlekete dönsek rahatlicaz

Benim de oğlumun okula gitmesi direkt dudagima yapisiyor ya yanaga alistirmaya çalışıyorum ama ben uyurken yine öpüyor.gecen sene olmadığım salgın kalmadi sayesinde

İdrar tahlili yapmadan ilaç vermezler, 3 lt suyun altına düşme bu ara iyi gelir inşallah bide şu kokulu dönem geçinceye kadar şeker tüketimini en aza indir o da iyi gelir
Suyu normaldede iyi tuketirim.simdjde surekli içiyorum.sekere dikkat edeyim canim.saglik ocagina ne diyecegim idrar tahlili demem yeterli mi yoksa burda dedigim gibi anlatmam mi gerekiyor

Bende ondan korkuyorum boş boş duracak diye
Emin ol boş duruyor.bana oda yapma dediler hevesimden yaptim pisman oldum. Buyuyen besik alma büyütunce saglam olmuyor dediler aldim ve yine pisman oldum kaliteli aldığım halde saglikli görünmüyor
Ablam oda yapmamisti ve odalari bos oldugu ocin rahat oyuncak ve oyun oynama alanlari olmustu. Simdi genc odasi alacak,keske bende oyle yapsaydim

Suyu normaldede iyi tuketirim.simdjde surekli içiyorum.sekere dikkat edeyim canim.saglik ocagina ne diyecegim idrar tahlili demem yeterli mi yoksa burda dedigim gibi anlatmam mi gerekiyor
Önce anlat belki belli mi olur tedbir için kanda da enfeksiyon bakarlar hani alakası yoktur ama tedbir için bazen bakıyorlar ne gerek var aklın rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…