2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aynen öyle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da merak işte düşünmeden duramıyoruz 12 de tahmin yapıyorlar 16-17 netleşiyormuş 18-22 hafta arası da detaylı ultrason varmış orda daha da net olacak
20 24 diye hatırlıyorum ben detaylıyi. Orada zaten perinatoliji uzmanı her seyini en ince detay görüyor gösteriyor.

Ben oğlumda gerçekten çok serbetli tatlı yedim asla turşu ,erik gibi şeyler yiyemedim .hatta hamilelik şekeri çıktı diyetiysene gönderdiler
Normalde şerbetli tatlı çok severim ama Bu sefer hiç aklıma gelmiyor. Bakalım ne olacak bu sefer

Yaaa bende acı aserdim dun tursu tombak biber getirttim yemekle yedim hic aramam normalde.
Sen ramziye baktırmış mıydın hulya bozkurt benimkini bildi valla 6-8 haftalık ultrasona göre yorum yapıyordu yanılmıyorsam, plesantanın ve bebeğin konumuna göre bakıyor şansını dene bence

Bu arada ramziye göre karından ultrasonda solda ise erkek oluyor yani tutmus ramzi detayları varmış gerçi plasentaya göre yorumlanıyor bilemiyorum doğru mu
İlk defa duyuyorum bunu ben . İnternetten baktım şimdi 6.haftada ;
-Plasenta ultrasonda sağ tarafta belirdi ise embriyo XY kromozomlarına sahip olur. Yani bebek erkek olacak demektir.
-Plasenta sol tarafta beliriyorsa XX kromozomuna sahip olur. Bu da kız bebek anlamına gelir.
Eee iyi de plasenta nerde nasıl anlıyoruz ki
6 haftalık goruntum bu

Eklentiler

• IMG-20220610-WA0004.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 44
Bende hep ağrılar sol tarafta oldu bebekte sol tarafta iki doktor da ikisi de kıza benziyor erkek değil dedi bakalım

İşte bunu ramziyi iyi bilenler yorumluyor benim az çok anladığıma göre bu ultrason karından ise erkek bence ama tam bilemiyorum yarım yamalak bilgimle söylüyorum karından ultrasonun yansıması tam ters yönde olurmuş o yüzden aslında sağda bebeğin yani ramziye göre

attığım ultrasonun sağına soluna göre canım tersi değil yani bak yazının tamamı şöyle
Plasenta rahmin sağında ise erkek, solunda ise kız bebek olacağı anlamına gelir. Bu da demek oluyor ki;
Plasenta ultrasonda sağ tarafta belirdi ise embriyo XY kromozomlarına sahip olur. Yani bebek erkek olacak demektir.
Plasenta sol tarafta beliriyorsa XX kromozomuna sahip olur. Bu da kız bebek anlamına gelir.

Dediğim gibi ben tam bilmiyorum yorumlayan iyi bilen biri vardı ona sormuştum ondan öğrendiğime göre söyledim

Benim de b12’im epeyi dusuktu. Cok da tamir edemeden hamile kaldim

Canim 4.ay rahatlıyor çoğu gebe insallah senin de oyle olur. Benim oyle olmustu kizimda.
annem de boyle soyluyor. 2.5 oldugumu varsayarsak 1.5 ay daha var desenize
Allahim hepimize sabir, saglik, enerji versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…