- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.001
Hamilelikte kına sorun olmaz mıBenim bir akrabamda migren var tutunca yerlere yatiyor erkek olduğu için onda deneyemedik ama salatalık suyuyla kınayı karıştırıp saça uygulandığında kesin çözüm diyorlar. Yine aklınızda bulunsun.
Parol hiçbir işe yaramıyor diye içmek istemiyorumEğer yapacağın bı iş yoksa dinlen yat ha yapman gereken mecburi şeylerde varsa doktorda iç dediyse iç bence canım baş ağrısı çok zor bişey benimki de sürekli ağrıyor bugünlerde parol çerez oldu bana
Beyaza donduyse korkma canım herşey yolundadır inşallahCanım şükür kahverengi beyaza döndükahverengi gelirken pıhtı gibi birşeyler vardı (detay veriyorum kusura bakmayın siyah uzun uzun iplik gibi)ona takıldı aklım inşallah salı günu randevumda icim rahatlatır doktor.
Bnde gerçekten çok zorlanıyorum dün yine acildeydim mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı yerimden kalkamıyorum inan tek duam şu günleri hayırlı sağlıklı bir şekilde atlatabilmemizParol hiçbir işe yaramıyor diye içmek istemiyorumyatmak da iyice kafamı şişirdi sanki Allah bize ferahlık versin gerçekten . 3 ay sonra geçer diyor bazı arkadaşlarım
Ay inşallah şu karnımda yavrum olmasa kendimi hastaneye kaldırırdım Allah güç veriyor gerçektenBeyaza donduyse korkma canım herşey yolundadır inşallah
Bnde gerçekten çok zorlanıyorum dün yine acildeydim mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı yerimden kalkamıyorum inan tek duam şu günleri hayırlı sağlıklı bir şekilde atlatabilmemiz
Zararı yok canım internetten de bakabilirsin.Ama doğal yeşil kına. Hint kınası değil.Hamilelikte kına sorun olmaz mı
Yaaa dudaklara bakBakin buda 11+2 de kizim 1 hftada o kadar cok değişiyorlar ki 11.hftada kipir kipir oluyorlar. Simdi 4 yaşındakafa solda kız demiştiniz galiba
Benim solda . Asla tatlı yemiyorum . Hem Çin hem Rus takvimi kız dedi. AMA BEBEK ERKEKYaaa dudaklara bakAllah bağışlasın benim kızım da 4 yaşında bende ramzi teorisi tuttu vajinal ultrasonda sağda ise erkek dediler doktor da erkeğe benzetti. Senin bebişini de erkek hissettim ama
Halbuki ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerBenim solda . Asla tatlı yemiyorum . Hem Çin hem Rus takvimi kız dedi. AMA BEBEK ERKEK
Amaan hepsi de teoriden ibaret meraktan bakıyoruz işteBenim solda . Asla tatlı yemiyorum . Hem Çin hem Rus takvimi kız dedi. AMA BEBEK ERKEK
Valla hiç alakası yok ben bunu anladım tesadüfler çok oluyor demek. Neticede 2 cinsiyet varHalbuki ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerbende şu sırlar çikolata kavanozounu elime almaya başladim doktor kız diyor
Bu arada ramziye göre karından ultrasonda solda ise erkek oluyor yani tutmus ramziBenim solda . Asla tatlı yemiyorum . Hem Çin hem Rus takvimi kız dedi. AMA BEBEK ERKEK
YaniValla hiç alakası yok ben bunu anladım tesadüfler çok oluyor demek. Neticede 2 cinsiyet var
Vajinala göre sağda bana göre soldaBu arada ramziye göre karından ultrasonda solda ise erkek oluyor yani tutmus ramzidetayları varmış gerçi plasentaya göre yorumlanıyor bilemiyorum doğru mu
İnsanın hoşuna gidiyor bakmak ben de hepsine baktımAmaan hepsi de teoriden ibaret meraktan bakıyoruz işte
Bak tutmuş benim de vajinal sağda, karından solda erkekVajinala göre sağda bana göre solda
Ayy saglikli olsunlar saglikla gününde dogsunlarda hic fark etmez inan.Ama insan cok sabirsizlaniyor 6 temmuzda ikili taramam var o zaman tahmin yapar diye dsnuyrm 12 haftalık olacak baya büyümüş olurYaaa dudaklara bakAllah bağışlasın benim kızım da 4 yaşında bende ramzi teorisi tuttu vajinal ultrasonda sağda ise erkek dediler doktor da erkeğe benzetti. Senin bebişini de erkek hissettim ama
Bende kızımda hep tatlı yedim. Bundada eksi tuzlu yiyorumHalbuki ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerbende şu sırlar çikolata kavanozounu elime almaya başladim doktor kız diyor
Aynen öyle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da merak işte düşünmeden duramıyoruzAyy saglikli olsunlar saglikla gününde dogsunlarda hic fark etmez inan.Ama insan cok sabirsizlaniyor 6 temmuzda ikili taramam var o zaman tahmin yapar diye dsnuyrm 12 haftalık olacak baya büyümüş olur