2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok zor yiyememek ya normalde de çok yiyen biri değildim ama hamileyken anladım yani yemek yemenin ne kadar güzel bir şey olduğunu bende doktoruma ilaç yazdirmistim ama kullanmadim internette hep alışkanlık yapıyor bırakınca daha kötü oluyorsunuz tarzında yazılar vardı o yüzden pek kullanasim gelmemişti öyle kendi kendine gecmesini bekledim. Acaba o yüzden mi biraktiginizda kötü oldunuz

Canım ense kalınlığı 3 çıkarsa riskli diye biliyorum istersen bir bak netten

Ben ne olur ne olmaz diye uyurken ağızdan aldım. 2+2+2 toplam 6 adet aldığım için belki ağır belir. Doktora soracağım bir öğünü ağızdan alayım diye.
En iyi emilim yolu vajinal canım ilaçların etki mekanizmalarına göre bir ilaç hem ağızdan hem vajinal alınabiliyorsa vajinal etkisi daha fazla

Kızlarr öncelikle kanaması olanlara, riskli olanlara acilen şifa diliyorum, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben de dün gittim bebeğimi görmeye 11+3 çıktı zıp zıp zıplıyordu maşallah folikasit bitince demir ve D vit başlayacakmışım. Bir de omega içeren multivitamin yazdı.
Cinsiyet tahmini yaptı bir de size sorayım anlayan var mıdır?

Eklentiler

• 20220626_090447.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu bebiste erkek bencee

Bence doğru çünkü benim b12 çok düşüktü aile hekimi b12 düşüklüğü kusmalı bulantılı zor bi süreç geçirmene sebep olur demişti, ki öyle de oldu.. sonra kadın doğumcum bulantı hapı verdi eczacı da zaten bu hap B vitamini tarzında bi ilaç, vitamin yoluyla bulantıyı kesiyor dedi.. Demekki alakası varmış

Canim 4.ay rahatlıyor çoğu gebe insallah senin de oyle olur. Benim oyle olmustu kizimda.

Oyyy yerimm onu ben icimden kız gecti

Beni yine migren yokluyor doktorum majezik içebilirsin demişti ama içmem sanırım ne zaman kurtulurum bu illetten acaba
Benim bir akrabamda migren var tutunca yerlere yatiyor erkek olduğu için onda deneyemedik ama salatalık suyuyla kınayı karıştırıp saça uygulandığında kesin çözüm diyorlar. Yine aklınızda bulunsun.

Beni yine migren yokluyor doktorum majezik içebilirsin demişti ama içmem sanırım ne zaman kurtulurum bu illetten acaba
Eğer yapacağın bı iş yoksa dinlen yat ha yapman gereken mecburi şeylerde varsa doktorda iç dediyse iç bence canım baş ağrısı çok zor bişey benimki de sürekli ağrıyor bugünlerde parol çerez oldu bana

Doktor daha iyi bilir tabi ama Majezik alınabiliyor mu gerçekten hamileyken çok şaşırdım. Annem daha önce zehirlendi majezikden. Bazılarına dokunurmus ya ben o günden beri hiç kullanmadım.

O pıhtıdır kan içerde kalıp koyulaşınca öyle oluyor arkadaşım koca koca parçalar düşürdü hatta bebek düştü sandı ama meğer kan pıhtısıymış hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…