- 23 Ekim 2021
- 263
- 336
- 25
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.981
Çok zor yiyememek ya normalde de çok yiyen biri değildim ama hamileyken anladım yani yemek yemenin ne kadar güzel bir şey olduğunuAslinda bi 3-4 gundur iyiye gidiyordum, bulanti ilacimi once teke dusurdum, ardindan sabah da bi icmeyeyim bakalim dedim, demez olaydim dengem bozuldu. Eskisi kdar kotu degilim ama cikariyorum. Kahvalti yaptim, cikardim. Aksam soylemesi ayip fettuchini alfredo yedim keyifle ama snra cikardim. Salatalik, havuc, yesil elma yiyorum sadece ve karnim asla doymuyo. Dun gece acliktan uyuyamadim. Kocam aklima soktu, caniniz cekmesin, etsiz cigkofte soyledim gece lavasa sardim yedim. Karnim doydu, asla kusmadim. Misil misil uyudum.
Bu sabah peynirli yagsiz kuru tost yedim, yine cikardim.
Nasil mide anlamadim. Pis seyler yiyince bisiy olmuyo sanki
Sut, krema, yogurt, ayran turu seyler beni bozuyo galiba.
12.haftaya kaldi 3 hafta. Bebisim icin ben de eyvallah diyorum ama cidden nasil ozeniyorum hic bulantim olmadi diyenlere
Canım ense kalınlığı 3 çıkarsa riskli diye biliyorum istersen bir bak nettenKızlar bende hastaneye gittim bugün 12 haftalık olduk ama 2 gün önden gidiyor bebisimiz ve kız olduğunu söylediçok şükür bir kızım vardı iki tane olacak
Ama morelim bozuk döndüm ense kalınlığı 2.0 çıktı sinir bizim için 2.5 dedi ama içim hiç rahat değil kan sonuçları temiz çıkar inşallah risk görünürse fetal DNA yaptırin dedi morelim çok bozuk çok kötüyüm dua edin ne olur çok fazla uzulunce bebeğime de bişey olacak diye korkuyorum
En iyi emilim yolu vajinal canım ilaçların etki mekanizmalarına göre bir ilaç hem ağızdan hem vajinal alınabiliyorsa vajinal etkisi daha fazlaBen ne olur ne olmaz diye uyurken ağızdan aldım. 2+2+2 toplam 6 adet aldığım için belki ağır belir. Doktora soracağım bir öğünü ağızdan alayım diye.
Bu bebiste erkek benceeKızlarr öncelikle kanaması olanlara, riskli olanlara acilen şifa diliyorum, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben de dün gittim bebeğimi görmeye 11+3 çıktı zıp zıp zıplıyordu maşallahfolikasit bitince demir ve D vit başlayacakmışım. Bir de omega içeren multivitamin yazdı.
Cinsiyet tahmini yaptı bir de size sorayım anlayan var mıdır?
Bence doğru çünkü benim b12 çok düşüktü aile hekimi b12 düşüklüğü kusmalı bulantılı zor bi süreç geçirmene sebep olur demişti, ki öyle de oldu.. sonra kadın doğumcum bulantı hapı verdi eczacı da zaten bu hap B vitamini tarzında bi ilaç, vitamin yoluyla bulantıyı kesiyor dedi.. Demekki alakası varmışYaaa, cok gecmis olsun
Neden gecmiyor acaba? B vitamini eksikligi tetikliyor diye yabanci bir yayin okumustum ben, doktoruma sordum ama o pek dogru bulmadi yaklasimi. Ustelemedim ben de. Bence siz de doktorlariniza sorun bi, cidden etkiliyor olabilir belki de ve takviyeyle duzene girebilir. Ah bilemiyorum.. halimize sukurler olsun neler yasiyo basklari ama mide bulantisi kusma da gercekten psikiloji bitiriyo gibi. Ha folik asit de beni mahvediyor bu arada. İcmek istemiyorum.
Bebisler icin dayaniyoruz.
Canim 4.ay rahatlıyor çoğu gebe insallah senin de oyle olur. Benim oyle olmustu kizimda.Evvela sikinti yasayan bacilarimin hepsine sifa diliyorum. Okuyunca gercekten uzuluyorum. Rabbim tez zamanda sifa versin
Herkesin derdi kendine buyukmus ya simdi benim derdimin sorusuna geciyorum. Bulantisi kusmasi gecen var mi? Ne zaman geciyor bu meret? Ben 9+2 yim. Tam geciyo oh rahatliyorum azaldi dedigim an simdi yine hareketlenmeye basladi sevgili midem.
Allahini seven mujde versin
Oyyy yerimm onu ben icimden kız gectiKızlarr öncelikle kanaması olanlara, riskli olanlara acilen şifa diliyorum, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben de dün gittim bebeğimi görmeye 11+3 çıktı zıp zıp zıplıyordu maşallahfolikasit bitince demir ve D vit başlayacakmışım. Bir de omega içeren multivitamin yazdı.
Cinsiyet tahmini yaptı bir de size sorayım anlayan var mıdır?
Doktor da erkek dedi ama net söyleyemem henüz dediBu bebiste erkek bencee
Ben bir kızım daha olsun isterdim ama doktor şimdilik erkek dedi tabii Rabbim ne verirse kabulümüz sağlıklı olsunlar daOyyy yerimm onu ben icimden kız gecti
Ya benim de çok hateketli eli kolu karnımdan belli oluyordu bence sürekli kafamızda kuruyoruzGünaydın kızlar,
Rüyamda kanamam oluyordu :/ hayır olsun inşallah
Benim bir akrabamda migren var tutunca yerlere yatiyor erkek olduğu için onda deneyemedik ama salatalık suyuyla kınayı karıştırıp saça uygulandığında kesin çözüm diyorlar. Yine aklınızda bulunsun.Beni yine migren yokluyor doktorum majezik içebilirsin demişti ama içmem sanırım ne zaman kurtulurum bu illetten acaba
Eğer yapacağın bı iş yoksa dinlen yat ha yapman gereken mecburi şeylerde varsa doktorda iç dediyse iç bence canım baş ağrısı çok zor bişey benimki de sürekli ağrıyor bugünlerde parol çerez oldu banaBeni yine migren yokluyor doktorum majezik içebilirsin demişti ama içmem sanırım ne zaman kurtulurum bu illetten acaba
Canım şükür kahverengi beyaza döndüA Aklimtrakyada canım nasıl oldun
Doktor daha iyi bilir tabi ama Majezik alınabiliyor mu gerçekten hamileyken çok şaşırdım.Eğer yapacağın bı iş yoksa dinlen yat ha yapman gereken mecburi şeylerde varsa doktorda iç dediyse iç bence canım baş ağrısı çok zor bişey benimki de sürekli ağrıyor bugünlerde parol çerez oldu bana
O pıhtıdır kan içerde kalıp koyulaşınca öyle oluyor arkadaşım koca koca parçalar düşürdü hatta bebek düştü sandı ama meğer kan pıhtısıymış hepCanım şükür kahverengi beyaza döndükahverengi gelirken pıhtı gibi birşeyler vardı (detay veriyorum kusura bakmayın siyah uzun uzun iplik gibi)ona takıldı aklım inşallah salı günu randevumda icim rahatlatır doktor.
Anladım canım.daha önceki kanamalarimda olmamıştı ama bunda çok uzun sürdü ondan oldu demekkiO pıhtıdır kan içerde kalıp koyulaşınca öyle oluyor arkadaşım koca koca parçalar düşürdü hatta bebek düştü sandı ama meğer kan pıhtısıymış hep