2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Eğer yapacağın bı iş yoksa dinlen yat ha yapman gereken mecburi şeylerde varsa doktorda iç dediyse iç bence canım baş ağrısı çok zor bişey benimki de sürekli ağrıyor bugünlerde parol çerez oldu bana 🥺
Parol hiçbir işe yaramıyor diye içmek istemiyorum:KK43: yatmak da iyice kafamı şişirdi sanki Allah bize ferahlık versin gerçekten . 3 ay sonra geçer diyor bazı arkadaşlarım

Canım şükür kahverengi beyaza döndü 🙏 kahverengi gelirken pıhtı gibi birşeyler vardı (detay veriyorum kusura bakmayın siyah uzun uzun iplik gibi)ona takıldı aklım inşallah salı günu randevumda icim rahatlatır doktor.
Beyaza donduyse korkma canım herşey yolundadır inşallah
Parol hiçbir işe yaramıyor diye içmek istemiyorum:KK43: yatmak da iyice kafamı şişirdi sanki Allah bize ferahlık versin gerçekten . 3 ay sonra geçer diyor bazı arkadaşlarım
Bnde gerçekten çok zorlanıyorum dün yine acildeydim mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı yerimden kalkamıyorum inan tek duam şu günleri hayırlı sağlıklı bir şekilde atlatabilmemiz 😪

Beyaza donduyse korkma canım herşey yolundadır inşallah

Bnde gerçekten çok zorlanıyorum dün yine acildeydim mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı yerimden kalkamıyorum inan tek duam şu günleri hayırlı sağlıklı bir şekilde atlatabilmemiz 😪
Ay inşallah şu karnımda yavrum olmasa kendimi hastaneye kaldırırdım Allah güç veriyor gerçekten

Hanimlar anlarsaniz birde benim minigime bakin 10 haftalık tam burada.
Birde aşağıda yazan 30w 3d ne oluyor ki

Eklentiler

• 20220626_122817.jpg
    20220626_122817.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 61
Bakin buda 11+2 de kizim 1 hftada o kadar cok değişiyorlar ki 11.hftada kipir kipir oluyorlar. Simdi 4 yaşında 🧡 kafa solda kız demiştiniz galiba
Yaaa dudaklara bak😍 Allah bağışlasın benim kızım da 4 yaşında 🥰 bende ramzi teorisi tuttu vajinal ultrasonda sağda ise erkek dediler doktor da erkeğe benzetti. Senin bebişini de erkek hissettim ama 🤭🤭

Yaaa dudaklara bak😍 Allah bağışlasın benim kızım da 4 yaşında 🥰 bende ramzi teorisi tuttu vajinal ultrasonda sağda ise erkek dediler doktor da erkeğe benzetti. Senin bebişini de erkek hissettim ama 🤭🤭
Benim solda . Asla tatlı yemiyorum . Hem Çin hem Rus takvimi kız dedi. AMA BEBEK ERKEK 😂

Ayy saglikli olsunlar saglikla gününde dogsunlarda hic fark etmez inan.Ama insan cok sabirsizlaniyor 6 temmuzda ikili taramam var o zaman tahmin yapar diye dsnuyrm 12 haftalık olacak baya büyümüş olur

Ayy saglikli olsunlar saglikla gününde dogsunlarda hic fark etmez inan.Ama insan cok sabirsizlaniyor 6 temmuzda ikili taramam var o zaman tahmin yapar diye dsnuyrm 12 haftalık olacak baya büyümüş olur
Aynen öyle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da merak işte düşünmeden duramıyoruz 🤭🤭 12 de tahmin yapıyorlar 16-17 netleşiyormuş 18-22 hafta arası da detaylı ultrason varmış orda daha da net olacak 😍

X