2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar selamlar,uzun zamandır giremedim okudum şükür bitti şimdi,sıkıntısı olanlarım sıkıntısını gidersin Rabbim en kısa vakitte, bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Bulantı her hamilelikte farklı okur derlerdi gerçekten öyle oğlumda 5 ay kustum bunda ara ara 2 ay şükür iyiyim 10.hafta bitti tam.zencefil içerikli takviye kullanıyorum folik asit var içerisinde belki o da etkili oldu bilemiyorum.Bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun ben de çok merak ediyorum.Bugün yüzük testi yaptıkdaire çizdi yüzük kız oluyor sanırım ultrason fotoğrafını atsam bana da yorum yapar mısınız

Doktor benim kanamam olduğunda belki pihti şeklinde gelecek korkma dedi geride kalan seyler birikip atabilir dedi. Merak etme canim

Doktor benim kanamam olduğunda belki pihti şeklinde gelecek korkma dedi geride kalan seyler birikip atabilir dedi. Merak etme canim
Benim daha önceki doktorum pıhtı gelirse düşük başliyor olabilir demişti. O bir çok şeyde en kötüsünü söylediği için değiştirdim zaten . Yani zaten olacak olana engel olunmuyor sürekli vesvese halindeydim şimdi ki doktor hem detaylı anlatıyor hem de hep olumsuzu cagirmiyor

Bu adam ikimizi de güzel sona ulaştırsın inşallah ya cidden onun açıklamasını tek tek izahını ilgisini başka hiç bir doktorda bulamadım, en son kontrolde benimle birlikte stresle bakıyordu resmen sonra bebek sağlıklı görünce benimle oh be çekiyor 2 yıldır git gel bizden çok istedi bebeği

Aaa doktorlarınız aynı ne hoş tanışsanız bari aynı şehirdeyseniz kk dostlukları harika gerçekten 2013 Ocak annelerinden hala görüştüğümüz arkadaşlar var burada da okur inşallah

Gerçekten iyi ya çok ayaklanmam iyi değil ama ne zaman için rahat etmezse gel bakarız,niye geldin demez kimse sana diyor,ve çok detaylı anlatıyor. Yani erken doğum riskim olmasa onda yapardım doğumu ama mecburen medstarda yapacağım oranın yenidoğan ünitesi çok iyi ilk oğlum 20 gün kaldı canla başla uğraştılar yaşatmak için.Allahin da izniyle şimdi yanımda.

Aaa doktorlarınız aynı ne hoş tanışsanız bari aynı şehirdeyseniz kk dostlukları harika gerçekten 2013 Ocak annelerinden hala görüştüğümüz arkadaşlar var burada da okur inşallah
Valla küçücük yerde güzel denk geldi
Bana aşılamayı tatil gününde yaptı sırf benim için sekreteri olmadan geldi bizi bekledi yaptı döndü para alıyor ama yapmasa yapmaz bir gün sonra yada önce der kafasına göre ayarlasa ne bilecektik cidden ilgili oradan memnunsan bence de hiç riske atma ama inşallah belki de daha normal zamanda gelir kuzucuk belli mi olur yeterki Rabbim istesin

İnşallah canım inşallah bir ayağım Antalya'da olucak her ihtimale karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…