- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 34
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.041
Evet öyle yazıyor okudum bende doktorumuz 2.5 deyince korktum bende açıkçası haftaya sonuçlar çıkacak inşallah güzel çıkar herşeyCanım ense kalınlığı 3 çıkarsa riskli diye biliyorum istersen bir bak netten
Bu kim canımSen ramziye baktırmış mıydın hulya bozkurt benimkini bildi valla6-8 haftalık ultrasona göre yorum yapıyordu yanılmıyorsam, plesantanın ve bebeğin konumuna göre bakıyor şansını dene bence
Hadi gözün aydınKızlarr bizim fetal dna çıktı. Çok şükür sağlıklı bir sorun görünmedikızımız olacakmışşş
Pembis Hayaller kesinn bizimki ekleyebilirsin listeye canımm
Doktor benim kanamam olduğunda belki pihti şeklinde gelecek korkma dedi geride kalan seyler birikip atabilir dedi. Merak etme canimCanım şükür kahverengi beyaza döndükahverengi gelirken pıhtı gibi birşeyler vardı (detay veriyorum kusura bakmayın siyah uzun uzun iplik gibi)ona takıldı aklım inşallah salı günu randevumda icim rahatlatır doktor.
Senin de gözün aydın
Benim daha önceki doktorum pıhtı gelirse düşük başliyor olabilir demişti. O bir çok şeyde en kötüsünü söylediği için değiştirdim zaten . Yani zaten olacak olana engel olunmuyor sürekli vesvese halindeydim şimdi ki doktor hem detaylı anlatıyor hem de hep olumsuzu cagirmiyorDoktor benim kanamam olduğunda belki pihti şeklinde gelecek korkma dedi geride kalan seyler birikip atabilir dedi. Merak etme canim
Bu adam ikimizi de güzel sona ulaştırsın inşallah yaBenim daha önceki doktorum pıhtı gelirse düşük başliyor olabilir demişti. O bir çok şeyde en kötüsünü söylediği için değiştirdim zaten . Yani zaten olacak olana engel olunmuyor sürekli vesvese halindeydim şimdi ki doktor hem detaylı anlatıyor hem de hep olumsuzu cagirmiyor
Aaa doktorlarınız aynı ne hoş tanışsanız bari aynı şehirdeyseniz kk dostlukları harika gerçekten 2013 Ocak annelerinden hala görüştüğümüz arkadaşlar varBu adam ikimizi de güzel sona ulaştırsın inşallah yacidden onun açıklamasını tek tek izahını ilgisini başka hiç bir doktorda bulamadım, en son kontrolde benimle birlikte stresle bakıyordu resmen sonra bebek sağlıklı görünce benimle oh be çekiyor 2 yıldır git gel bizden çok istedi bebeği
Gerçekten iyi ya çok ayaklanmam iyi değil ama ne zaman için rahat etmezse gel bakarız,niye geldin demez kimse sana diyor,Bu adam ikimizi de güzel sona ulaştırsın inşallah yacidden onun açıklamasını tek tek izahını ilgisini başka hiç bir doktorda bulamadım, en son kontrolde benimle birlikte stresle bakıyordu resmen sonra bebek sağlıklı görünce benimle oh be çekiyor 2 yıldır git gel bizden çok istedi bebeği
Valla küçücük yerde güzel denk geldiAaa doktorlarınız aynı ne hoş tanışsanız bari aynı şehirdeyseniz kk dostlukları harika gerçekten 2013 Ocak annelerinden hala görüştüğümüz arkadaşlar varburada da okur inşallah
Bana aşılamayı tatil gününde yaptı sırf benim için sekreteri olmadan geldi bizi bekledi yaptı döndü para alıyor ama yapmasa yapmaz bir gün sonra yada önce der kafasına göre ayarlasa ne bilecektik cidden ilgiliGerçekten iyi ya çok ayaklanmam iyi değil ama ne zaman için rahat etmezse gel bakarız,niye geldin demez kimse sana diyor,ve çok detaylı anlatıyor. Yani erken doğum riskim olmasa onda yapardım doğumu ama mecburen medstarda yapacağım oranın yenidoğan ünitesi çok iyi ilk oğlum 20 gün kaldı canla başla uğraştılar yaşatmak için.Allahin da izniyle şimdi yanımda.
İnşallah canım inşallah bir ayağım Antalya'da olucak her ihtimale karşı.Valla küçücük yerde güzel denk geldi
Bana aşılamayı tatil gününde yaptı sırf benim için sekreteri olmadan geldi bizi bekledi yaptı döndü para alıyor ama yapmasa yapmaz bir gün sonra yada önce der kafasına göre ayarlasa ne bilecektik cidden ilgilioradan memnunsan bence de hiç riske atma ama inşallah belki de daha normal zamanda gelir kuzucuk belli mi olur yeterki Rabbim istesin
amin canım benim de haftaya çıkacak 1.9 demişti diye hatırlıyorum benim oğluşuma da:)Evet öyle yazıyor okudum bende doktorumuz 2.5 deyince korktum bende açıkçası haftaya sonuçlar çıkacak inşallah güzel çıkar herşey
Benimde 2018 ağustos annelerinden dostluklarim devam ediyorAaa doktorlarınız aynı ne hoş tanışsanız bari aynı şehirdeyseniz kk dostlukları harika gerçekten 2013 Ocak annelerinden hala görüştüğümüz arkadaşlar varburada da okur inşallah
Güzel haberler alırız inşallah hep beraberamin canım benim de haftaya çıkacak 1.9 demişti diye hatırlıyorum benim oğluşuma da:)
Günaydın canımGünaydın kızlarben niyeyse bu saatte uyanip günümün geri kalanini uyuyarak geçiriyorum
GünaydınGünaydın kızlarben niyeyse bu saatte uyanip günümün geri kalanini uyuyarak geçiriyorum