2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
arkadaşlar merhaba alerjık rinit hastasıyım hamile kalmadan önce tedaviye başlamıştım ama bırakmak zorunda kaldım nefes alamıyorum uyku uyuyamıyorum doğal olarak nasıl rahatlayabiliriz lütfen yardımcı olur musunuz

Geçmiş olsun canım bende de var iki yıl önce burun konkalarımı küçülttü doktor genizeti vardı aldı biraz rahatladım ama bu süreçte oldukça zor doğal yağlardan buhar yoluyla açabilirsin belki biraz işine yarar

teşekkür ederim işte bende düşünüyordum ameliyat hamilelik olunca kaldı şu an inanılmaz kötüyüm

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Başlamadıysanız ne zaman başlamak gerekiyor?
Erken de baslayabilirsin. Herkesin karninin gelisimi farkli olucaktir, bu nedenle mantik, karnin gerilmeye basladiginda nemli olmali. Kabaca 4.ay baslayin diyolarlar (karin buyumeye basladigindan) ama ne kadar erken baslarsan o kadar iyi. Bir zarari da yok nasilsa.

Ramzi teorisi diye bir sayfa var canım orda hulya bozkurt diye bir bayan var o söylüyor. Biraz geç cevap veriyor ama. Birkaç sayfada ayrı ayrı cevaplıyor soranları. Sayfanın adı:

İlk ultrason resimlerinizi paylaşın ramzi teorisine göre cinsiyeti tahmin edeyim bakalım tutacak mı?​

Burda da cevap veriyor.

Ramzi teorisi doğru mu? Keseye göre cinsiyet tahmini yapar mısınız?​

Slm 7 ocakta gelicek inş benimde bebişim. Daha cinsiyetini öğrenmedim. Şuana kadar çatlak oluşmadı ama erken tabi onun içindede. Önlemek için neler kullanıyorsunuz. Öneri istiyorum şuan ara ara bebe yağı sürüyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…