2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam kızlar

11+2 ama 11+5 çıktı bebek olmuş resmen kocaman her şey yolunda çok şükür. Eşleri ayakları oynuyordu resmen ense kalınlığı ve burun kemiği normal dedi kan vermedim 2li test için.
Ooh masallah ne dedim sana benn gittiğinde eli ayagi oynuyor olacak kocaman olmus olacak dedim hatirlarsan.
Ayy harika oldu gune muhtesem haberle geldin.insallah herkes ten guzel haberler gelir hepimizin yüzü gulsun Insallah

Kese etrafında kanama olup olmadığını söylediler mi sana

Ooh masallah ne dedim sana benn gittiğinde eli ayagi oynuyor olacak kocaman olmus olacak dedim hatirlarsan.
Ayy harika oldu gune muhtesem haberle geldin.insallah herkes ten guzel haberler gelir hepimizin yüzü gulsun Insallah
Şimdi Pembis Hayaller de sıra bugün 11 de onun da randevusu vardı

Cok sukur canim demek k8 birsey tetikledi kanamayı ilac fln kullniyor muydun sen? Korkma Rabbimin izniyle birsey olmaz insallah

Nuhra2 canım tam belli olsun öyle listeden sileyim dedim nasılsın belli oldumu durumun
Evet canım düşük sürecindeyim şu an. Dış gebelik şüphem vardı, bugün düşük olduğu netleşti. 10 gün önce inşallah sağlıkla doğum yaparım derken, bugün düşüğe şükür eder oldum gerçekten bu hayatta herşey mümkün.
Sizler sağlıkla kucağınıza alın

Çok geçmiş olsun canım benim üzülme rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…