- 11 Mayıs 2022
- 222
- 360
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.361
Gözün aydın canımmYok kuzu yaptırmayacağız
Kız geliyor büyük ihtimalle
Amin inşallah canımHayirli insanlarla iyilerle karşılas insallah
iğne batar tarzda gaz sancısı gibi değil ara ara oluyor çünküGaz olabilir mi canim
Evet canım ilk inşallahGözün aydın canımmilk bebeğin miydi eğer öyleyse ilkinin kız olması bambaşka bir şey burda ilk heyecanları sen yaşayacaksın biz de peşinden gelcez inşallah hepimiz mutlu haberler paylaşalım hep
Ooh masallah ne dedim sana benn gittiğinde eli ayagi oynuyor olacak kocaman olmus olacak dedim hatirlarsan.Selam kızlar
11+2 ama 11+5 çıktı bebek olmuş resmen kocaman her şey yolunda çok şükür. Eşleri ayakları oynuyordu resmenense kalınlığı ve burun kemiği normal dedi kan vermedim 2li test için.
Kese etrafında kanama olup olmadığını söylediler mi sanaKızlar geldim ben evdeyim. Ultrasonda bakmışlar bebişim iyi baya büyümüş. Kalp atışlarını da duyduk .Kanama neden oldu genç kız bilemedi dedi normalde yatış öneriyoruz. Dedim benim doktora Bi arar mısınız. Bende ona sabah WhatsApp ta ama dönüş yapmadı. Iste doktorla konuşmuslar o dedi yatış gerek yok .Evde uzancam kanama çok gelirse o zaman tekrar dönecem acile. Şimdi dedi korkma hersey iyi .beta hcg da yüksek 126700 çıktı .Bebişim çok korkuttu .eşim de görevde Karsta.Annem denize sabah gitti. Acilde o kadar tekim hissettim ağladım (((çarşamba normal muayene var bakalım düzelir inşallah
Yaaaa tahmin yaptı mii ayyy harika yaaYok kuzu yaptırmayacağız
Kız geliyor büyük ihtimalle
ŞimdiOoh masallah ne dedim sana benn gittiğinde eli ayagi oynuyor olacak kocaman olmus olacak dedim hatirlarsan.
Ayy harika oldu gune muhtesem haberle geldin.insallah herkes ten guzel haberler gelirhepimizin yüzü gulsun Insallah
Cok sukur canim demek k8 birsey tetikledi kanamayı ilac fln kullniyor muydun sen? Korkma Rabbimin izniyle birsey olmaz insallahKızlar geldim ben evdeyim. Ultrasonda bakmışlar bebişim iyi baya büyümüş. Kalp atışlarını da duyduk .Kanama neden oldu genç kız bilemedi dedi normalde yatış öneriyoruz. Dedim benim doktora Bi arar mısınız. Bende ona sabah WhatsApp ta ama dönüş yapmadı. Iste doktorla konuşmuslar o dedi yatış gerek yok .Evde uzancam kanama çok gelirse o zaman tekrar dönecem acile. Şimdi dedi korkma hersey iyi .beta hcg da yüksek 126700 çıktı .Bebişim çok korkuttu .eşim de görevde Karsta.Annem denize sabah gitti. Acilde o kadar tekim hissettim ağladım (((çarşamba normal muayene var bakalım düzelir inşallah
Bende meleğimi gördüm geldim 9+1 olmuş teyzeleri
Oh maşallah sağlıkla büyüsünBende meleğimi gördüm geldim 9+1 olmuş teyzeleritekrar uyuşmazlık testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum
Amiiiiiiin canım benim inşallahOoh masallah ne dedim sana benn gittiğinde eli ayagi oynuyor olacak kocaman olmus olacak dedim hatirlarsan.
Ayy harika oldu gune muhtesem haberle geldin.insallah herkes ten guzel haberler gelirhepimizin yüzü gulsun Insallah
Senin de gözün aydın canımm sağlıkla devam etsin inşallahBende meleğimi gördüm geldim 9+1 olmuş teyzeleritekrar uyuşmazlık testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum
Masallah canimmBende meleğimi gördüm geldim 9+1 olmuş teyzeleritekrar uyuşmazlık testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum
Evet canım düşük sürecindeyim şu an. Dış gebelik şüphem vardı, bugün düşük olduğu netleşti. 10 gün önce inşallah sağlıkla doğum yaparım derken, bugün düşüğe şükür eder oldum gerçekten bu hayatta herşey mümkün.Nuhra2 canım tam belli olsun öyle listeden sileyim dedim nasılsın belli oldumu durumun
Çok geçmiş olsun canım benim üzülme rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip eder inşallahEvet canım düşük sürecindeyim şu an. Dış gebelik şüphem vardı, bugün düşük olduğu netleşti. 10 gün önce inşallah sağlıkla doğum yaparım derken, bugün düşüğe şükür eder oldum gerçekten bu hayatta herşey mümkün.
Sizler sağlıkla kucağınıza alın
Kahverengi şuanAman sıkıntısız sorunsuz ilerlesin de ne durumda peki şimdi kanama