-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.321
Malesef kırmızılar geldi. Çok üzgünüm...Benim kanamam 5. Haftada(geç döllenme ye göre) olmuştu ama gecikmenin 5. Günü test yaptığımda silik çıkmıştı senin gibi. 2 gün sonra tekrar test yaptığımda koyu çıktı. Geç döllenme olmuştu bende.
İşallah herşey yolundadır kuzum.
Ayy çok geçmiş olsun umarım kötü bir şey olmamıştır. Ama tavsiyem acile değil özel doktora git bende geçen hafta kanama yaşadım çok kötüydü acile gittim direk kürtaj dediler iyiki onlari dinlememişim çünkü bebeğim yaşıyordu. Insallh seninkinede bisey olmazKızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunKızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Benimde bugün kontrolüm var kızlar 11 deçok korkuyorum
Güzel kontroller dilerim nasıl geçtiğini haber etmeyi unutmayınGünaydın kızlar, 11,30 da kontrolüm var çok stresliyim. Dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsunKızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Ah keske gece cok karnım agridii ama tık yokSabah kalkar kalkmaz ac karnına sıcağa yakin su için, sonra zeytin yağı için 1 yemek kaşığı hemen olur inşallah
Hayirli insanlarla iyilerle karşılas insallahHakkari
Korkma canım iyi haberler alacaksın inşallah bize de haber verBenimde bugün kontrolüm var kızlar 11 deçok korkuyorum
Güzel olacak inşallah canımGünaydın kızlar, 11,30 da kontrolüm var çok stresliyim. Dualarınıza talibim
Canım nasılsın? Sakin kalmaya çalış inşallah bir şey olmayacakKızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Allah yavrunu sana bağışlasın da yat kuzum boşver sıkıcı zor ama sonu güzel olucak inşallahKızlar benim bugün belim ağrıyor biraz acaba yatmaktanmi doktor yatış verdi tuvalete git gel dedi evde kanamanın olduğu gün hastanede çok kötü belim ağrıyordu onun gibi değil ama yine ağrıyor korkuyorum açıkçası ve sürekli yatmaktan çok sıkıldım normal hayatıma dönmeyi çok istiyorum durup dururken ağlıyorum bazen çok değişik bir psikoloji içindeyim
Ayy 8nsallh canim benim sırf onun için katlanıyorum zaten rabbim kimseye yaşatmasın. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAllah yavrunu sana bağışlasın da yat kuzum boşver sıkıcı zor ama sonu güzel olucak inşallah
Gaz olabilir mi canimarkadaşlar merhaba bugün 9+0 oldum karının alt kısmında batma hissi yaşayanlarınız var mı ?
11:30 demişti ama hala sen yok eve gelince yazacak benceSelizay randevun kacta canim?
Benim de tup bebekSizin yine bi hafta erken çağırmış bana iki hafta dedi ama ilacım bitecek belki cumaya onu bahane edip giderim.insan sağlıklı mı acaba herşey yolunda mı düşünmeden edemiyo .benim bi de tüp bebek olunca tabi sizin doğal mı