2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım benimde sadece kese göründüğünde 1 hafta önde görünmüştü. Bebek oluştuktan sonra bebek regli dönemim ile tam uyumlu çıktı. Keseden değil de bebek oluştuktan sonra daha doğru sonuç veriyor sanırım. İnşallah sende en kısa sürede görürsün bebişi

Ya kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılı bu durum beni çok zorluyor ya..
Ben hiçbişey yiyemiyorum.. Mide boş oldukça daha kötü oluyor ama yiyemiyorum

Kaçıncı haftadasın canım. Benim de bişeyim yok şuanlık ilk kızımda 6 haftadan sonra başlamıştı ama şimdi de bekliyorum bakalım
5 hafta 6 günlük canım..benimde 5 haftaya kadar bişe yoktu
Bende vardı yemek bile yapamadım kaç gündür ama iki gündür iyiyim... Bugün en azından çorba falan yapabildim. Yemekler artık kokmadi. Ama yine de çoğu şeyi canım istemiyor
Bende çok nadir yemekleri yapabiliyorum.. hele salçalı sulu yemek görmeye bile tahammülüm yok..çoğu şeyi benimde canım istemiyor
Kaçıncı haftadasınız
5+6 canım
Al benden de o kadar her yemekten nefret eder oldum sırf aç kaldıkça midem bulanmasin diye yemek yiyorum yerken kendimi oyaliyorum biraz daha yiyebilmek için ama sonrası hüsran istifra su 3 ayi atlatsak rahatlicaz da bakalım
Ay hayırlısıyla bi biteydi şu bulantılar.. her yediğimi her an çıkartıcak gibiyim
Bende sabahları oluyor ama kusma olmuyor ilk defa bu sabah kustum. Bugün biraz kötü midem.
Bende 3 sabah kustum artık her sabah olacağa benziyor
Ben hiçbişey yiyemiyorum.. Mide boş oldukça daha kötü oluyor ama yiyemiyorum
Çubuk kraker ye en azından biraz bastırıyor

Kuzu bir de aç kalmamaya çalış. Mide boşaldığı an hemen gene bulantı başlıyor. Mideni tutacak şeyler yemeye çalış..

Insallah canim ilk gebeligimde de ta 8. Haftada kalp atisi duyabilmistim sanirim bu da oyle olacak. O zamanlar cok paniktim ama simdi o kadar panik yapmıyorum bekliyorum bakalim.

Kuzu bir de aç kalmamaya çalış. Mide boşaldığı an hemen gene bulantı başlıyor. Mideni tutacak şeyler yemeye çalış..
Doğru diyorsun bende midemin boşaldığını anladığım an çubuk yiyorum o iyi geliyor..seninde başladı mı bulantılar
Pembis Hayaller bende bugün kalp atımını duydum.. 7+1 ama 6+1 çıktı. Hala 1 hafta geriden geliyor.. Ben artık hep 1 hafta geriden geleceğini kabullendim :)
Sağlıkla elimize almakta nasip olur..
Bu arada gözünaydın darısı başıma inşallah

Doğru diyorsun bende midemin boşaldığını anladığım an çubuk yiyorum o iyi geliyor..seninde başladı mı bulantılar

Bu arada gözünaydın darısı başıma inşallah
benim herhangi bir belirtim yok şuan
Ama psikolojik olarak mide bulantısı yaşadığımı düşünüyorum.. Sabah aç karna veya tam yemeklerden önce veya sonra.. Ama öyle anlık olup gidiyor..
Bence ben düşündükçe hissediyorum sonra ilgi başka yöne kayınca geçiyor..

Ya mide bulantım yok ama ağzımın tadida hiç yok herşeyin tadı bildiğimden farklı ve lezzetsiz

Off salgın var ben yeni kurtuldum. Geçmiş olsun
Yok o psikolojik değil, ilk zamanlar öyle başlıyor inşallah artmaz kuzucum benim çok şiddetlenmedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…