- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.401
Canım benimde sadece kese göründüğünde 1 hafta önde görünmüştü. Bebek oluştuktan sonra bebek regli dönemim ile tam uyumlu çıktı. Keseden değil de bebek oluştuktan sonra daha doğru sonuç veriyor sanırım. İnşallah sende en kısa sürede görürsün bebişigünaydın kızlar bugun ilk kontrolüme gittim. 7+2 göründu ama 6+0 olmalı şuan. sorun değil dedi doktorum. kese göründü ama kalp atışı yok henüz. ilk kanlarımı da verdim tekrar biraz idrar yolu enfeksiyonum var.
BenYa kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılıbu durum beni çok zorluyor ya..
5 hafta 6 günlük canım..benimde 5 haftaya kadar bişe yoktuKaçıncı haftadasın canım. Benim de bişeyim yok şuanlık ilk kızımda 6 haftadan sonra başlamıştı ama şimdi de bekliyorum bakalım
Bende çok nadir yemekleri yapabiliyorum.. hele salçalı sulu yemek görmeye bile tahammülüm yok..çoğu şeyi benimde canım istemiyorBende vardı yemek bile yapamadım kaç gündür ama iki gündür iyiyim... Bugün en azından çorba falan yapabildim. Yemekler artık kokmadi. Ama yine de çoğu şeyi canım istemiyor
5+6 canımKaçıncı haftadasınız
Ay hayırlısıyla bi biteydi şu bulantılar.. her yediğimi her an çıkartıcak gibiyimAl benden de o kadar her yemekten nefret eder oldum sırf aç kaldıkça midem bulanmasin diye yemek yiyorum yerken kendimi oyaliyorum biraz daha yiyebilmek için ama sonrası hüsran istifra su 3 ayi atlatsak rahatlicaz da bakalım
Bende 3 sabah kustum artık her sabah olacağa benziyorBende sabahları oluyor ama kusma olmuyor ilk defa bu sabah kustum. Bugün biraz kötü midem.
Çubuk kraker ye en azından biraz bastırıyorBenhiçbişey yiyemiyorum.. Mide boş oldukça daha kötü oluyor ama yiyemiyorum
Kuzu bir de aç kalmamaya çalış. Mide boşaldığı an hemen gene bulantı başlıyor. Mideni tutacak şeyler yemeye çalış..5 hafta 6 günlük canım..benimde 5 haftaya kadar bişe yoktu
Bende çok nadir yemekleri yapabiliyorum.. hele salçalı sulu yemek görmeye bile tahammülüm yok..çoğu şeyi benimde canım istemiyor
5+6 canım
Ay hayırlısıyla bi biteydi şu bulantılar.. her yediğimi her an çıkartıcak gibiyim
Bende 3 sabah kustum artık her sabah olacağa benziyor
Çubuk kraker ye en azından biraz bastırıyor
Çok teşekkür ederimdış gebelik geçirmiş ameliyatla tüpü alınmış biri olarak şunu söyeleyebilirim ki iyi ki dış gebelik değil düşük olmuş.
allah yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık diliyorum.
ben tüp bebek için arıyorum ama :) siz hamilesiniz galiba değil mi?Bende Antalya dayım ve doktor tavsiyesi arıyorum
Çok şükür canım çok sevindimPembis Hayaller bende bugün kalp atımını duydum.. 7+1 ama 6+1 çıktı. Hala 1 hafta geriden geliyor.. Ben artık hep 1 hafta geriden geleceğini kabullendim :)
Sağlıkla elimize almakta nasip olur..
Insallah canim ilk gebeligimde de ta 8. Haftada kalp atisi duyabilmistim sanirim bu da oyle olacak. O zamanlar cok paniktim ama simdi o kadar panik yapmıyorum bekliyorum bakalim.Canım benimde sadece kese göründüğünde 1 hafta önde görünmüştü. Bebek oluştuktan sonra bebek regli dönemim ile tam uyumlu çıktı. Keseden değil de bebek oluştuktan sonra daha doğru sonuç veriyor sanırım. İnşallah sende en kısa sürede görürsün bebişi
Doğru diyorsun bende midemin boşaldığını anladığım an çubuk yiyorum o iyi geliyor..seninde başladı mı bulantılarKuzu bir de aç kalmamaya çalış. Mide boşaldığı an hemen gene bulantı başlıyor. Mideni tutacak şeyler yemeye çalış..
Bu arada gözünaydınPembis Hayaller bende bugün kalp atımını duydum.. 7+1 ama 6+1 çıktı. Hala 1 hafta geriden geliyor.. Ben artık hep 1 hafta geriden geleceğini kabullendim :)
Sağlıkla elimize almakta nasip olur..
benim herhangi bir belirtim yok şuanDoğru diyorsun bende midemin boşaldığını anladığım an çubuk yiyorum o iyi geliyor..seninde başladı mı bulantılar
Bu arada gözünaydındarısı başıma inşallah
Ya mide bulantım yok ama ağzımın tadida hiç yok herşeyin tadı bildiğimden farklı ve lezzetsizbenim herhangi bir belirtim yok şuan
Ama psikolojik olarak mide bulantısı yaşadığımı düşünüyorum.. Sabah aç karna veya tam yemeklerden önce veya sonra.. Ama öyle anlık olup gidiyor..
Bence ben düşündükçe hissediyorum sonra ilgi başka yöne kayınca geçiyor..
Off salgın var ben yeni kurtuldum. Geçmiş olsunKızlar bugün doktor randevum vardı, bu rubella, toxo testleri vs yapıldı, çok şükür bir sıkıntı yok
Ama bugün midem üşütmüşüm gibi çok kötü, ishal gibi hissediyorum ama değilimbakalım ne olacak
Yok o psikolojik değil, ilk zamanlar öyle başlıyorbenim herhangi bir belirtim yok şuan
Ama psikolojik olarak mide bulantısı yaşadığımı düşünüyorum.. Sabah aç karna veya tam yemeklerden önce veya sonra.. Ama öyle anlık olup gidiyor..
Bence ben düşündükçe hissediyorum sonra ilgi başka yöne kayınca geçiyor..
Benim ağzımın tadı ya yerinde herşey çok lezzetli.. Sonu kilo almak olmaz inşYa mide bulantım yok ama ağzımın tadida hiç yok herşeyin tadı bildiğimden farklı ve lezzetsiz
Gaviscon ya da rennie kullanabilirsin..Mide bulantısı bende de yok ama aşırı derecede mide yanması var doğru tabir ediyorsam yanıyor anlamıyorum valla bişey oluyor ama ne
Hadi ya…Off salgın var ben yeni kurtuldum. Geçmiş olsun
Yok o psikolojik değil, ilk zamanlar öyle başlıyorinşallah artmaz kuzucum benim çok şiddetlenmedi çok şükür
Olmaz mii bizde de var.Ya kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılıbu durum beni çok zorluyor ya..