2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
dış gebelik geçirmiş ameliyatla tüpü alınmış biri olarak şunu söyeleyebilirim ki iyi ki dış gebelik değil düşük olmuş.
allah yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık diliyorum.

Hayir hicbirsey yok dediler.ben kaç gün kusuyorum belki ondan birsey koptu damar falan
İnan bende senin gibi çok kötü kusuyordum hatta doktoruma dedim bu tetiklemis olabilirmi diye oda hayır dedi öğurmekten olmaz dedi böyle benim hala icerde kanama alanım var senin olmaması iyi birsey ben buyuzden yatıyorum sürekli sende dinlen yorma kendini anı hareketler yapmamaya çalış çok geçmiş olsun canım tekrardan

Ya kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılı bu durum beni çok zorluyor ya..
Bende vardı yemek bile yapamadım kaç gündür ama iki gündür iyiyim... Bugün en azından çorba falan yapabildim. Yemekler artık kokmadi. Ama yine de çoğu şeyi canım istemiyor

Ya kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılı bu durum beni çok zorluyor ya..
Al benden de o kadar her yemekten nefret eder oldum sırf aç kaldıkça midem bulanmasin diye yemek yiyorum yerken kendimi oyaliyorum biraz daha yiyebilmek için ama sonrası hüsran istifra su 3 ayi atlatsak rahatlicaz da bakalım

Bende sabahları oluyor ama kusma olmuyor ilk defa bu sabah kustum. Bugün biraz kötü midem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…