-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.381
Hayir hicbirsey yok dediler.ben kaç gün kusuyorum belki ondan birsey koptuKese etrafında kanama olup olmadığını söylediler mi sana
Evet tup bebekteki bir süre ilaçlar var (((Cok sukur canim demek k8 birsey tetikledi kanamayı ilac fln kullniyor muydun sen? Korkma Rabbimin izniyle birsey olmaz insallah
Bende yok canım vallaYa kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılıbu durum beni çok zorluyor ya..
peki gebeliğinizin kaçıncı hafta ve günüydü?Yok hayır ben en başta 2 kez baktırdım sonra boşuna baktırmadım duyulunca
dış gebelik geçirmiş ameliyatla tüpü alınmış biri olarak şunu söyeleyebilirim ki iyi ki dış gebelik değil düşük olmuş.Evet canım düşük sürecindeyim şu an. Dış gebelik şüphem vardı, bugün düşük olduğu netleşti. 10 gün önce inşallah sağlıkla doğum yaparım derken, bugün düşüğe şükür eder oldum gerçekten bu hayatta herşey mümkün.
Sizler sağlıkla kucağınıza alın
6+3 takvime göre ama ultrasonda 6+1 olarak gördüpeki gebeliğinizin kaçıncı hafta ve günüydü?
İnan bende senin gibi çok kötü kusuyordum hatta doktoruma dedim bu tetiklemis olabilirmi diye oda hayır dedi öğurmekten olmaz dedi böyle benim hala icerde kanama alanım var senin olmaması iyi birsey ben buyuzden yatıyorum sürekli sende dinlen yorma kendini anı hareketler yapmamaya çalış çok geçmiş olsun canım tekrardanHayir hicbirsey yok dediler.ben kaç gün kusuyorum belki ondan birsey koptudamar falan
off o kadar nasıl beklicem6+3 takvime göre ama ultrasonda 6+1 olarak gördü
Ne güzel ya maşallah.. benimde bişeyim yoktu ama bir başladı pir başladı..Bende yok canım valla
Kaçıncı haftadasın canım. Benim de bişeyim yok şuanlık ilk kızımda 6 haftadan sonra başlamıştı ama şimdi de bekliyorum bakalımNe güzel ya maşallah.. benimde bişeyim yoktu ama bir başladı pir başladı..
Sende işe yaradı mı diycende ishaldinAnaammm beni bekleyen gelecek
Öğlenden suya 2 kuru kayısı at gün kurusu olsun, akşam yatmadan önce kayısı ye sonra suyu iç üstüne iyi gelir
Cidden geçmiyor ama dayanıyorsunoff o kadar nasıl beklicem
Bende vardı yemek bile yapamadım kaç gündür ama iki gündür iyiyim... Bugün en azından çorba falan yapabildim. Yemekler artık kokmadi. Ama yine de çoğu şeyi canım istemiyorYa kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılıbu durum beni çok zorluyor ya..
Kaçıncı haftadasınızYa kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılıbu durum beni çok zorluyor ya..
Bende de bulantı yok henüz gayet rahat geçiyor 7+6 dayız tek sıkıntı uyku inanılmaz bir uyku var bendeeeKaçıncı haftadasınız
Uyku bendede çok yoğun ama uyuyamıyorum koltukta kafam düşüyo yatağa geçiyorum sıfır uykuBende de bulantı yok henüz gayet rahat geçiyor 7+6 dayız tek sıkıntı uyku inanılmaz bir uyku var bendeee
Akşam 10 da uyuyakalıyorum hiç dayanamıyorum bir sürü işim var mümkün değil gözüm açılmıyorUyku bendede çok yoğun ama uyuyamıyorum koltukta kafam düşüyo yatağa geçiyorum sıfır uyku
Al benden de o kadar her yemekten nefret eder oldum sırf aç kaldıkça midem bulanmasin diye yemek yiyorum yerken kendimi oyaliyorum biraz daha yiyebilmek için ama sonrası hüsran istifra su 3 ayi atlatsak rahatlicaz da bakalımYa kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılıbu durum beni çok zorluyor ya..
Bende sabahları oluyor ama kusma olmuyor ilk defa bu sabah kustum. Bugün biraz kötü midem.Ya kızlar hiçbirinizde bulantı kusma yok mu.. benim 4-5 gündür çok bulantım var sabahları istifra ediyorum.. bulantım gün boyu devam ediyor yiyebildiğim şeyler sayılıbu durum beni çok zorluyor ya..