-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.341
Zaten uyandım burda mesajlastim sonra kaltim ve çamaşırda büyük leke kırmızı gördümBir anda mı başladıinşallah kesilir hemen sağlıkla dönersin evine
Selizay randevun kacta canim?
Selam kızlar11:30 demişti ama hala sen yok eve gelince yazacak bence
Ever coraspin kullanıyorum estrofem ,progestan,progestan dex igneAllah Allah ne kadar bir kanama peki bide iğne bişey yaptılar değil mi hemen, kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorsan demedilerse kanama bitinceye bırak arkadaşım tüp bebek geninde vs sıkıntı yok tedbir için vermişler kanama başlayınca demeyi unutmuşlar bırak diye bide o süreyi uzatıyor kanama için
Tsk ederim evet ilk leke gördüm ama baya vardı sonra kahverengi döndüKırmızı ve yoğun değilse korkma, sakin kalmaya çalış, ben de yaşadım aynısını, güzel haberler bekliyoruz inşallah. Dualarım seninle.
Ben şey gittim Akdeniz Universitesi zaten burda tup bebek yaptırdım . Söyledim benim doktora arasınlarAyy çok geçmiş olsun umarım kötü bir şey olmamıştır. Ama tavsiyem acile değil özel doktora git bende geçen hafta kanama yaşadım çok kötüydü acile gittim direk kürtaj dediler iyiki onlari dinlememişim çünkü bebeğim yaşıyordu. Insallh seninkinede bisey olmaz
Oh be cinsiyet için tahmin yaptı mıSelam kızlar
11+2 ama 11+5 çıktı bebek olmuş resmen kocaman her şey yolunda çok şükür. Eşleri ayakları oynuyordu resmenense kalınlığı ve burun kemiği normal dedi kan vermedim 2li test için.
Peki coraspirin bırak dediler mi şimdilikEver coraspin kullanıyorum estrofem ,progestan,progestan dex igne
Yok kuzu yaptırmayacağızOh be cinsiyet için tahmin yaptı mıo zaman ikili test düşünmüyorsun değil mi
Ohaa tutacak mı dersin tahminimYok kuzu yaptırmayacağız
Kız geliyor büyük ihtimalle
Yo yo hereey devamPeki coraspirin bırak dediler mi şimdilik
Aman sıkıntısız sorunsuz ilerlesin de ne durumda peki şimdi kanamaYo yo hereey devam
Yaaa şimdi hamile gibi hissettim ilk defa, resmen bebek şeklinde, eşim de çok duygulandı aha ilk defa bugün bir tuhaf oldum dediOhaa tutacak mı dersin tahminimresmen bebiş gibi gördün değil mi nasıl bir histi
Yaa çok şükür bu gününüzeYaaa şimdi hamile gibi hissettim ilk defa, resmen bebek şeklinde, eşim de çok duygulandı aha ilk defa bugün bir tuhaf oldum dedi
Gözün aydın olsun kuzumSelam kızlar
11+2 ama 11+5 çıktı bebek olmuş resmen kocaman her şey yolunda çok şükür. Eşleri ayakları oynuyordu resmenense kalınlığı ve burun kemiği normal dedi kan vermedim 2li test için.
Yaa harim sormaaaaaaYaa çok şükür bu gününüzehaklı ama bunca zaman kara delik içi bir nokta sürekli 11+5 ha Allahım zaman nasıl geçiyor sanki yeni verdin haberi şaka gibi
Oh çok şükür ya bir daha ne zaman gidiyorsunYaa harim sormaaaaaageçmek bilmedi bana
Yaaa çok sevindimYok kuzu yaptırmayacağız
Kız geliyor büyük ihtimalle
Oyh her hafta gitmek de zor 1 ayda fazla gibi hissettiriyor her türlü karışık ama bence işler bebeği hissetmeye başlayınca daha kolay olacak1 ay sonra dedi