2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Allah Allah ne kadar bir kanama peki bide iğne bişey yaptılar değil mi hemen, kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorsan demedilerse kanama bitinceye bırak arkadaşım tüp bebek geninde vs sıkıntı yok tedbir için vermişler kanama başlayınca demeyi unutmuşlar bırak diye bide o süreyi uzatıyor kanama için
Ever coraspin kullanıyorum estrofem ,progestan,progestan dex igne

Ayy çok geçmiş olsun umarım kötü bir şey olmamıştır. Ama tavsiyem acile değil özel doktora git bende geçen hafta kanama yaşadım çok kötüydü acile gittim direk kürtaj dediler iyiki onlari dinlememişim çünkü bebeğim yaşıyordu. Insallh seninkinede bisey olmaz
Ben şey gittim Akdeniz Universitesi zaten burda tup bebek yaptırdım . Söyledim benim doktora arasınlar

Selam kızlar 😍

11+2 ama 11+5 çıktı bebek olmuş resmen kocaman her şey yolunda çok şükür. Eşleri ayakları oynuyordu resmen 😍😍 ense kalınlığı ve burun kemiği normal dedi kan vermedim 2li test için.
Oh be cinsiyet için tahmin yaptı mı 😍😍😍o zaman ikili test düşünmüyorsun değil mi

Yaaa şimdi hamile gibi hissettim ilk defa, resmen bebek şeklinde, eşim de çok duygulandı aha ilk defa bugün bir tuhaf oldum dedi 🤣
Yaa çok şükür bu gününüze 🥰haklı ama bunca zaman kara delik içi bir nokta sürekli 😂😂😂11+5 ha Allahım zaman nasıl geçiyor sanki yeni verdin haberi şaka gibi 🥺🥺

Kızlar geldim ben evdeyim. Ultrasonda bakmışlar bebişim iyi baya büyümüş. Kalp atışlarını da duyduk .Kanama neden oldu genç kız bilemedi dedi normalde yatış öneriyoruz. Dedim benim doktora Bi arar mısınız. Bende ona sabah WhatsApp ta ama dönüş yapmadı. Iste doktorla konuşmuslar o dedi yatış gerek yok .Evde uzancam kanama çok gelirse o zaman tekrar dönecem acile. Şimdi dedi korkma hersey iyi .beta hcg da yüksek 126700 çıktı .Bebişim çok korkuttu .eşim de görevde Karsta.Annem denize sabah gitti. Acilde o kadar tekim hissettim ağladım (((çarşamba normal muayene var bakalım düzelir inşallah

X