- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.461
Çok geçmiş olsun canım. Kendini suçlama senin suçun değil ki hepimizin başına gelebilir bu tür şeyler sen de böyle olsun istemezdin elbette.. ki bebeğini en önce düşenen koruyan sensin.. Allah korumuş ben de koltukta bebeğimin altını değiştirecektim uyumadan önce uykusuzluktan o kadar sersemdim ki.. Ayağımın dibinde olan İçinde bez ıslak mendil olan sepetine uzancaktım ki bebeğimin dönmesi ile düşmesi bir oldu nasıl oldu anlayamadım yanına yastık koymuştum düşmesin diye onu bile düşürdü o saniye ile yakalayamadım ama Allahını mucizesi oluyor işte inanıyorum melekler koruyor sanki hiç düşmemiş gibiydi.. Benim de başıma geldi maalesef hiç ummadığımız zamanlar böyle şeyler olabiliyorKizlar bugun oglen oyle korktum ki allahim butun yavrulari korusun beterinden. Bebisi anakucagina koydum, 30 saniye olmadi mutfakta bisiy yapiyordum ki sesi geldi, dedim ben de bugun neden mizirdiyo boyle elimdeki isi biraktim odaya geldim ki ne goreyim. Aptal ben anakucaginin bi tarafini kilitledim diger tarafi acikti hep oyle kullaniyodum atamaz dusemez diye, ama miniklerin artik cok hareketli olduklarini goz ardi ettim tabi, yavrumun kilitli taraftaki bacagi tutmus ama diger bacaktan sarkmis ter bi sekilde kafa yerde sesi de icine kacmis agliyo. Ayaklarim tutmadi resmen, bagi cozuldu her yerimin. Hemen kucagima aldim, gozle gorunur bir sikinti yoktu. Kuzenim bendeydi. O sakinlestirdi beni. Bir seyi olsa boyle olmaz, aglamaya devam eder vs vs. Aksi gibi bir de uyku saati uyumasi gerek uyumak da istiyo. Guc bela bir saat uybaik tuttum. Sonra uyudu ama ben asla kendime gelemedim. Hala o goruntu gozumun onunde. Nasil boyle bir hata yaparim, adamlar iki yana da kemer koyuyorsa var di mi bi bildikleri. Ama siz siz olun nereye ne emniyet konulduysa hepsini kullanin. Ya yuksekte olsaydi, ya her ikisi de acik olsaydi kemerlerin ki bazen onu da yapiyordum. Allahim hala kendime o kadar kiziyorum ki.. bana iyi bir ders oldu. Yavrumdan degalarca ozur diledim. Allaha dua ettim. Ama hala tam olarak atlatamadim. Allahim hepsini beterinden korusun. Aman kizlar cok dikkat edin. İyice hareketlendiler. Gozunuzu seveyim, ayirmayin gozunuzun onunden.