- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canım uyku süreleri uyanıklık süresi de 2 saat oda normal zamanla uzarSabah ve oglen 1.5 ya da 2ser saat, son uyku 45 dk. Snra gece uykusu. Onceden uyuyordu ama artik arabada yarim saat anca uyuyor.
Valla canım iki çocukla kafayı yememeye çalışıyorum bir de diyete başladım bakalım... hastane zaten ayrı bir olay Benim bu kız bebekken kendi uyur gece kalmazdı iki aydır geceleri 3 kez kalkıyor ve artık kendi uyumuyor delirme noktasına geldim. Sen neler yapıyorsun? Bebis nasıl? Bu arada hayırlı bayramlar
Bizde böyleyiz bayram gezmeleri iyi bayramlarKendi ailemin evinde bir şekilde bayram geçirme çabası içindeyiz diyet ile bayram çok zormuş sen ne yapıyorsun asıl nasıl minik iyi bayramlar
Kuzum benim, yavrumm. Ya ben de cok uzuluyorum yavrucaklara. Nasil aci cekiyolar ya da zorlaniyolar kim bilirKızlar ayyy bu diş ne fenaymış. Yavrum acı çekiyor şu an. Bugün dişi gördüğümün 4.günü. Diş kaşıyıcı ve emzik ile kaşıyor. Parmağımla kaşıyıp yardımcı oldum baya kemirdi parmağımı .Alt taraf patladı ama üst taraftan acı çekiyor sanırım. Acayip uykusu var ama dalamıyor. Anne anne diye mızıklanıyor ağlıyor resmen yardım istiyor benden acısını hafifletmek için bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
Aynı durumdayim ve çok çaresizim bende.Kızlar ayyy bu diş ne fenaymış. Yavrum acı çekiyor şu an. Bugün dişi gördüğümün 4.günü. Diş kaşıyıcı ve emzik ile kaşıyor. Parmağımla kaşıyıp yardımcı oldum baya kemirdi parmağımı .Alt taraf patladı ama üst taraftan acı çekiyor sanırım. Acayip uykusu var ama dalamıyor. Anne anne diye mızıklanıyor ağlıyor resmen yardım istiyor benden acısını hafifletmek için bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
Yaa inşallah benim bebişim de alışır canımen çok neyi sevdiBenim kızda aynıydı su veriyordum içmezdi dışarı cikarirdi hepsini şuan suya bayılıyor yoğurtla başladım bende ilk başta yüzünü eksitiyordu hatta ben tattım acaba yoğurt ekşi mi diye ama degildi yeni bir tat olduğu için başta oule tepkiler veriyorlar yavaş yavaş alışacaklar
Geçicidir inşallah canım bizde öyleyiz valla gece 4te uyuduk şimdi uyandıkİyi bayramlar kızlar.
Bizim ilk diş göründü inanılmaz huzursuz uykusuz çok aşırı ağlıyor konu komşu telefon eder oldu gece iyimisinix diye ses herkese gidiyor galiba ben ise delirme noktasındayim ne gece ne gündüz uyuyor. Ne olur kısa süreceğini söyleyin dün en son saçlarımı yoluyodum
Oyy canım. Bizde diş görünmüyor ama çok kaşıyor. Annem damağım şişince yeşil soğan veririz diyordu. Daha denemedim. Rahatlatıyormuş. Ama dikkat et koparıp yutmasın :)Kızlar ayyy bu diş ne fenaymış. Yavrum acı çekiyor şu an. Bugün dişi gördüğümün 4.günü. Diş kaşıyıcı ve emzik ile kaşıyor. Parmağımla kaşıyıp yardımcı oldum baya kemirdi parmağımı .Alt taraf patladı ama üst taraftan acı çekiyor sanırım. Acayip uykusu var ama dalamıyor. Anne anne diye mızıklanıyor ağlıyor resmen yardım istiyor benden acısını hafifletmek için bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
Anaa orda bir çıkıntı var eline sert mi pekiKızlar altta bişi yok ama bu üstekiler diş midir acaba
Çok sertAnaa orda bir çıkıntı var eline sert mi peki
Yaaa çok tatlı olmuş yerim ben onuBizde böyleyiz bayram gezmeleri iyi bayramlar
Benim bebe de sürekli ağlıyor uykuya dalamıyor demek diştenmiş ben tetagil kullanıyorum ara ara çok huzursuz olunca veriyorum ilk oğlumda da kullanmıştım işe yarıyorKızlar ayyy bu diş ne fenaymış. Yavrum acı çekiyor şu an. Bugün dişi gördüğümün 4.günü. Diş kaşıyıcı ve emzik ile kaşıyor. Parmağımla kaşıyıp yardımcı oldum baya kemirdi parmağımı .Alt taraf patladı ama üst taraftan acı çekiyor sanırım. Acayip uykusu var ama dalamıyor. Anne anne diye mızıklanıyor ağlıyor resmen yardım istiyor benden acısını hafifletmek için bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
Emekleme yakın o halde maşallah benim kız dizlerini çekemiyor ama elleri ile kendini geriye itiyor , geriye gidiyor çok komikBenim minnak dizlerinin üstünde duruyor ama emekleme yapamıyor kendini ileri geri itiyor gidemeyincede cok ağlıyor
Benim minnak dizlerinin üstünde duruyor ama emekleme yapamıyor kendini ileri geri itiyor gidemeyincede cok ağlıyor
Benimki de olduğu yerde popoyu havaya dikiyor baya tam diyorum aha atılacak hop can havli ile yeri ısırıyor bayramda kucağına alan kişilerin güncel sorusu neden yere sert basmıyor bu çocuk gerçekten sorular hiç bitmiyor insanlarınEmekleme yakın o halde maşallah benim kız dizlerini çekemiyor ama elleri ile kendini geriye itiyor , geriye gidiyor çok komik
Hari selam diyet nasıl gidiyor, var mı açılan yiyecekBenimki de olduğu yerde popoyu havaya dikiyor baya tam diyorum aha atılacak hop can havli ile yeri ısırıyor bayramda kucağına alan kişilerin güncel sorusu neden yere sert basmıyor bu çocuk gerçekten sorular hiç bitmiyor insanların
Ama kızlar cidden yaz tatilinde memlekete gelince çok değişti kızım insan gördükçe açıldı artık bakıp insanlara gülümsüyor, küçük çocuk vs görünce ağlamak yerine sevinç çığlıkları üstlerine atılıp ısırmak istemezler gece aşırı sık uyanma işi de bitti, alerji konusunda da çok şükür artık kan gelmiyor diyete cevap verdi