- 13 Aralık 2020
- 120
- 45
- 48
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.681
Ben de balık denedim geçen balıkta kan gelmişti ama bir kere daha deneyelim dedi doktor. Egzama oluyor mu yanaklarda pekiBenim de dün ne güzel kan yoktu bugün yine var gluten yasak değildi ama bugün patates yedim artık o mu etki ediyor diyorum, kan geldikçe morali bozuluyor insanın
Hayır sadece günde bir kez bezde kan ve o gün pişik oluyor çok uzun sürmüyor geçiyor amaBen de balık denedim geçen balıkta kan gelmişti ama bir kere daha deneyelim dedi doktor. Egzama oluyor mu yanaklarda peki
Her çocuk farkli, bizde yanaklarda egzama var kanatıyor aradaHayır sadece günde bir kez bezde kan ve o gün pişik oluyor çok uzun sürmüyor geçiyor ama
Banyoyu son 2 defadır bacağıma yatırarak banyoda yaptırıyorum ama kayabilir diye eşim de tutarken yardım ediyor. Daha önce hep küvet içine file takarak yaptırıyordukBebişti misafirdi giremedim buraya.. bu sürede süt arttırımı için doktorun verdiği ilacı kullandım ama ne çare memeler foss mama tavsiyesi istedim süt alerjimiz olduğu için doktor neocate önerdi fakat internette kokusunun çok kötü olduğu yazıyor. Bebeği alerjik olupta mama kullanan var mı bir de hem mama hem meme olarak ne kadar veriyorsunuz bebişlerinize..
Biz bebeğimizi oturtmaya başladık o da epey keyif alıyor fakat oturarak kakasını daha mı kolay yapıyor ne hemenbu seferde sırtlara kadar günde 2-3 gez üst baş gidiyor. Acaba ben mi bezi bağlayamıyorum yoksa bez mi küçük (Sleepy 4 numara) yoksa normal mi
Banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz kendiniz yaptırabiliyor musunuz? Küvette, filede nasıl yapıyorsunuz..
Biz de 4 ay 17 günlük olduk artık atak falan değil rutin oldu gündüz 20 dk uyuyor uyanıkken asla yalnız kalmak istemiyor siyam ikizi olduk.
Ağrısı olabilir mi. Atakta uyku düzeni, emme vs gibi şeyler bozuluyor, belki ağlama da oluyordur ama nefesi kesilene kadar ağlıyorsa bir yeri ağrıyor olabilir mi..1 haftadır çılgınlar gibi katıla katıla ağlıyor nefesi kesiliyor evin içinde bebek arabası ile sürüyoruz 3 kişi maymunluk yapıp duruyoruz ama nafile özellikle geceleri oluyor atak mı bu nolur çabuk geçsin
Şimdi deneyeceğim, inşallah tesadüf değildir de sırf süt kokusuna uyumuşturKızlar komik gelecek ama bizim kız gece uykusunda 30 dk 1 saat değişerek sürekli kalkıyordu bir videoda görüp inanmadım ama deneyeyim dedim baş ucuna dokunmayacağı bir yere göğüs pedimi koydum süt olan 8 den beri uyanmadıyavrum emziği de atmış o tarafa iyice de dönmüş uyuyor ay üzüldüm de bir yandan ama dinlendim ya şükür
Hmm alerji testi direk yapılıyor mu benim yeğenim bu şekildeydi sonra alerji testi yaptı meğer domatese alerjisi varmış ablam onu yemeği bırakınca düzeldi sonra mahvolmuştu çocuk poposu hep pisikti ablamda senin gibi ne yiyeceğini şaşırıyordu en son öğrendi de ıkiside rahatladıYapıldı ilk gizli kan pozitif, lökosit var hatta amip var çıktı tabi alerji ile amipin tahlilde görüntüsü aynı diye okuyunca amipi doğrulayan amip antijen diye bir test var aynı gün o test için tekrar örnek alındı tahmin ettiğim gibi negatif çıktı, yine de doktor 1 hafta antibiyotik kullandırdı sonra tüm hepsi negatif geldi, şuan fazla olma sebebi alerji yapan besini bulamadık bir türlü
Öncesinde dışarıda gezerken ve baba eve geldiği ilk 30 dakika susuyor süt de içmek istemiyor uyku daha getire bezdim valla çocuğum 1 aylıktan beri gece kesintisiz 5-6 saat uyurdu sonra süt içer geri yatardı 3 saat daha şimdi o çocuk gitti saat başı uyanan tekrar uykuya geçemeyen Bi bebe geldiBanyoyu son 2 defadır bacağıma yatırarak banyoda yaptırıyorum ama kayabilir diye eşim de tutarken yardım ediyor. Daha önce hep küvet içine file takarak yaptırıyorduk
Ağrısı olabilir mi. Atakta uyku düzeni, emme vs gibi şeyler bozuluyor, belki ağlama da oluyordur ama nefesi kesilene kadar ağlıyorsa bir yeri ağrıyor olabilir mi..
Şimdi deneyeceğim, inşallah tesadüf değildir de sırf süt kokusuna uyumuştur
O da zor işte sizin belli oldu mu tam neye olduğuHer çocuk farkli, bizde yanaklarda egzama var kanatıyor arada
Bire kadar uyudu sonra yine 1 saatte uyandıBanyoyu son 2 defadır bacağıma yatırarak banyoda yaptırıyorum ama kayabilir diye eşim de tutarken yardım ediyor. Daha önce hep küvet içine file takarak yaptırıyorduk
Ağrısı olabilir mi. Atakta uyku düzeni, emme vs gibi şeyler bozuluyor, belki ağlama da oluyordur ama nefesi kesilene kadar ağlıyorsa bir yeri ağrıyor olabilir mi..
Şimdi deneyeceğim, inşallah tesadüf değildir de sırf süt kokusuna uyumuştur
Valla bi yaptılar çıkmadı küçük olunca çıkmama çok oluyormuş bulamazsak birde 6. Ay yapılacakHmm alerji testi direk yapılıyor mu benim yeğenim bu şekildeydi sonra alerji testi yaptı meğer domatese alerjisi varmış ablam onu yemeği bırakınca düzeldi sonra mahvolmuştu çocuk poposu hep pisikti ablamda senin gibi ne yiyeceğini şaşırıyordu en son öğrendi de ıkiside rahatladı
Bizim doktor da hem küçük hem bağırsak tepkili olunca biraz zor bulunuyor dedi hala bulunmazsa bir kere de 6. Ay ek gıda öncesi yapacak test sonra zaten tadımlar olacakHa-ri benim Ankarada özel gittiğim çocuk alerji profu demişti ki alerjinin boyutu önemli test için demişti. Mesela anaflakai, atopik dermatit vb tepkiler veriyorsa testle tespit edeblliriz dedi. Ama sendeki gibi kan mukus vb tepkiler hafif tepkiler bunda test bile yapsak bulamayız dedi.
Yeni başladık elemeye. Badem yedikten sonra egzaması çok arttı. İlk Balık denemesinden sonra kan, ikinci balık denemesinden sonra ishal oldu.O da zor işte sizin belli oldu mu tam neye olduğu
Anaa sizinki de çoklu besin alerjisi o zaman değil miYeni başladık elemeye. Badem yedikten sonra egzaması çok arttı. İlk Balık denemesinden sonra kan, ikinci balık denemesinden sonra ishal oldu.
Bize ters teptiBire kadar uyudu sonra yine 1 saatte uyandıkoku bitti demek
Evet malesef. Balıktan sonra kakada kan ve yoğun kusmuk da geldi, balığa da veda ediyoruzAnaa sizinki de çoklu besin alerjisi o zaman değil mi
Seninki tam faciaBize ters tepti2 3 saate bir uyanan bebem bu gece sürekli emmek istedi saat başı kalktım. Ya cocuk doymadı ya da sürekli süt kokusu aldı emmek istedi. Sonra sütlü pedi kaldırdım. Sabaha karşı uykusu hafif oluyor zaten, ama derin gece uykusu da aynı oldu
AnaaaEvet malesef. Balıktan sonra kakada kan ve yoğun kusmuk da geldi, balığa da veda ediyoruzne yiyeceğiz biz
Kuruyemiş, tavuk, balık, dana eti, süt ürünleri, susam/tahin, yumurta.. bunları kestiniz mi sizAnaaabizimkinde de bu ara arttı kusma ay ne güzel bitti demiştim ama ne yapıyor ben henüz bulamadım
Bu arada meyve de pişik sebebiymis.Anaaabizimkinde de bu ara arttı kusma ay ne güzel bitti demiştim ama ne yapıyor ben henüz bulamadım
Evet evet bide şüphe edince domates ve patatesi kestim bakalım bugün şu saate kadar kan yok akşam bir son dk golü olmazsa, hurma da kuruyemişe girer mi ki yaKuruyemiş, tavuk, balık, dana eti, süt ürünleri, susam/tahin, yumurta.. bunları kestiniz mi siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?