Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YİĞİT hocaya hep muayene oldum, transferimi Bulent hoca yaptı… kontrolede Yiğit hocaya gitcem
Doğumu da orda mı düşünüyorsunuz bizde yeşilköy acıbadem de düşünüyoruz ama Tekirdağ da ikamet ediyoruz git gel zor olcak mı nasıl olcak ilerleyen zamanlar da görücez

Doğumu da orda mı düşünüyorsunuz bizde yeşilköy acıbadem de düşünüyoruz ama Tekirdağ da ikamet ediyoruz git gel zor olcak mı nasıl olcak ilerleyen zamanlar da görücez
Doğumu insallah yurtdışında düşünüyorum burda olsaydım yine Yiğit hocada olmak isterdim ama ..

Herkese merhaba,transferden sonra kabızlık sorunu yaşayan oldu mu kızlar
Ben transfer gününden itibaren her gün 1 çay bardağı kadar çiğ kabak çekirdeği yediğim için yaşamadım çünkü kronik kabızlığım oluyordu benim önlem amaçlı her gün yedim.sizde kabızdanız tavsiye ederim. Can eriğide yiyebilirsiniz. Ama kabızım diyede korkmayın olacaksa kabızlık engel olmuyor ferah tutun içinizi. Ama sizi rahatsız etmemesi açısından erik elma çiğ kabak çekirdeği yumuşatır bağırsakları

Yiyorum her gün kabak çekirdeği kuru erik yeşil erik kayısı kompostosu ama iki güne bir çıkabiliyorum şişkinliği beni çok rahatsız ediyor korkuyorum da

Merhaba ben de 19 Nisan'da 3.gun transferi oldum. 10.gun 63 çıktı ama akşam eve geldim kahverengi akıntı oldu birkaç damla sonra bugünde yine aynı şekilde oldu öyle korkuyorum ki durmayacak mi diye... Bu yazınızı okuyunca içim rahatladı valla tutunma cabasindaymis yavrum. Sağlıkla alalım inşaAllah bebislerimizi kucağımıza

Kizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Aranızda en düşük Amh değeri kaç olubta tüp bebekle pozitif sonuç alanınız oldu? Amh değerim 0,24 hangi doktoru önerirsiniz?
Canım benim amh değerim 0.31di ve myom amiyati olmuştum. Ve sun hamileyim. 3.gun embriyosu transferi oldum. Bursada jimer hastanesi Suat Hazer en Kocaelinde oturuyorum bursada gidip geldim 10 ay boyunca

YİĞİT hocaya hep muayene oldum, transferimi Bulent hoca yaptı… kontrolede Yiğit hocaya gitcem
Çağlar yazıcıoğlu var ilk transferimi o yapmıştı ve bir oğlum oldu şükür ben kayserideyim gene ona gitmek isterdim çok başarılır hem tüp bebekte hem doğumda bülent hoca çağrmış yanına gitti çok üzüldük burda başka bi doktor önerdi ona yaptırdık bu sene mecburen tavsiye etmeseydi oraya gelecektik

Kesinlikle
O da tatlı bir doktor, herkes memnun… oradaki hepsi gerçekten ilgili ve kibar doktorlar bilgileri de ayrı tabi…. Ne güzel, Allah bağışlasın, insallah bu transferinizde güzel
Sonuçlanır

Kesinlikle
O da tatlı bir doktor, herkes memnun… oradaki hepsi gerçekten ilgili ve kibar doktorlar bilgileri de ayrı tabi…. Ne güzel, Allah bağışlasın, insallah bu transferinizde güzel
Sonuçlanır
Evet canım doktorum çok iyidir oğlunun ismini verdik oğluma da Çağan çok iyidir bilgilidir ilgilidir gittiğine çok üzülmüştük

Özge İdem Karadağa gidin başkasına güvenemem dedi çok şükğr dediği gbi de oldu pozitif
Özge hanıma tedavi olmadım ama Mustafa beyin hastası olduğum için onuda gördüm bekleme sırasında. Başarı durumunu bilmem ama mustafa beyin hastası daha çoktu.
Sizin tüp bebek yapma nedeniniz nedir ? Bence neden de çok etkiliyor başarıyı.
İnşallah saglıkla kucağınıza alın

Hanımlar bende 20 Nisan transfer oldum pozitifi aldım çok şükür,size sorum dün dışarıda çok üşüdüm tutunmada bi sorun olur mu cevap yazarsanız çok sevinirim
Hiç bir sorun olmaz bu saatten sonra eğer embriyo sağlıklı ise hiç bir şey olmaz ama embriyo sağlıksız ise evden dışarı çıkma gene düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…