YİĞİT hocaya hep muayene oldum, transferimi Bulent hoca yaptı… kontrolede Yiğit hocaya gitcemMaslakta doktorunuz kim acaba?
Doğumu da orda mı düşünüyorsunuz bizde yeşilköy acıbadem de düşünüyoruz ama Tekirdağ da ikamet ediyoruz git gel zor olcak mı nasıl olcak ilerleyen zamanlar da görücezYİĞİT hocaya hep muayene oldum, transferimi Bulent hoca yaptı… kontrolede Yiğit hocaya gitcem
Doğumu insallah yurtdışında düşünüyorumDoğumu da orda mı düşünüyorsunuz bizde yeşilköy acıbadem de düşünüyoruz ama Tekirdağ da ikamet ediyoruz git gel zor olcak mı nasıl olcak ilerleyen zamanlar da görücez
Benim oldu malsf ıkınmak zorunda kaldığım için saatlerce ağladım 2. Günü çok şükür pozitifi gördümHerkese merhaba,transferden sonra kabızlık sorunu yaşayan oldu mu kızlar
Ben transfer gününden itibaren her gün 1 çay bardağı kadar çiğ kabak çekirdeği yediğim için yaşamadım çünkü kronik kabızlığım oluyordu benim önlem amaçlı her gün yedim.sizde kabızdanız tavsiye ederim. Can eriğide yiyebilirsiniz. Ama kabızım diyede korkmayın olacaksa kabızlık engel olmuyor ferah tutun içinizi. Ama sizi rahatsız etmemesi açısından erik elma çiğ kabak çekirdeği yumuşatır bağırsaklarıHerkese merhaba,transferden sonra kabızlık sorunu yaşayan oldu mu kızlar
Yiyorum her gün kabak çekirdeği kuru erik yeşil erik kayısı kompostosu ama iki güne bir çıkabiliyorum şişkinliği beni çok rahatsız ediyor korkuyorum daBen transfer gününden itibaren her gün 1 çay bardağı kadar çiğ kabak çekirdeği yediğim için yaşamadım çünkü kronik kabızlığım oluyordu benim önlem amaçlı her gün yedim.sizde kabızdanız tavsiye ederim. Can eriğide yiyebilirsiniz. Ama kabızım diyede korkmayın olacaksa kabızlık engel olmuyor ferah tutun içinizi. Ama sizi rahatsız etmemesi açısından erik elma çiğ kabak çekirdeği yumuşatır bağırsakları
Sanki birilerinin beni teşvik etmesine ihtiyaç duyuyorum devam etmem gerekiyormu aşılamaya diyeŞansın varsa dene derim olmazsa mecbur kalıyorsun aşılama ile hamile kalanlar var hayırlısı olsun canım moral bozma
Amin inşallahAminnn inşallah canımçok teşekkür ederim Rabbim hicbirimizin kucağını boş birakmasin inşallah
Merhaba ben de 19 Nisan'da 3.gun transferi oldum. 10.gun 63 çıktı ama akşam eve geldim kahverengi akıntı oldu birkaç damla sonra bugünde yine aynı şekilde oldu öyle korkuyorum ki durmayacak mi diye... Bu yazınızı okuyunca içim rahatladı valla tutunma cabasindaymis yavrum. Sağlıkla alalım inşaAllah bebislerimizi kucağımıza3-4 gündür benimde kahve lekelenmem var ilk gördüğümde ağlamaktan öldüm bişey olacak sandım ama çok şükür olmadı
Doktorumda aynı senin ki gibi olabilir dedi
Korkma olabiliyor Bende de hala devam ediyor.
Canım benim amh değerim 0.31di ve myom amiyati olmuştum. Ve sun hamileyim. 3.gun embriyosu transferi oldum. Bursada jimer hastanesi Suat Hazer en Kocaelinde oturuyorum bursada gidip geldim 10 ay boyuncaKizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Aranızda en düşük Amh değeri kaç olubta tüp bebekle pozitif sonuç alanınız oldu? Amh değerim 0,24 hangi doktoru önerirsiniz?
Bu ara da lekelenseniz oluyor muydu belli belirsiz çok azMasallah canim cok sevindim Allah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin insallah
Çağlar yazıcıoğlu var ilk transferimi o yapmıştı ve bir oğlum oldu şükürYİĞİT hocaya hep muayene oldum, transferimi Bulent hoca yaptı… kontrolede Yiğit hocaya gitcem
KesinlikleÇağlar yazıcıoğlu var ilk transferimi o yapmıştı ve bir oğlum oldu şükürben kayserideyim gene ona gitmek isterdim çok başarılır hem tüp bebekte hem doğumda bülent hoca çağrmış yanına gitti çok üzüldük burda başka bi doktor önerdi ona yaptırdık bu sene mecburen tavsiye etmeseydi oraya gelecektik
Evet canım doktorum çok iyidir oğlunun ismini verdik oğluma da ÇağanKesinlikle
O da tatlı bir doktor, herkes memnun… oradaki hepsi gerçekten ilgili ve kibar doktorlarbilgileri de ayrı tabi…. Ne güzel, Allah bağışlasın, insallah bu transferinizde güzel
Sonuçlanır
Kayseridemi tavsiye ettiği doktorEvet canım doktorum çok iyidir oğlunun ismini verdik oğluma da Çağançok iyidir bilgilidir ilgilidir gittiğine çok üzülmüştük
Özge İdem Karadağa gidin başkasına güvenemem dedi çok şükğr dediği gbi de oldu pozitifKayseridemi tavsiye ettiği doktor
kime gittiniz ?
Özge hanıma tedavi olmadım ama Mustafa beyin hastası olduğum için onuda gördüm bekleme sırasında. Başarı durumunu bilmem ama mustafa beyin hastası daha çoktu.Özge İdem Karadağa gidin başkasına güvenemem dedi çok şükğr dediği gbi de oldu pozitif
Hiç bir sorun olmaz bu saatten sonra eğer embriyo sağlıklı ise hiç bir şey olmaz ama embriyo sağlıksız ise evden dışarı çıkma gene düşerHanımlar bende 20 Nisan transfer oldum pozitifi aldım çok şükür,size sorum dün dışarıda çok üşüdüm tutunmada bi sorun olur mu cevap yazarsanız çok sevinirim