Allahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardırMasallahhhh tabi ki varhayırlı olsun
Canım ne mutlu sana şu heyecanın güzelliğine bak inşallah bu mutluluğun hep devam ederAllahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardır
6. Gün canım allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin allahım aslında hiç yapmayacaktım dolabı açtım bi baktım test varmış yapsam mı dedim elim titreye titreye yaptımCanım ne mutlu sana şu heyecanın güzelliğine bak inşallah bu mutluluğun hep devam eder2. Çizgi de maşşalah çok net kaçıncı gün bugun
Tebrik ederik canim doktorun kim?Yasim 30. Anh degerim 0.64 tu. Tuplerim de ve yumurtaliklarimda yapisiklik vardi. Ameliyat oldum tuplerimi baglattim.
Benim ahm 0,54 dü sanırım dur yine de yalan olmasın bi bakayım eski kan sonuçlarındanKizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Aranızda en düşük Amh değeri kaç olubta tüp bebekle pozitif sonuç alanınız oldu? Amh değerim 0,24 hangi doktoru önerirsiniz?
Titremezmi canım benim ben çok korkuyorum bu testlerden ben ilk tüp bebek deneyimim den 10. Gün böyle sabah 06:00 gibi erken gebelik testi yaptım hiç unutmam 2. Çizgi hiç yoktu akabinde moralim bozuldu yattım rüyalarımda erken gebelik testinde 2. Çizgi çıkıyordu gerçek olanı rüya sanıyordum rüya olanı gerçek sanıyordum6. Gün canım allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin allahım aslında hiç yapmayacaktım dolabı açtım bi baktım test varmış yapsam mı dedim elim titreye titreye yaptım
Hayırlı olsunAy kızlar ben yaptım test elim ayağım titriyor var mı var gbi bi bakın çok heyecanlandım kalbim çıkacakEki Görüntüle 3240589
Benim doktorum amh fln hiç bakmadı test bile istemedi ben meraktan yaptırdımKizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Aranızda en düşük Amh değeri kaç olubta tüp bebekle pozitif sonuç alanınız oldu? Amh değerim 0,24 hangi doktoru önerirsiniz?
Var canım hayırlı olsunAy kızlar ben yaptım test elim ayağım titriyor var mı var gbi bi bakın çok heyecanlandım kalbim çıkacakEki Görüntüle 3240589
Var var maşallah canım kan versen muhtemelen 40/50 arası çıkar bu silik değerle ama transferin 6.günü için gayet iyi maşallahAllahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardır
Tahir ozguder. Sirinyerde muananesi var. Hemsiresi arkadasim oluyor onun vesilesiyle gittim. Taze transfer oldum simdi bakalim insallah tutar.Tebrik ederik canim doktorun kim?
Bu testın markası nedır acabaEvet canim giderek koyulasiyor bak bende 3.gun embriyosu transferi oldum. 7.gunden itibaren her gun test yaptim 9.gunde de kan verdim
Kizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Ay kızlar ben yaptım test elim ayağım titriyor var mı var gbi bi bakın çok heyecanlandım kalbim çıkacahayıe
Hayırlı olsun canım tebrikler darısı biz bekleyenlere inşallahAy kızlar ben yaptım test elim ayağım titriyor var mı var gbi bi bakın çok heyecanlandım kalbim çıkacakEki Görüntüle 3240589
5. Gün canım 2 tane yaptırdık saolasın canım darısı sizlere olsunHayırlı olsun canım tebrikler darısı biz bekleyenlere inşallah
Kaçıncı gün embriyosu sizinki bi de kaç embriyo yaptınız
Evet 5. Gün embriyosuyduCok guzel cikmis sonucun canim5.gun embriyosu muydu? Saglikla ilerlesin insallah
Kanda zaten artık pozıtıf çıkar benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi idi ben yerleşme kanamasını gördüm tamam dedim artık pozıtıf alırım dedim 7. Günümdü gidicem kan verip rahatlıcam dedim eşim annem babam hepsi karşı çıktı gününü bekle diye hiç birini dinlemedim gittim verdim rahatladım yani hala da aynılar doktor 3 Mayıs a kalp atışı günü verdi 2 haftadır günü bekliyorum benden sonra tranfer olanlar kalp atışını duydu ben halen muayene günü bekliyorum başka hastaneye gidip baktırayım diyorum ailem gene aynı şeyi yapıyor gününü bekleYa kızlar bir şey sorcam progestan fitil kullanıyoruz ya onun böle pozitif çıkarma etkisi yoktur dimi çünkü testi yaparken fitil de aktı doğal olarak korktjm birazkan vermeye de girmedim eşim gitmeyelim diip duruyor günü bekleyelim dio