Canım keseyi görmeye gittiniz mi bazı doktorlar keseyle kalbi birlikte görmek istiolar benim öncekinde de keseyle kalbi aynı anda görmüştük baya o da atmıştı günKanda zaten artık pozıtıf çıkar benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi idi ben yerleşme kanamasını gördüm tamam dedim artık pozıtıf alırım dedim 7. Günümdü gidicem kan verip rahatlıcam dedim eşim annem babam hepsi karşı çıktı gününü bekle diye hiç birini dinlemedim gittim verdim rahatladım yani hala da aynılar doktor 3 Mayıs a kalp atışı günü verdi 2 haftadır günü bekliyorum benden sonra tranfer olanlar kalp atışını duydu ben halen muayene günü bekliyorum başka hastaneye gidip baktırayım diyorum ailem gene aynı şeyi yapıyor gününü bekle
0.13 tü. Pozitifim cok şükur.Kizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Aranızda en düşük Amh değeri kaç olubta tüp bebekle pozitif sonuç alanınız oldu? Amh değerim 0,24 hangi doktoru önerirsiniz?
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAllahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardır
HarikaAllahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardır
Benimde akmıştı ama ondan kaynaklı pozitif sandım ama değilmiş şuan 5ci haftaya girdik kese kalp atışını duymaya gidicem 14 gün snraYa kızlar bir şey sorcam progestan fitil kullanıyoruz ya onun böle pozitif çıkarma etkisi yoktur dimi çünkü testi yaparken fitil de aktı doğal olarak korktjm birazkan vermeye de girmedim eşim gitmeyelim diip duruyor günü bekleyelim dio
Prodictor muydu neydi pembe kutulu olanBu testın markası nedır acaba
Masallah canim cok sevindim Allah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin insallahEvet 5. Gün embriyosuydu
Kanda zaten artık pozıtıf çıkar benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi idi ben yerleşme kanamasını gördüm tamam dedim artık pozıtıf alırım dedim 7. Günümdü gidicem kan verip rahatlıcam dedim eşim annem babam hepsi karşı çıktı gününü bekle diye hiç birini dinlemedim gittim verdim rahatladım yani hala da aynılar doktor 3 Mayıs a kalp atışı günü verdi 2 haftadır günü bekliyorum benden sonra tranfer olanlar kalp atışını duydu ben halen muayene günü bekliyorum başka hastaneye gidip baktırayım diyorum ailem gene aynı şeyi yapıyor gününü bekle
Tebrık ederım canım doktorun kımdı acaba bende hazıranda bawlamak ıstıyorum0.13 tü. Pozitifim cok şükur.
Hulusi ZeynelogluTebrık ederım canım doktorun kımdı acaba bende hazıranda bawlamak ıstıyorum
Masallah tebrik ederimKızlar eşimi ikna ettim verdim bugün 6. Günüm yani bebek 11 günlük pozitif inşallah artar sonucum düzenli
Bolesi daha mi heycanliKızlar ben de once kan testi yaptırıp sonucu öğrenip sonra idrar testi yaptımböylesi de değişik bir insanım dün kan testim 427 çıkmıştı bu testleri de bugün yaptım
Ne denebilir ki canım insan umudunu kaybetmek istemiyorİnşallah canım ama pek sanmıyorum olsaydı kese görünürdü sanırım
Hayırlı olsun canım çok güzel haber inşallah katlanarak devam eder5. Gün canım 2 tane yaptırdık saolasın canım darısı sizlere olsun
Kana inanamayıp birde idrarda kesin sonuçKızlar ben de once kan testi yaptırıp sonucu öğrenip sonra idrar testi yaptımböylesi de değişik bir insanım dün kan testim 427 çıkmıştı bu testleri de bugün yaptım
Aminnn insallah canımBolesi daha mi heycanliSağlıkla ilerlesin canım insallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun
Ya hatıra olarak kalsın istedim aslındaKana inanamayıp birde idrarda kesin sonuçkuzum minnoş seninle birazda olsa rahatla artık
Maslakta doktorunuz kim acaba?Canım
Merhaba, benim de hemşirem Acıbadem Maslak ta kan testimden 2 hafta sonra ya tarih verdi, bir arkadaşın yazdığı gibi onlar hem kese hem
Kalp atışı için çağrıyolar