Teşekkür ederim bugün 11.gün h çıkmamıştım dün çıkıp da üşüyünce korktumHiç bir sorun olmaz bu saatten sonra eğer embriyo sağlıklı ise hiç bir şey olmaz ama embriyo sağlıksız ise evden dışarı çıkma gene düşer
Hanımlar bende 20 Nisan transfer oldum pozitifi aldım çok şükür,size sorum dün dışarıda çok üşüdüm tutunmada bi sorun olur mu cevap yazarsanız çok sevinirim
Bu saatten sonra biz daha fazla bişi yapamayız ki düşmez de üşüdünüz diye merak etmeyinHanımlar bende 20 Nisan transfer oldum pozitifi aldım çok şükür,size sorum dün dışarıda çok üşüdüm tutunmada bi sorun olur mu cevap yazarsanız çok sevinirim
Teşekkür ederim zor bi süreçten sonra pozitifi gördük sürekli tedirginim insan hali işteBu saatten sonra biz daha fazla bişi yapamayız ki düşmez de üşüdünüz diye merak etmeyinağır kaldırmayın, uzanmayın bir yerlere… hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım ben 2. Çizgiyi görüyorumSelamlar herkese. 23 Nisan'da 5 günlük embriyo transferim oldu. Tek embriyo ve ilk denemem :) 3 Mayıs'ta kan vericem ama çok heyecanlıyım. Malum resmi tatil eczane kapalı ama evde bulduğum ovulasyon testini yaptım meraktanvar mıdır yorumu olan buna?:)) Eki Görüntüle 3240940
Ayyy ovulasyon ile anlaşılır mı ki ne dersinHayırlı olsun canım ben 2. Çizgiyi görüyorum
Ovulasyon testlerınde hep 2 cızgı gorulur, vucudumuzda herzaman lh bulunur.. Bu test yanıltıcı olur sızın ıcın hcg testı yapmanızı tavsıye ederım, suan var da dıyemeyız, yok da dıyemeyızSelamlar herkese. 23 Nisan'da 5 günlük embriyo transferim oldu. Tek embriyo ve ilk denemem :) 3 Mayıs'ta kan vericem ama çok heyecanlıyım. Malum resmi tatil eczane kapalı ama evde bulduğum ovulasyon testini yaptım meraktanvar mıdır yorumu olan buna?:)) Eki Görüntüle 3240940
Çok çok haklısınız işte sabırsızlık bekleyiş vs böyle saçmalamalar olabiliyorOvulasyon testlerınde hep 2 cızgı gorulur, vucudumuzda herzaman lh bulunur.. Bu test yanıltıcı olur sızın ıcın hcg testı yapmanızı tavsıye ederım, suan var da dıyemeyız, yok da dıyemeyız
Hakkınızda hayırlısı ınsallahÇok çok haklısınız işte sabırsızlık bekleyiş vs böyle saçmalamalar olabiliyorçok teşekkür ederim
Bende bugun kan verdim hcg >1000 cikinca, hcg dilizyon 1600 da net degeri yazmış. Yani kormayin bazi yerlerde 1000 uzeri cikinca yazmiyorSelam kızlar. 2 gün önce değerim 427 çıkmıştı. Doktorum yükselişi görmek istediği için bugün yeniden kan verdim. Değer Y>1000 şeklinde gosteriyor net değeri göstermiyor. İki embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali varmı sizce?
Çok Teşekkür ederim yanıtladığıniz içinBende bugun kan verdim hcg >1000 cikinca, hcg dilizyon 1600 da net degeri yazmış. Yani kormayin bazi yerlerde 1000 uzeri cikinca yazmiyor
Canim masallah 1000 i gecmissin 2 katindan da fazla artis olmus super ayy ikizmi gelio acabaaSelam kızlar. 2 gün önce değerim 427 çıkmıştı. Doktorum yükselişi görmek istediği için bugün yeniden kan verdim. Değer Y>1000 şeklinde gosteriyor net değeri göstermiyor. İki embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali varmı sizce?
Ovulasyon testi yumurtlamayi gosterir ve hep iki cizgi verir onunla anlaman mumkun degil canimAyyy ovulasyon ile anlaşılır mı ki ne dersinay inşallah öyledir güzel ağzından bal damlıyor. Allah'ım isteyen herkesi kavuştursun bebeklerine
Kaçıncı gün 1binin üstü oldu benim cuma 1031 oldu çift embriyo benimde ama doktor kesin bişey demedi 2 hafta sonrasına gün verdiÇok Teşekkür ederim yanıtladığıniz için
Biz sizinle ayni gun transfer olmustuk sanirim. Benm uc gun once 400 du bugun sabah yaptim. 1600 olmus.Kaçıncı gün 1binin üstü oldu benim cuma 1031 oldu çift embriyo benimde ama doktor kesin bişey demedi 2 hafta sonrasına gün verdi
18 Nisan da mı sizin benim çift embriyo idi ikiz diye şüphelendik ama doktor kesenleri görmeden bişey diyemeyiz dediBiz sizinle ayni gun transfer olmustuk sanirim. Benm uc gun once 400 du bugun sabah yaptim. 1600 olmus.
Evet bnmde 18 nisan ve cift emriyo18 Nisan da mı sizin benim çift embriyo idi ikiz diye şüphelendik ama doktor kesenleri görmeden bişey diyemeyiz dedi
Yaa çok teşekkür ederim canim inşallah öyledirCanim masallah 1000 i gecmissin 2 katindan da fazla artis olmus super ayy ikizmi gelio acabaaSağlıkla gelsin canim benim