- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
Bugün 14. Gün canım. Senin kaçıncı gündü 1031 değeri?Kaçıncı gün 1binin üstü oldu benim cuma 1031 oldu çift embriyo benimde ama doktor kesin bişey demedi 2 hafta sonrasına gün verdi
Benim lutinus fitil ve progestan dex 10+0’da bitecekBirsey soracam. Kese gorundukten sonra ilaclara devam ettiniz mi doktorlar ne kdar daha ilaclari kullandiriyor. Benim doktorum progestan dexi kesti 1600 u gecince.
Benim kağıtta 12. Haftanın sonuna kadar devam edin diye yazıyor ama haftaya kese ve kalp atışı görmeye gideceğimBirsey soracam. Kese gorundukten sonra ilaclara devam ettiniz mi doktorlar ne kdar daha ilaclari kullandiriyor. Benim doktorum progestan dexi kesti 1600 u gecince.
Saglicakla kucağınıza alin ins. Daha varmış ama olsun.Benim lutinus fitil ve progestan dex 10+0’da bitecekşuan 6+6’yım daha
Bende kağıtta felan yazmiyordu. Ins görürsünüz herseyi de. Ins erkenden biter ilaclarBenim kağıtta 12. Haftanın sonuna kadar devam edin diye yazıyor ama haftaya kese ve kalp atışı görmeye gideceğim
İnsallahbelki o zaman farklı bişi der, bilmiyorum
İnsallah, hepimizBende kağıtta felan yazmiyordu. Ins görürsünüz herseyi de. Ins erkenden biter ilaclar
Canım bende agrı var ama bugun başladı yani 7+5 de başladı öncesi hiç bir şeyim yoktu yani daha önce bir gün kaşık agrım olmustu o zaman da doktora sormuştum oda bana kanama olmadığı sürece sıkıntı yok demişti kanamada olmadığı İçin hiç halen gitmedim hastaneye 8. Haftada kalp atışı İçin gideceğim işteKızlar merhaba, bugün transferin üstünden 2 hafta geçti ama bugün bayağı bi kasıklarım ve rahim bölgem ağrıyo.. biraz fazla ayakta kaldım ama öncesinde bu kadar ağırmıyordu… Biraz korkuyorum… başka bişi yok ağrı haricinde, benim gibi olan var mı üstünden 2 hafta geçip böyle alt bölgede ağrısı olan
Canım bende agrı var ama bugun başladı yani 7+5 de başladı öncesi hiç bir şeyim yoktu yani daha önce bir gün kaşık agrım olmustu o zaman da doktora sormuştum oda bana kanama olmadığı sürece sıkıntı yok demişti kanamada olmadığı İçin hiç halen gitmedim hastaneye 8. Haftada kalp atışı İçin gideceğim işte
Kese hızlı bir şekilde büyüyor inşallah agrıların sebebi Budur ama benim anladığım kadarı ile kanama ve geçmeyecek sancılar olmazsa bir sıkıntının olmadığını düşünüyor doktorlar inşallah bir an önce geçer sancılarBenden 1,5-2 hafta ileridesin Canımkanama yok çok şükür, ama ağrı başlayınca biraz tedirginim… uzandım dinleniyorum şimdi insallah geçer hayırlısı hadi bakalım, hangi gün gideceksin? Ben haftaya carsamba
Çok şükür canım iyiyimYaa çok teşekkür ederim canim inşallah öyledirherşeyin hayırlısı sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
İnsallah canımKese hızlı bir şekilde büyüyor inşallah agrıların sebebi Budur ama benim anladığım kadarı ile kanama ve geçmeyecek sancılar olmazsa bir sıkıntının olmadığını düşünüyor doktorlar inşallah bir an önce geçer sancılar
Yaaa heyecan doruktaÇok şükür canım iyiyimcuma günü için randevu verdi bana doktor kese icin. Şimdi bunun heycaniyla bekliyoruz . Sen de iyisin dimi ?Sana nezamana verdi randevu doktor ilaclarda aynen devammı suanda .
12.gündüBugün 14. Gün canım. Senin kaçıncı gündü 1031 değeri?
Canım ben transferden 12-14 gün sonra duşa girdim sadece sabun kullandım ben şampuanı da bugun kullanmaya başladımKızlar merhaba bişe soracahım size pozıtıf sonucu aldıktan sonra banyo rutininizi normale döndürdünüzmü ben banya da 30-40 dakika duruyorum sac kremıydı kişisel bakımdı falan uzun sürüyor bu kadar uzun süre dusta kalmak sıkıntı yaratırmı
Benimde bugun 12. Günüm canım biraz fazla kalınca panik yaptım ama arstırdıgım kadarıyla sıcak suda kalmak sakıncalıymısCanım ben transferden 12-14 gün sonra duşa girdim sadece sabun kullandım ben şampuanı da bugun kullanmaya başladım
Aslında bahsettikleri yasak 3 4 gün ve suyun sıcaklığı ama işte ben garantici olduğum İçin uzun tuttum süreyi birazBenimde bugun 12. Günüm canım biraz fazla kalınca panik yaptım ama arstırdıgım kadarıyla sıcak suda kalmak sakıncalıymıs
Aynen devam dedi simdilik bakalm ama nezamana kadr devam onu bilmiorm sagsalim keseyi gorelim kalp atisini duyalim Allahin izniyle insallah gerisi gelir artik cok sukurYaaa heyecan doruktahayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım benim ben de iyiyim çok şükür. Benden ikinci tahlili istemişti. Bugün tatil çalışmıyorlar yarın sonucu bildireceğim. Sanirim ona göre randevu verecekler. Ben pazartesi olacağını düşünüyorum evet canım ilaçlara devam estrofemi kalp atışını duyunca prolutexi de 10. Haftada bırakacakmisim. Daha çoook var yani senin de devammi ilaçlara?
Ben ilk 2 gün duş almadım daha sonrasında ılık su ile duşuma devam ediyorum 2 günde 1 sıcak su ile değil de ılık su ile alabilirsiniz uzun süre duş almamak hijyen açısından uygun değil doktorum öyle dedi uzun süre kalmak tansiyonunusu düşürebilir dikkat etmeniz gerekirBenimde bugun 12. Günüm canım biraz fazla kalınca panik yaptım ama arstırdıgım kadarıyla sıcak suda kalmak sakıncalıymıs