Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda zaten artık pozıtıf çıkar benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi idi ben yerleşme kanamasını gördüm tamam dedim artık pozıtıf alırım dedim 7. Günümdü gidicem kan verip rahatlıcam dedim eşim annem babam hepsi karşı çıktı gününü bekle diye hiç birini dinlemedim gittim verdim rahatladım yani hala da aynılar doktor 3 Mayıs a kalp atışı günü verdi 2 haftadır günü bekliyorum benden sonra tranfer olanlar kalp atışını duydu ben halen muayene günü bekliyorum başka hastaneye gidip baktırayım diyorum ailem gene aynı şeyi yapıyor gününü bekle
Canım keseyi görmeye gittiniz mi bazı doktorlar keseyle kalbi birlikte görmek istiolar benim öncekinde de keseyle kalbi aynı anda görmüştük baya o da atmıştı gün

Allahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardır🤲
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Ya kızlar bir şey sorcam progestan fitil kullanıyoruz ya onun böle pozitif çıkarma etkisi yoktur dimi çünkü testi yaparken fitil de aktı doğal olarak korktjm biraz 😔 kan vermeye de girmedim eşim gitmeyelim diip duruyor günü bekleyelim dio
Benimde akmıştı ama ondan kaynaklı pozitif sandım ama değilmiş şuan 5ci haftaya girdik kese kalp atışını duymaya gidicem 14 gün snra

Kızlar eşimi ikna ettim verdim bugün 6. Günüm yani bebek 11 günlük pozitif inşallah artar sonucum düzenli🤲😍

Eklentiler

• IMG_0182.png
    IMG_0182.png
    106,3 KB · Görüntüleme: 102
Kanda zaten artık pozıtıf çıkar benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi idi ben yerleşme kanamasını gördüm tamam dedim artık pozıtıf alırım dedim 7. Günümdü gidicem kan verip rahatlıcam dedim eşim annem babam hepsi karşı çıktı gününü bekle diye hiç birini dinlemedim gittim verdim rahatladım yani hala da aynılar doktor 3 Mayıs a kalp atışı günü verdi 2 haftadır günü bekliyorum benden sonra tranfer olanlar kalp atışını duydu ben halen muayene günü bekliyorum başka hastaneye gidip baktırayım diyorum ailem gene aynı şeyi yapıyor gününü bekle

Canım
Merhaba, benim de hemşirem Acıbadem Maslak ta kan testimden 2 hafta sonra ya tarih verdi, bir arkadaşın yazdığı gibi onlar hem kese hem
Kalp atışı için çağrıyolar 🥰

X