Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bende 20 Nisan transfer oldum pozitifi aldım çok şükür,size sorum dün dışarıda çok üşüdüm tutunmada bi sorun olur mu cevap yazarsanız çok sevinirim

Hanımlar bende 20 Nisan transfer oldum pozitifi aldım çok şükür,size sorum dün dışarıda çok üşüdüm tutunmada bi sorun olur mu cevap yazarsanız çok sevinirim
Bu saatten sonra biz daha fazla bişi yapamayız ki düşmez de üşüdünüz diye merak etmeyin ☺️🙏🏽🧿 ağır kaldırmayın, uzanmayın bir yerlere… hayırlı olsun 🙏🏽

Selamlar herkese. 23 Nisan'da 5 günlük embriyo transferim oldu. Tek embriyo ve ilk denemem :) 3 Mayıs'ta kan vericem ama çok heyecanlıyım. Malum resmi tatil eczane kapalı ama evde bulduğum ovulasyon testini yaptım meraktan 🤣 var mıdır yorumu olan buna?:))
IMG_20230501_132434.jpg

Selamlar herkese. 23 Nisan'da 5 günlük embriyo transferim oldu. Tek embriyo ve ilk denemem :) 3 Mayıs'ta kan vericem ama çok heyecanlıyım. Malum resmi tatil eczane kapalı ama evde bulduğum ovulasyon testini yaptım meraktan 🤣 var mıdır yorumu olan buna?:)) Eki Görüntüle 3240940
Ovulasyon testlerınde hep 2 cızgı gorulur, vucudumuzda herzaman lh bulunur.. Bu test yanıltıcı olur sızın ıcın hcg testı yapmanızı tavsıye ederım, suan var da dıyemeyız, yok da dıyemeyız 🌼

Ovulasyon testlerınde hep 2 cızgı gorulur, vucudumuzda herzaman lh bulunur.. Bu test yanıltıcı olur sızın ıcın hcg testı yapmanızı tavsıye ederım, suan var da dıyemeyız, yok da dıyemeyız 🌼
Çok çok haklısınız işte sabırsızlık bekleyiş vs böyle saçmalamalar olabiliyor 🤣 çok teşekkür ederim 🙏🏻

Selam kızlar. 2 gün önce değerim 427 çıkmıştı. Doktorum yükselişi görmek istediği için bugün yeniden kan verdim. Değer Y>1000 şeklinde gosteriyor net değeri göstermiyor. İki embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali varmı sizce?

Selam kızlar. 2 gün önce değerim 427 çıkmıştı. Doktorum yükselişi görmek istediği için bugün yeniden kan verdim. Değer Y>1000 şeklinde gosteriyor net değeri göstermiyor. İki embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali varmı sizce?
Bende bugun kan verdim hcg >1000 cikinca, hcg dilizyon 1600 da net degeri yazmış. Yani kormayin bazi yerlerde 1000 uzeri cikinca yazmiyor

Canim masallah 1000 i gecmissin 2 katindan da fazla artis olmus super ayy ikizmi gelio acabaa 🥰🥰🙏🙏 Sağlıkla gelsin canim benim 😘

X