- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.881
Aynen bu akşamki arkadaşlar da referans olur :)Eşime diyorum ama aradaki 1 mm ne fark edecek gidelim işte yarın diye tutturuyor.
Bilmiyorum ki cihaz iyi mi inşallah öyledir
Sen öyle yazınca bi endişe aldı beni
Bakalım bu akşam gidenler duyacaklar mı
HarikaKızlar doktorum "süper, haftaya Çarşamba bekliyorum" yazdı. 6+0 sıfır oluyorum o zaman
bebeğin boyutu 17-18 mm olunca kalp atışı duyulur yazmış ya arkadaş, hesapladım yarın 15,5 oluyor benim her gün 1 mm artıyorsa demek duyamıcam yarın
Çok sevindim kuzum çok şükür bakKızlar doktorum "süper, haftaya Çarşamba bekliyorum" yazdı. 6+0 sıfır oluyorum o zaman
Yaa çok tatlıı, nerden aldin , cok iyi düşünmüşsünKizlar yarin esimin dogum gunu boyle bisey aldim
Benim geçen cuma 16.5 du bu cuma yeniden gidecem , beni de telaş sardı kesin bu cuma görmem lazım kalp atışını yoksa sıkıntı var diyebebeğin boyutu 17-18 mm olunca kalp atışı duyulur yazmış ya arkadaş, hesapladım yarın 15,5 oluyor benim her gün 1 mm artıyorsa demek duyamıcam yarın
Trendyoldan aldim canim tesekkur ederimYaa çok tatlıı, nerden aldin , cok iyi düşünmüşsün
Canim 1 hafta gerideyse belki gec dollenmedir hemen olumsuz dusunme tekrar gittiginde gorursun insallahArkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
Kızlar doktorum "süper, haftaya Çarşamba bekliyorum" yazdı
Canım hastaneye göre değişir ben aynı girişten 2 kere kontrol açtırıp beta verdim. Ezbere konuşmamak lazmKızlar bir şey sorabilir miyim
Özel hastanefe muayene sonrası 10 gün içinde kontrol hakkı var ya, mesela yarın 9.gün ve ben o kontrol hakkını kullanıcam diyelim yarın duyamadı ertesi gün gel yine dedi (10.gün oluyor) ikinci kez kontrol hakkı kullanabiliyor muyum?
Canım belki geç yumurtaladn ve geç döllendiArkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
Canım foto verdi mi ? Henüz çok erken 10 mm olmadan yolk sac kolay kolay görünmüyor canını sıkma bir sonraki gidişinde göreceksinArkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
Canım ben de bugün gittim kontrole seninle sat lar aynı bizim, ben de normalde bugün 6+0 ım ama usg de 5+1 çıktı, geç döllenme olduğunu biliyoduk zaten. Senin de geç döllenmedir. Ben de bugün keseyi gördüm 8 mm, yolk sac ı da gördük. Ama merak etme ancak görünür, tam şu ara oluşum aşamasındadırArkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
Canim sabah belirtilerim azaldı diyen sen miydinArkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
Gittim canım şükür kalp atışlarını gördük çok şükür
Yaa ne guzel saglikla ilerlesin insallahGittim canım şükür kalp atışlarını gördük çok şükür
Maşallah çok mutlu oldum darısı başıma inşallah kısa mı dinlettiGittim canım şükür kalp atışlarını gördük çok şükür
Gözünaydın canım çok mutlu oldumGittim canım şükür kalp atışlarını gördük çok şükür